- 11 Temmuz 2019
- 652
- 499
- 36
İnşallah canımOlumsuz düşünme hemen farklı 3 merkezde yaptırdın tahlilleri ve oynama oranları çok çok farkeder hele aynı merkezde 2 gün arayla bi yaptır ona göre biraz daha netleştir inş.
Aynen Öyle canım yorulduğunu hissetmek herşeye karşı hissizleşmek sürekli ağlama isteğiInsallah bu olumsuz tecrube ikinci mutluluğa yol yapmiştir diyelim.
Ya bazen bu konulari dusunmekten konuşmaktan bile cok sıkilıyorum.. cunku hamileligi yeni isteyen birinin heycani gibi olmuyor bi bekleyişten bikmışlik bi artik ne olursa olsunluk.. ne bilim... kafani dinle dezarj ol biraz da.. cok dusunmek ustune duşmek insanda yilgınlik yapiyor bilmiyorum bana oyle geliyor en azindan..
Gecicek insallah.. insanoğlu en sevdiginin ölümüne bile alişiyorken.. hic bir skntı kalici olarak kalmaz fitratimiz buna musade vermezAynen Öyle canım yorulduğunu hissetmek herşeye karşı hissizleşmek sürekli ağlama isteğibugünlerde geçer mutlaka ama işte biraz sancılı olcak
ayy benimde haftaya salı heyecanlı bekleyişGünaydın herkese, nasılsınız?
Benim transfere son 2 gün
Ay cholencim hadi hayirlisi..Günaydın herkese, nasılsınız?
Birsey sormak istiyorum kizlar bugun transferimin 8. Gunu idrar testi yapsam sonuç çıkar mı sizce? Cok merak ediyorum ne oldugunu
gunaydın benimde cumartesi çok yakın transferlerimiz hayırlısıyla kucagımıza almak nasip olsunGünaydın herkese, nasılsınız?
çıkabilir cnm ama bence bir gün daha bekleBirde transfer günü hariç 9.günde kan versem çıkar mı bişeyler 3. Gün embriyosu
Tesekkur ederim cevabın icin biraz daha bekleyeyim o zamanBende çıkmıştı canım ama herkeste aynı olmuyor hormonlar yaparsan ve çıkmazsa kendini yıpratmayacaksan yap, çünkü erken henüz
benim de galiba yarın olacak hastaneden aranmayı bekliyorum çok korkuyorum üç tane embriyo oluştu kaliteleri konusunda bişey söylemediler çok zorlu bir süreçmişgunaydın benimde cumartesi çok yakın transferlerimiz hayırlısıyla kucagımıza almak nasip olsun
Canım kişiden kişiye değişir mutlaka benim 8.gün 165 çıkmıştıBirde transfer günü hariç 9.günde kan versem çıkar mı bişeyler 3. Gün embriyosu
Şimdi durumunuz nasıl.Canım kişiden kişiye değişir mutlaka benim 8.gün 165 çıkmıştı
Eşimi bekliyorum bugün kan vermeyi düşünüyorum bakalım inşallah hayırlısıCanım kişiden kişiye değişir mutlaka benim 8.gün 165 çıkmıştı
Bence de ver varsa kesin çıkar,belirtin var mi hiç?pozitif sonuç alanlar belirtileriniz neydi?Eşimi bekliyorum bugün kan vermeyi düşünüyorum bakalım inşallah hayırlısı
inşallah sağlıkla devam ederler her süreci ayrı bir stres walla yaşayan bilirbenim de galiba yarın olacak hastaneden aranmayı bekliyorum çok korkuyorum üç tane embriyo oluştu kaliteleri konusunda bişey söylemediler çok zorlu bir süreçmiş
iyi düşünelim iyi olsun hersey guzel olacak diyorum ben sende oyle debenim de galiba yarın olacak hastaneden aranmayı bekliyorum çok korkuyorum üç tane embriyo oluştu kaliteleri konusunda bişey söylemediler çok zorlu bir süreçmiş
Kanda artış var ama yeterli miktarda değil bugün çıkan değer kese görmeye yeterse keseye bakıcaz ona göre bir teşhis koyulacakŞimdi durumunuz nasıl.
İnş güzel haberler alırsın canımEşimi bekliyorum bugün kan vermeyi düşünüyorum bakalım inşallah hayırlısı