Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Transferin oldu mu cnm bn transferden iki gün önce başladım jele hiç biley olmamıştı transfer günü ve iki gün hafif pembelik geldi doktorum normal dedi bi iki gündür yine var
Evet kuzum Pazartesi günü oldu transferim bugün çok minik bir pembelik görünce biraz tedirgin olmuştum iyi bari normal miş yazdığın için teşekkkür ederimmm :)))

Crinno jel kullanan arkadaşlarım yardımcı olabilirmi cuma gününden beri kulllanıyorum sabah akşam bugünkü kullandığım da azcık bir pembelik gördüm sizlerdede böyle birşey oldumu kızlar

Ben de transferden itibaren kullanmaya başladım bazen pembe bazen koyu kahverengi olarak geliyordu, pembe havayla temas edince oluyor sanırım ama ben kullanırken tahriş ediyomuşum o yüzden kahverengi olabilir demişti hemşire şimdi daha yavaş daha dikkatli kullanıyorum ilk zamanki kadar sık olmuyor

Kızlar özellikle pozitif alanlar transferden sonraki birkaç günde göğüslerde farklılık hisseden var mi? Ben ilk hamileligimde test günüm göğüslerim tas gibiydi o yüzden hep göğüslerde belirti arıyorum su an öyle sert değiller.Transferi saymazsak bugün ikinci günüm

Biz aynı gün transfer olmuşuz :) inş güzel haberllerle sonucumuzu paylaşırız

Benimde ilk günlerde sıkıntı olmuyordu şimdi jeli gönderirken kendini hissettiriyor yapa yapa tahriş oldu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…