Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Çok teşekkür ediyorum amin hepimizin sonuçları hayırlı olur inşaallah.transfer kısa sürdü 20 dk transfer masasında 2 saat de normal odada yatarak dinlendim sonra eve geçtim Estrofem günde üç tane asprin bir tane kan sulandırıcı iğne folbiol bir tane jel sabah akşam bir de progestan iğne bu kadar ilaçlarım
Ben yarın dondurulmus transfer olacagım, son 5 gündür progesten igne oluyorum. Kalcam cok acıyor 😞 bunca iğne olduk, bir tek bu progestanda sıkıntı yaşadım 🙈 estrofem ve aspirin de alıyorum. Bakalım bana ekstradan ne ilac verecekler.

Ben yarın dondurulmus transfer olacagım, son 5 gündür progesten igne oluyorum. Kalcam cok acıyor 😞 bunca iğne olduk, bir tek bu progestanda sıkıntı yaşadım 🙈 estrofem ve aspirin de alıyorum. Bakalım bana ekstradan ne ilac verecekler.
iğneyi transferden önce nie verdi acaba bana transferden üç gün önce crinone jele başla dedi salı transfer benim de

Kızlar 244 çıktığına sevinemesen pembe akıntı geldi eve gelince 😫 çok korktum inşallah yerleşmedir 10.günüm
Hemen kötüye yorup stres yapmayın inş.yerleşme kanamaları bugünlerde olabiliyor hele pembeyse çok normal.

Canım yarın muhtemelen kan sonucuna göre karar verecektir.çok bekletmez bence. Eşindende kan aldılar mı sperm örneği istendi mi. Yaşa göre iki embriyo koyuyo. Benim yaşım 28 di o yüzden koydu çift embriyo. Yaşın küçük olursa mesela 22, 20 gibi olursa koymaz.

Yasal olarak yas sınırı 35 canim. Eğer 2 negatif denemeniz varsa o zaman yasa bakılmadan iki embriyo konulabiliyor. Ama özellerde yasaya uymuyorlar maalese
Kızlar özellikle pozitif alanlar transferden sonraki birkaç günde göğüslerde farklılık hisseden var mi? Ben ilk hamileligimde test günüm göğüslerim tas gibiydi o yüzden hep göğüslerde belirti arıyorum su an öyle sert değiller.Transferi saymazsak bugün ikinci günüm 😊
Kuzum benim daha önceden 5 düştüğüm var. Hepsinde aşırı göğüs hassasiyeti vardı ama tüp bebektenolmadi. 11. Haftaya girdim ama bende hala bulantı vs yok. Hep diyoruz belirti aramayın diye. Bu donemi olabildiğince rahat geçirin :KK66:

Yasal olarak yas sınırı 35 canim. Eğer 2 negatif denemeniz varsa o zaman yasa bakılmadan iki embriyo konulabiliyor. Ama özellerde yasaya uymuyorlar maalese

Kuzum benim daha önceden 5 düştüğüm var. Hepsinde aşırı göğüs hassasiyeti vardı ama tüp bebektenolmadi. 11. Haftaya girdim ama bende hala bulantı vs yok. Hep diyoruz belirti aramayın diye. Bu donemi olabildiğince rahat geçirin :KK66:
Ben yaş sınırını biliyorum zaten. Ayrıca gittiğim yer özel de değil. Devlet Hastanesi iki embriyo konuldu. Ben yasaları neyin ne oldugunu herşeyi ezberleyipte gittim. İki negatifimde yoktu ilk denemem di. Yani gittiğim yerle ilgili yanlış bilgi vermiyorum. Gidecek arkadaşa yardımcı oluyorum hepsi bu

Ben yaş sınırını biliyorum zaten. Ayrıca gittiğim yer özel de değil. Devlet Hastanesi iki embriyo konuldu. Ben yasaları neyin ne oldugunu herşeyi ezberleyipte gittim. İki negatifimde yoktu ilk denemem di. Yani gittiğim yerle ilgili yanlış bilgi vermiyorum. Gidecek arkadaşa yardımcı oluyorum hepsi bu
Devletin kurallarını uygulamayan bir devlet kurumu var o zaman :) nerde yaptırdığını ve kaçıncı denemen olduğunu bilmiyorum ama kanun böyle diye yazdım. Uygulamayı yapan onlar yaptıran sensin . En doğrusunu tabi ki sen bilirsin .

X