Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Canım kistin kac cm?

Şuan 4.5 cm canım. Tüp bebek sürecinde büyümüştü baya 8 cm di. Baskılayıcı iğneyle epey küçüldü adet olmadığım için.
Canım benim de cikolata kistim var, 2cm sol tarafta. Tedavi süresince hiç büyümedi, hatta o kist yıllardır hep 2cm. Doktor sorun yok, cikolata kistinin tek çözümü gebe kalabilmek dedi. Ama hiç kalamadım umarım bu sefer olur.
Senin epey büyümüş, çok şükür baskılayabilmişsiniz. Doktorun rezervi etkileme ihtimaline karsılık, kisti almıyor degil mi?

Evet bu kist başıma bela oldu yumurta toplamadan sonra büyüdü apseye dönüştü çok uzun süre tedavi gördüm. Hiç transfer olmadım Kasım’da embrıyolarım dondurulmuştu. Evet doktor alma taraftarı değildi alırsak yine gebelik garanti olur diyemem demişti. Rezerv problemim yok aksine birde polikistik överliyim. Doktorum hem şanssız hemde şanslısın diyor. Yumurta kaliteme şükür etki etmedi kist. Kisti Baskılayıp embriyo transferi yapalım demişti şuan epey küçüldü eski durumuna göre. Şuan tek sıkıntım adet ne zaman olacağım belli değil olunca başlayacağız inş transfere. Benimle yumurta toplatanların çoğu doğurmak üzere :))

Bende de hafif polikistik over var. Ama çok şükür kist kötü etkilememiş, sadece biraz süreci uzatmış (biraz) sonu güzel olsun da onemli olan o.
Ortalama ne zaman adet olursun, beklenen tarih ne? Yoksa ilaçlardan o günlerde iyice şaştı mı

Valla süre hiç belli değil adet olmayı unuttum artık hep böyleymiş gibi hissediyorum artık bünyede alıştı menapoza Kendime ekim sonuna kadar zaman verdim bu sürede diyet spora ağırlık vericem inş olmazsa regl söktürücü artık senin hikayen nedir belkide okudum ama o kadar çok kişiyle iletişimde bulunuyoruz ki unutuveriyor insan

senin transfer ne zmn cnm

Adet olduğumda başlayacak fakat adet tarihi belirsiz :))) inş ekimde olur diyorum artık :))
inş cnm çikolata kisti var diye hatırlıodum başka başlıktan benimde iğnelerle küçüldü haftaya transfer bakalım doktor bana adet görmeden direk koycak

inş cnm çikolata kisti var diye hatırlıodum başka başlıktan benimde iğnelerle küçüldü haftaya transfer bakalım doktor bana adet görmeden direk koycak
Ya keşke benimde öyle olsaydı ama ısrar etmeme rağmen ben bu şekilde düşünüyorum dedi :/ lucrin sonrası adet olmakta harbiden zormuş son iğnenin üzerinden 2 ay geçti olmadım biraz daha bekleyelim dedi ne kadar daha sürecek bakalım bende koyverdim artık. Ya inş sizin transferiniz güzelce olur pozitifide bekleriz burda kaç tane transfer edilecek size.

Hep aynı yerde mi verdiniz kanı

evet lucrin sonrası adet baya geç oluyormuş da doktor nie adeti bekledi onu anlamadım adetle büyüyen bi kist sonuçta benim iki tane 3. gün embryosu transfer olcak şimdiden heyecan sardı nası geçicek günler bilmiorum

moralin bozma şimdiden güçlü olmalısın inş seninle kalır cnm bebişin belki yükselir daha

Ben 4 senedir hiç hamile kalamadım canım, ilk tüp bebek denemem. Elle tutulur net bir nedeni yok olmamasının, hafif pkos var (sadece amh yüksek, baska pkos belirtisi de yok). Kucuk bir polip vardı, gecen sene histereskopiyle onu aldırdım. Neden kesin poliptir diye şartlanmıştım o zaman, 1 sene gecti yine tık yok. Şansımızı deneyelim dedik. Biraz ruhsuzum ama, hamile kalamamaya o kadar alıştım ki, şimdi de sanki olma ihtimali mucize gibi geliyor :)

moralin bozma şimdiden güçlü olmalısın inş seninle kalır cnm bebişin belki yükselir daha
Çok zormuş böyle pozitifi alıp sonra hayal kırıklığı rabbim yardımcımız olsun inşallah doktorum ilaçları bırakmamı söyledi iki gün sonra tekrar kan ver dedi ama imkansız gibi sağlıkla ilerleyememiş çünki hayırlısı bakalım buda geçer muhakkak

İzmir hakkında bi bilgim yok cnm ben özelde 6.50 tüp bebek ilaçlar yaklaşık 3bin ödedim
Alsancak Ahmet Güler 6.500 işlem baştan sona ücreti ilaçlar da 3000 civarı eczaneler e söyleyin indirim yapıyorlar kesinlikle öneririm bende orda tedavi görüyorum

çok iyi bilirim o duyguyu bende ilk denemede 6.haftada kaybetmiştim keşke tutmasaydı bu kdr üzülmezdim demiştim sen umudunı hiç bir zaman kaybetme cnm hakkında ne hayırlıysa o olsun

Canım senin nasıl olmuştu son durum ne benim bugün düne göre düşmüş 101 niye böyle oluyo anlamıyorum
Canım ben 15 ağustosta transfer oldum 7.günü lekelenmem başladı ve 5 gün rengide kırmızıya dönerek devam etti 6.gün pat diye kesildi.transfer sonrası 8.gün bhcg 165 çıktı ama sonra yeterli miktarda artış olmuyor %40_%50 civarında seyrediyor daha hiç iki katına çıkmadı 10 gün geçti daha 800 lerde değerim.1000 ı geçmeyince keseyi göremiyorlar kesti görmeden de herhangi bir yorum yapıp teşhis koyamıyorlar yarın tekrar bhcg talibim ve sonrasında kontrolüm var bakalım ne diyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…