Maşallah canımKızlar bugün transferimin 10.günü.2 embriyo transfer edildi.1tane blastokist bir tane 4.gün embriyosu. Kan verdim bugün 244 çıktı cuma tekrarlayacağım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canımKızlar bugün transferimin 10.günü.2 embriyo transfer edildi.1tane blastokist bir tane 4.gün embriyosu. Kan verdim bugün 244 çıktı cuma tekrarlayacağım inşallah
Teşekkürler canım inşallah cuma ikiye katlarMaşallah canım
Ciddenmi ay suan icime su serptin insallah senin gibi bende olumlu cevap alırımİdrarda6.gün benim de yoktu canım hemen idrara geçmiyor sanırım
Yoktu yani erken gebelik testinde de yoktu.7.gün hayalet var gibi çıktı bir kaç saat sonra 8.gün çok net çıktı erken gebelik testinde.şiödi 10.gün kan verdim çok şükür.inşallah katlanırCiddenmi ay suan icime su serptin insallah senin gibi bende olumlu cevap aliyorum
Insallah canim dualrim seninle sende bana dua et bende insallah yarin olumlu haberlerle gelrmYoktu yani erken gebelik testinde de yoktu.7.gün hayalet var gibi çıktı bir kaç saat sonra 8.gün çok net çıktı erken gebelik testinde.şiödi 10.gün kan verdim çok şükür.inşallah katlanır
Dualarımız seninle, insallah sımsıkı tutunur embriyon sanaKızlar bugün transferim oldu. 5. gün embriyosu. Dualarınıza ihtiyacım var.
Adiniza sevindim cok guzel Rabbim kucaginiza nasip etsinYoktu yani erken gebelik testinde de yoktu.7.gün hayalet var gibi çıktı bir kaç saat sonra 8.gün çok net çıktı erken gebelik testinde.şiödi 10.gün kan verdim çok şükür.inşallah katlanır
Kızlar bugün transferimin 10.günü.2 embriyo transfer edildi.1tane blastokist bir tane 4.gün embriyosu. Kan verdim bugün 244 çıktı cuma tekrarlayacağım inşallah
Tebrikler belirtileriniz neydi acaba? Ben de 6. Gun idrar yapmayı düşünüyordum şimdi kararsız kaldımYoktu yani erken gebelik testinde de yoktu.7.gün hayalet var gibi çıktı bir kaç saat sonra 8.gün çok net çıktı erken gebelik testinde.şiödi 10.gün kan verdim çok şükür.inşallah katlanır
Sizin bugun kacıncı gündü?Tebrikler belirtileriniz neydi acaba? Ben de 6. Gun idrar yapmayı düşünüyordum şimdi kararsız kaldım
Amin İnşallah kızlar rabbim her isteyene nasip etsin.Süper canım inş katlanarak değerin artar kavuşursunuz bebeğinizle Darısı başımuza inşallah.
Pazartesi transfer oldum 6. Gun embriyosu erken test yapmayı düşünüyorum ama moralim bozulur diye korkuyorumSizin bugun kacıncı gündü?
Canım ben transfer sonrası ertesi gün okula gittim öğretmenim seminerde oturuyorum onun dışında ağır kaldırmıyorum ufak tefek seyler dışında hayatıma devam ediyorum ısın zor değilse git benceYeni transfer olan arkadaslar, bir sorum var.
Transferden sonra 5 gün evde dinlensem yeterli olur mu? 6.gün işe başlamayı düşünüyorum. Test günüme kadar rapor alıp evde olabilecegim bir durumum yok malesef, işe gitmem gerekecektir.
Siz nasıl yapıyorsunuz? Kac gun istirahat aldınız?
Ahh içimi rahatlattın, genelde okudugum herkes 10 15 gün rapor almış oluyordu. Kendime cok stres yapmıştım bu işi.Canım ben transfer sonrası ertesi gün okula gittim öğretmenim seminerde oturuyorum onun dışında ağır kaldırmıyorum ufak tefek seyler dışında hayatıma devam ediyorum ısın zor değilse git bence
Canim ilk iki gun dinlenmen yeterli bende bankaciyim ben calistim ama biliyosun bizim is biraz stresli o yuzden relaks olabilecksn calismaya devam et zaten oturuyoruzAhh içimi rahatlattın, genelde okudugum herkes 10 15 gün rapor almış oluyordu. Kendime cok stres yapmıştım bu işi.
Bankacıyım bende, oturarak calısıyorum. Yarın transferim, cuma rapor alırım, cumartesi pazar da birleşiyor, pazartesi en geç salı işe giderim ben de.
Evet canım öyle, cok yogun ve stresli. Ben de cok uzun tutmayacagım rapor işini.Canim ilk iki gun dinlenmen yeterli bende bankaciyim ben calistim ama biliyosun bizim is biraz stresli o yuzden relaks olabilecksn calismaya devam et zaten oturuyoruz
Yok canim ben yarin test yaptrcam hayirlisi bakalimEvet canım öyle, cok yogun ve stresli. Ben de cok uzun tutmayacagım rapor işini.
Senin sonuc belli mi bu arada?
Hayırlısı, umarım sonucun gönlüne göre olurYok canim ben yarin test yaptrcam hayirlisi bakalim
Amim canim insallah Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlısı, umarım sonucun gönlüne göre olur