Hadi inşallah keseyi görürsünüz, burdan müjdeli haberlerinizi alırızKanda artış var ama yeterli miktarda değil bugün çıkan değer kese görmeye yeterse keseye bakıcaz ona göre bir teşhis koyulacak
AMin inşallah sağlıklı olsunlar sıkı sıkı tutunsunlarhadi hayırlısıyla inşallah kucaklarımıza alalım bende cumartesi günü olacağım transfer
Gitmişken yaptırsaydın keskeHastanenin aciline gittik kan vermek için laboratuvarda ki beyfendi ile görüştük kendisi de tüp bebek babasıymış 8. Gün çok erken yaptırdığın test şuan net çıkmazsa seni olumsuz etkiler doktorun ne zaman derse o zaman yapalım dedi yaptırmadık testi beni yine heyecanlı bekleyiş sardı
Doktordan şimdi çıktım kese olmasını ümit ettiğimiz minik bir karartı gördü doktorumuz 2 gün sonra tekrar bakıcazHadi inşallah keseyi görürsünüz, burdan müjdeli haberlerinizi alırız
Hadi insallahhh zeynepcim..Doktordan şimdi çıktım kese olmasını ümit ettiğimiz minik bir karartı gördü doktorumuz 2 gün sonra tekrar bakıcaz
ne güzel sağlıkla devam etsin inşallahDoktordan şimdi çıktım kese olmasını ümit ettiğimiz minik bir karartı gördü doktorumuz 2 gün sonra tekrar bakıcaz
İnşallah canım 2 gün sonra güzel haber alırsınDoktordan şimdi çıktım kese olmasını ümit ettiğimiz minik bir karartı gördü doktorumuz 2 gün sonra tekrar bakıcaz
Evet bende istedim ama beyfendi stres yaparsın şimdi çok erken dedi eşimde onu duyunca gününde yapalım dedi yapmadan geldikGitmişken yaptırsaydın keskeher sonuçta da bekleyeceksin ben idrarda iki çizgi görmeden gitmeyeceğim kan testine bu defa
Canim doktora gittim bugun benden tahlilleri istedi kabul etti yani keske ilk gittigimdede karari doktora birakmasaydim tup bebek istiyorum deseydimEn iyisi canım işini garantiye al
Aminnnn aminnnAMin inşallah sağlıklı olsunlar sıkı sıkı tutunsunlar
Hadi inşallah bir dahakine keseniz de apaçık görülür, kalbi de hayırlısıyla duyarsınız..siz şimdi stres yapmayıp, kendinize çok iyi bakın..bebeğinize hep pozitif enerji yollayın..eminim o da rahminize daha bir sıkı tutunacaktır..güzel haberlerinizin devamını bekliyoruzDoktordan şimdi çıktım kese olmasını ümit ettiğimiz minik bir karartı gördü doktorumuz 2 gün sonra tekrar bakıcaz
Sende benim gibi bekleme suresindesin dimi.. cok varmiHadi inşallah bir dahakine keseniz de apaçık görülür, kalbi de hayırlısıyla duyarsınız..siz şimdi stres yapmayıp, kendinize çok iyi bakın..bebeğinize hep pozitif enerji yollayın..eminim o da rahminize daha bir sıkı tutunacaktır..güzel haberlerinizin devamını bekliyoruz
Canım zaten bu Dr kesinlikle kendi bildiğini yapmaz hastasının da kararına saygı duyan biri. İnşallah senin için ve tüm isteyenler için hayırlısı olsun. Tedavinde hayırlı uğurlu olsunCanim doktora gittim bugun benden tahlilleri istedi kabul etti yani keske ilk gittigimdede karari doktora birakmasaydim tup bebek istiyorum deseydim
Merhaba tüp bebek nerde yaptırdınızçok teşekkür ederim.bu kadar stres yapacagimi düşünmemiştim şimdi yumurtalar nasil embriyom nasil olcak diye kafalar gidiyo sigara da yok ama bugün stresten bir tane ictim
Evet..bugün yarın adet olacağım sanırım..geçen çarşamba opu olmuştum..bu adetle değil sonraki adetle o da ekim başı gibi, transfer hazırlıklarına başlayacağım..sizin son durum nedir?Sende benim gibi bekleme suresindesin dimi.. cok varmi
Ben ilk adeti geride biraktim 26 gun oldu.. 30ncu güne filan 2nciyi olucam sanirim.. sonra da doktorumla iletisime gecicem insallah transfer gununu ayarlariz eger nasipse.. gunler gecmek bilmiyor :)Evet..bugün yarın adet olacağım sanırım..geçen çarşamba opu olmuştum..bu adetle değil sonraki adetle o da ekim başı gibi, transfer hazırlıklarına başlayacağım..sizin son durum nedir?
Ben opudan sonra 8.gunde hasta oldum.opudan sonraki ilk adette gel dedi bana doktorum, bugun opudan sonraki 8. gunum ne zaman adet olurum acaba diyeerak ediyorum ben de. hep okuduklarim 2. adette baslamişlar ama biz ilk de basliycaz transfer hazirligina bakalim hayirlisi, bir de doktorum opu da sanirim rahime cizik atma olayi gibi birsey yapmiş hemsire ona benzer birsey aoyledi biraz kanamaniz olucak o yuzden dedi, 2-3 gun surdu sonra kesildi.