Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Bu doktorların işine akıl ermiyor işte bir reglde birşey olmaz kafasında sanırım. Ya inş hepimiz burda bebekli gruplarda devam ederiz

Aslında her şeyi akışına bırakıp normal devam etmek gerekiyor bu süreç yinede pozitifi hakediyor

Evet canım direk negatif sonuç alsam bu kadar yıpranmazdım iki günde bir yeni umut heycan bekleyiş sonrası yine hayal kırıklığı hüsran öyle arada bir duygu ki hamileyim diye sevinemiyorum ama orda yaşayan hala tutunmaya çalışan bir can var onu düşünüyorum bu da bizim imtihanımız Rabbim beterinden korusun

Anladım canım hayırlı sonuçların olsun inşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin rabbim

Amiinn canım o seni bırakmamış aynen o güçlü ki dayanıyor sende bırakma kendini inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz

çok iyi bilirim o duyguyu bende ilk denemede 6.haftada kaybetmiştim keşke tutmasaydı bu kdr üzülmezdim demiştim sen umudunı hiç bir zaman kaybetme cnm hakkında ne hayırlıysa o olsun
Amiiinn canımm amiiinn hepimiz için öyle olsun inşallah ilk denenemde tutmadı ama böyle olmadı çok çabuk atlattım bu dediğin gibi var olduğunu bilip umutlanınca canın daha çok yanıyomuş hayırlısı rabbim en güzelini bilir elbet göremediğimiz hayırlar gizlidir mutlaka

kesinlikle öyle canım inşallah sımsıkı sarılır ama tabiki sağlıklı olsun en önemlisi o güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Yaa canini sıkma hemen durbakalim..

kesinlikle öyle canım inşallah sımsıkı sarılır ama tabiki sağlıklı olsun en önemlisi o güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Umut hep vardı ama doktorumla görüştükten sonra oda bitti artık hayırlısı dedim hep bakalım nasip bundan sonra neler gösterecek rabbim sizlerden bekliyorum güzel haberleri inşallah...

Var canım iki tane ama ne zaman olur nasıl olur bilmiyorum farklı bi şehirde olacağımız için biraz zaman geçicek sanırım ne kadar geçmesi gerek bilmiyorum da yeni bi tedavi için
Insallah bu olumsuz tecrube ikinci mutluluğa yol yapmiştir diyelim.
Ya bazen bu konulari dusunmekten konuşmaktan bile cok sıkilıyorum.. cunku hamileligi yeni isteyen birinin heycani gibi olmuyor bi bekleyişten bikmışlik bi artik ne olursa olsunluk.. ne bilim... kafani dinle dezarj ol biraz da.. cok dusunmek ustune duşmek insanda yilgınlik yapiyor bilmiyorum bana oyle geliyor en azindan..

Umut hep vardı ama doktorumla görüştükten sonra oda bitti artık hayırlısı dedim hep bakalım nasip bundan sonra neler gösterecek rabbim sizlerden bekliyorum güzel haberleri inşallah...
Olumsuz düşünme hemen farklı 3 merkezde yaptırdın tahlilleri ve oynama oranları çok çok farkeder hele aynı merkezde 2 gün arayla bi yaptır ona göre biraz daha netleştir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…