Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Yoktu yani erken gebelik testinde de yoktu.7.gün hayalet var gibi çıktı bir kaç saat sonra 8.gün çok net çıktı erken gebelik testinde.şiödi 10.gün kan verdim çok şükür.inşallah katlanır
Insallah canim dualrim seninle sende bana dua et bende insallah yarin olumlu haberlerle gelrm

Süper canım inş katlanarak değerin artar kavuşursunuz bebeğinizle Darısı başımuza inşallah.

Kızlar bugün transferimin 10.günü.2 embriyo transfer edildi.1tane blastokist bir tane 4.gün embriyosu. Kan verdim bugün 244 çıktı cuma tekrarlayacağım inşallah

Yoktu yani erken gebelik testinde de yoktu.7.gün hayalet var gibi çıktı bir kaç saat sonra 8.gün çok net çıktı erken gebelik testinde.şiödi 10.gün kan verdim çok şükür.inşallah katlanır
Tebrikler belirtileriniz neydi acaba? Ben de 6. Gun idrar yapmayı düşünüyordum şimdi kararsız kaldım

Yeni transfer olan arkadaslar, bir sorum var.
Transferden sonra 5 gün evde dinlensem yeterli olur mu? 6.gün işe başlamayı düşünüyorum. Test günüme kadar rapor alıp evde olabilecegim bir durumum yok malesef, işe gitmem gerekecektir.
Siz nasıl yapıyorsunuz? Kac gun istirahat aldınız?

Canım ben transfer sonrası ertesi gün okula gittim öğretmenim seminerde oturuyorum onun dışında ağır kaldırmıyorum ufak tefek seyler dışında hayatıma devam ediyorum ısın zor değilse git bence

Canım ben transfer sonrası ertesi gün okula gittim öğretmenim seminerde oturuyorum onun dışında ağır kaldırmıyorum ufak tefek seyler dışında hayatıma devam ediyorum ısın zor değilse git bence
Ahh içimi rahatlattın, genelde okudugum herkes 10 15 gün rapor almış oluyordu. Kendime cok stres yapmıştım bu işi.
Bankacıyım bende, oturarak calısıyorum. Yarın transferim, cuma rapor alırım, cumartesi pazar da birleşiyor, pazartesi en geç salı işe giderim ben de.

Canim ilk iki gun dinlenmen yeterli bende bankaciyim ben calistim ama biliyosun bizim is biraz stresli o yuzden relaks olabilecksn calismaya devam et zaten oturuyoruz

Canim ilk iki gun dinlenmen yeterli bende bankaciyim ben calistim ama biliyosun bizim is biraz stresli o yuzden relaks olabilecksn calismaya devam et zaten oturuyoruz
Evet canım öyle, cok yogun ve stresli. Ben de cok uzun tutmayacagım rapor işini.
Senin sonuc belli mi bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…