- 23 Ağustos 2019
- 109
- 109
Evet kuzum Pazartesi günü oldu transferim bugün çok minik bir pembelik görünce biraz tedirgin olmuştum iyi bari normal miş yazdığın için teşekkkür ederimmm :)))Transferin oldu mu cnm bn transferden iki gün önce başladım jele hiç biley olmamıştı transfer günü ve iki gün hafif pembelik geldi doktorum normal dedi bi iki gündür yine var
Rica ederim cnm bende tedirgin olup hemen doktorumu aradımEvet kuzum Pazartesi günü oldu transferim bugün çok minik bir pembelik görünce biraz tedirgin olmuştum iyi bari normal miş yazdığın için teşekkkür ederimmm :)))
İnşallahhh canımmm benimmm güzel hAberler verelim inş Allah’ın izniyleRica ederim cnm bende tedirgin olup hemen doktorumu aradımİnşallah hakkımızda hayırlısı olsun güzel haberler verelim
normal canım benim ilk denemeden sonrada olmuştu doktorum şakır şakır kanama olmadıktan sonra korkma demiştiİnşallahhh canımmm benimmm güzel hAberler verelim inş Allah’ın izniyle
Crinno jel kullanan arkadaşlarım yardımcı olabilirmi cuma gününden beri kulllanıyorum sabah akşam bugünkü kullandığım da azcık bir pembelik gördüm sizlerdede böyle birşey oldumu kızlar
Saol kuzummm yaZdığınız için merak etmiştim rahatladım :)normal canım benim ilk denemeden sonrada olmuştu doktorum şakır şakır kanama olmadıktan sonra korkma demişti
Biz aynı gün transfer olmuşuz :) inş güzel haberllerle sonucumuzu paylaşırızKızlar özellikle pozitif alanlar transferden sonraki birkaç günde göğüslerde farklılık hisseden var mi? Ben ilk hamileligimde test günüm göğüslerim tas gibiydi o yüzden hep göğüslerde belirti arıyorum su an öyle sert değiller.Transferi saymazsak bugün ikinci günüm
Benimde ilk günlerde sıkıntı olmuyordu şimdi jeli gönderirken kendini hissettiriyor yapa yapa tahriş oldu sanırımBen de transferden itibaren kullanmaya başladım bazen pembe bazen koyu kahverengi olarak geliyordu, pembe havayla temas edince oluyor sanırım ama ben kullanırken tahriş ediyomuşum o yüzden kahverengi olabilir demişti hemşire şimdi daha yavaş daha dikkatli kullanıyorum ilk zamanki kadar sık olmuyor
Kızlar bugün transferim oldu. 5. gün embriyosu. Dualarınıza ihtiyacım var.
güzel haberlerleSaol kuzummm yaZdığınız için merak etmiştim rahatladım :)
Hadi inşşşKızlar bugün transferim oldu. 5. gün embriyosu. Dualarınıza ihtiyacım var.
Jel değilde protestan kullanılsa olmaz mı acaba? Bizde aşılama denediğimizde kullanıştım iğrenç Allah mecbur etmesinBenimde ilk günlerde sıkıntı olmuyordu şimdi jeli gönderirken kendini hissettiriyor yapa yapa tahriş oldu sanırım
Wala şimdilik mecbur bunu kullanıcam kuzumJel değilde protestan kullanılsa olmaz mı acaba? Bizde aşılama denediğimizde kullanıştım iğrenç Allah mecbur etmesin
Ay super darisi bana olsun benden birgun sonra yaptirmissin ben hala kan testi veremedimKızlar bugün transferimin 10.günü.2 embriyo transfer edildi.1tane blastokist bir tane 4.gün embriyosu. Kan verdim bugün 244 çıktı cuma tekrarlayacağım inşallah
İnşallah darısı size benim idrarda çıkınca yaptırdım bugün ben deAy super darisi bana olsun benden birgun sonra yaptirmissin ben hala kan testi veremedim
Amin insallah ben 6.gun yapmstim ckmadi sonrada cesaret edemedimİnşallah darısı size benim idrarda çıkınca yaptırdım bugün ben de
İdrarda6.gün benim de yoktu canım hemen idrara geçmiyor sanırımAmin insallah ben 6.gun yapmstim ckmadi sonrada cesaret edemedim