Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

evet lucrin sonrası adet baya geç oluyormuş da doktor nie adeti bekledi onu anlamadım adetle büyüyen bi kist sonuçta benim iki tane 3. gün embryosu transfer olcak şimdiden heyecan sardı nası geçicek günler bilmiorum 🙈
Bu doktorların işine akıl ermiyor işte bir reglde birşey olmaz kafasında sanırım. Ya inş hepimiz burda bebekli gruplarda devam ederiz 🌸😊

Ben 4 senedir hiç hamile kalamadım canım, ilk tüp bebek denemem. Elle tutulur net bir nedeni yok olmamasının, hafif pkos var (sadece amh yüksek, baska pkos belirtisi de yok). Kucuk bir polip vardı, gecen sene histereskopiyle onu aldırdım. Neden kesin poliptir diye şartlanmıştım o zaman, 1 sene gecti yine tık yok. Şansımızı deneyelim dedik. Biraz ruhsuzum ama, hamile kalamamaya o kadar alıştım ki, şimdi de sanki olma ihtimali mucize gibi geliyor :)
Aslında her şeyi akışına bırakıp normal devam etmek gerekiyor 😂 bu süreç yinede pozitifi hakediyor 🌸😘😘

Çok zormuş böyle pozitifi alıp sonra hayal kırıklığı 😔rabbim yardımcımız olsun inşallah doktorum ilaçları bırakmamı söyledi iki gün sonra tekrar kan ver dedi ama imkansız gibi sağlıkla ilerleyememiş çünki hayırlısı bakalım buda geçer muhakkak😔
Evet canım direk negatif sonuç alsam bu kadar yıpranmazdım iki günde bir yeni umut heycan bekleyiş sonrası yine hayal kırıklığı hüsran öyle arada bir duygu ki hamileyim diye sevinemiyorum ama orda yaşayan hala tutunmaya çalışan bir can var onu düşünüyorum :KK43: bu da bizim imtihanımız Rabbim beterinden korusun

Canım ben 15 ağustosta transfer oldum 7.günü lekelenmem başladı ve 5 gün rengide kırmızıya dönerek devam etti 6.gün pat diye kesildi.transfer sonrası 8.gün bhcg 165 çıktı ama sonra yeterli miktarda artış olmuyor %40_%50 civarında seyrediyor daha hiç iki katına çıkmadı 10 gün geçti daha 800 lerde değerim.1000 ı geçmeyince keseyi göremiyorlar kesti görmeden de herhangi bir yorum yapıp teşhis koyamıyorlar yarın tekrar bhcg talibim ve sonrasında kontrolüm var bakalım ne diyecekler
Anladım canım hayırlı sonuçların olsun inşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin rabbim

Evet canım direk negatif sonuç alsam bu kadar yıpranmazdım iki günde bir yeni umut heycan bekleyiş sonrası yine hayal kırıklığı hüsran öyle arada bir duygu ki hamileyim diye sevinemiyorum ama orda yaşayan hala tutunmaya çalışan bir can var onu düşünüyorum :KK43: bu da bizim imtihanımız Rabbim beterinden korusun
Amiinn canım o seni bırakmamış aynen o güçlü ki dayanıyor sende bırakma kendini inşallah 💕yarın güzel haberlerini bekliyoruz 💕

çok iyi bilirim o duyguyu bende ilk denemede 6.haftada kaybetmiştim keşke tutmasaydı bu kdr üzülmezdim demiştim sen umudunı hiç bir zaman kaybetme cnm hakkında ne hayırlıysa o olsun
Amiiinn canımm amiiinn hepimiz için öyle olsun inşallah ilk denenemde tutmadı ama böyle olmadı çok çabuk atlattım bu dediğin gibi var olduğunu bilip umutlanınca canın daha çok yanıyomuş hayırlısı rabbim en güzelini bilir elbet göremediğimiz hayırlar gizlidir mutlaka

Amiiinn canımm amiiinn hepimiz için öyle olsun inşallah ilk denenemde tutmadı ama böyle olmadı çok çabuk atlattım bu dediğin gibi var olduğunu bilip umutlanınca canın daha çok yanıyomuş hayırlısı rabbim en güzelini bilir elbet göremediğimiz hayırlar gizlidir mutlaka
kesinlikle öyle canım inşallah sımsıkı sarılır ama tabiki sağlıklı olsun en önemlisi o güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 🙏

Çok zormuş böyle pozitifi alıp sonra hayal kırıklığı 😔rabbim yardımcımız olsun inşallah doktorum ilaçları bırakmamı söyledi iki gün sonra tekrar kan ver dedi ama imkansız gibi sağlıkla ilerleyememiş çünki hayırlısı bakalım buda geçer muhakkak😔
Yaa canini sıkma hemen durbakalim..

kesinlikle öyle canım inşallah sımsıkı sarılır ama tabiki sağlıklı olsun en önemlisi o güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 🙏
Umut hep vardı ama doktorumla görüştükten sonra oda bitti artık hayırlısı dedim hep bakalım nasip bundan sonra neler gösterecek rabbim sizlerden bekliyorum güzel haberleri inşallah...💕

Var canım iki tane ama ne zaman olur nasıl olur bilmiyorum farklı bi şehirde olacağımız için biraz zaman geçicek sanırım ne kadar geçmesi gerek bilmiyorum da yeni bi tedavi için
Insallah bu olumsuz tecrube ikinci mutluluğa yol yapmiştir diyelim.💞
Ya bazen bu konulari dusunmekten konuşmaktan bile cok sıkilıyorum.. cunku hamileligi yeni isteyen birinin heycani gibi olmuyor bi bekleyişten bikmışlik bi artik ne olursa olsunluk.. ne bilim... kafani dinle dezarj ol biraz da.. cok dusunmek ustune duşmek insanda yilgınlik yapiyor bilmiyorum bana oyle geliyor en azindan..

Umut hep vardı ama doktorumla görüştükten sonra oda bitti artık hayırlısı dedim hep bakalım nasip bundan sonra neler gösterecek rabbim sizlerden bekliyorum güzel haberleri inşallah...💕
Olumsuz düşünme hemen farklı 3 merkezde yaptırdın tahlilleri ve oynama oranları çok çok farkeder hele aynı merkezde 2 gün arayla bi yaptır ona göre biraz daha netleştir inş.

X