Ben yarın dondurulmus transfer olacagım, son 5 gündür progesten igne oluyorum. Kalcam cok acıyorÇok teşekkür ediyorum amin hepimizin sonuçları hayırlı olur inşaallah.transfer kısa sürdü 20 dk transfer masasında 2 saat de normal odada yatarak dinlendim sonra eve geçtim Estrofem günde üç tane asprin bir tane kan sulandırıcı iğne folbiol bir tane jel sabah akşam bir de progestan iğne bu kadar ilaçlarım
iğneyi transferden önce nie verdi acaba bana transferden üç gün önce crinone jele başla dedi salı transfer benim deBen yarın dondurulmus transfer olacagım, son 5 gündür progesten igne oluyorum. Kalcam cok acıyorbunca iğne olduk, bir tek bu progestanda sıkıntı yaşadım estrofem ve aspirin de alıyorum. Bakalım bana ekstradan ne ilac verecekler.
Heyecanla bekliyoruz güzel haberleriniBende dayanamdim idrar testi yaptim cift cizgiyi gordum cok sukur hemen kan verdim 45 dak sonra belli olacak dua edin kizlar
Hemen kötüye yorup stres yapmayın inş.yerleşme kanamaları bugünlerde olabiliyor hele pembeyse çok normal.Kızlar 244 çıktığına sevinemesen pembe akıntı geldi eve gelinceçok korktum inşallah yerleşmedir 10.günüm
Kizlar aldim test sonucunu 618 cok sukur
Bugun 11.gundu 2 embriyo transfer edildi ama bilmyrm ksmet artkOoo maşallah çok güzel bir değer katlanarak artsın inş.kaçıncı gün bugün ikiz olabilir mi acaba
Ayy maşallah canım çok güzel yüksek bi değer inşallah sağlıkla devam etsinKizlar aldim test sonucunu 618 cok sukur
Maşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimKizlar aldim test sonucunu 618 cok sukur
Maşallah canımmm çok sevindim sağlıkla gelsin miniğin :)))Kizlar aldim test sonucunu 618 cok sukur
Canım kimyasal gebelikmişZ zeynepsevde42 canim senin sonuc ne oldu?
Gözünüz aydın:)Kizlar aldim test sonucunu 618 cok sukur
Hayırlısı olsun hakkınızdaCanım kimyasal gebelikmiş
Kimyasaldan sonra da iyi tutar derler uzulme saglik olsun canimmCanım kimyasal gebelikmiş
gözünaydın cnmKizlar aldim test sonucunu 618 cok sukur
Canım yarın muhtemelen kan sonucuna göre karar verecektir.çok bekletmez bence. Eşindende kan aldılar mı sperm örneği istendi mi. Yaşa göre iki embriyo koyuyo. Benim yaşım 28 di o yüzden koydu çift embriyo. Yaşın küçük olursa mesela 22, 20 gibi olursa koymaz.
Kuzum benim daha önceden 5 düştüğüm var. Hepsinde aşırı göğüs hassasiyeti vardı ama tüp bebektenolmadi. 11. Haftaya girdim ama bende hala bulantı vs yok. Hep diyoruz belirti aramayın diye. Bu donemi olabildiğince rahat geçirinKızlar özellikle pozitif alanlar transferden sonraki birkaç günde göğüslerde farklılık hisseden var mi? Ben ilk hamileligimde test günüm göğüslerim tas gibiydi o yüzden hep göğüslerde belirti arıyorum su an öyle sert değiller.Transferi saymazsak bugün ikinci günüm
ayni yerde yaptırdım ama nerede yatırırsanız yaptırın bence asilama zaman kaybıAşılamayı nerde yaptırdınız
İnşallah canımKimyasaldan sonra da iyi tutar derler uzulme saglik olsun canimm
Ben yaş sınırını biliyorum zaten. Ayrıca gittiğim yer özel de değil. Devlet Hastanesi iki embriyo konuldu. Ben yasaları neyin ne oldugunu herşeyi ezberleyipte gittim. İki negatifimde yoktu ilk denemem di. Yani gittiğim yerle ilgili yanlış bilgi vermiyorum. Gidecek arkadaşa yardımcı oluyorum hepsi buYasal olarak yas sınırı 35 canim. Eğer 2 negatif denemeniz varsa o zaman yasa bakılmadan iki embriyo konulabiliyor. Ama özellerde yasaya uymuyorlar maalese
Kuzum benim daha önceden 5 düştüğüm var. Hepsinde aşırı göğüs hassasiyeti vardı ama tüp bebektenolmadi. 11. Haftaya girdim ama bende hala bulantı vs yok. Hep diyoruz belirti aramayın diye. Bu donemi olabildiğince rahat geçirin
Devletin kurallarını uygulamayan bir devlet kurumu var o zaman :) nerde yaptırdığını ve kaçıncı denemen olduğunu bilmiyorum ama kanun böyle diye yazdım. Uygulamayı yapan onlar yaptıran sensin . En doğrusunu tabi ki sen bilirsin .Ben yaş sınırını biliyorum zaten. Ayrıca gittiğim yer özel de değil. Devlet Hastanesi iki embriyo konuldu. Ben yasaları neyin ne oldugunu herşeyi ezberleyipte gittim. İki negatifimde yoktu ilk denemem di. Yani gittiğim yerle ilgili yanlış bilgi vermiyorum. Gidecek arkadaşa yardımcı oluyorum hepsi bu