Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Hastanenin aciline gittik kan vermek için laboratuvarda ki beyfendi ile görüştük kendisi de tüp bebek babasıymış 8. Gün çok erken yaptırdığın test şuan net çıkmazsa seni olumsuz etkiler doktorun ne zaman derse o zaman yapalım dedi yaptırmadık testi beni yine heyecanlı bekleyiş sardı 🙈

Hastanenin aciline gittik kan vermek için laboratuvarda ki beyfendi ile görüştük kendisi de tüp bebek babasıymış 8. Gün çok erken yaptırdığın test şuan net çıkmazsa seni olumsuz etkiler doktorun ne zaman derse o zaman yapalım dedi yaptırmadık testi beni yine heyecanlı bekleyiş sardı 🙈
Gitmişken yaptırsaydın keske 😊her sonuçta da bekleyeceksin ben idrarda iki çizgi görmeden gitmeyeceğim kan testine bu defa

Doktordan şimdi çıktım kese olmasını ümit ettiğimiz minik bir karartı gördü doktorumuz 2 gün sonra tekrar bakıcaz :dua: :dua: :dua:
Hadi inşallah bir dahakine keseniz de apaçık görülür, kalbi de hayırlısıyla duyarsınız..siz şimdi stres yapmayıp, kendinize çok iyi bakın..bebeğinize hep pozitif enerji yollayın..eminim o da rahminize daha bir sıkı tutunacaktır..güzel haberlerinizin devamını bekliyoruz😉

Hadi inşallah bir dahakine keseniz de apaçık görülür, kalbi de hayırlısıyla duyarsınız..siz şimdi stres yapmayıp, kendinize çok iyi bakın..bebeğinize hep pozitif enerji yollayın..eminim o da rahminize daha bir sıkı tutunacaktır..güzel haberlerinizin devamını bekliyoruz😉
Sende benim gibi bekleme suresindesin dimi.. cok varmi 😢

Esnmstf Esnmstf canim bana doktor yarin tahlil yapki yetissin tup bebek dedi surec nasil isliyor ne kadar suremiz var il disindan gidip geliyorum ya birde calisiyorum surekli gidip gelmemmi gerekecek

Canim doktora gittim bugun benden tahlilleri istedi kabul etti yani keske ilk gittigimdede karari doktora birakmasaydim tup bebek istiyorum deseydim
Canım zaten bu Dr kesinlikle kendi bildiğini yapmaz hastasının da kararına saygı duyan biri. İnşallah senin için ve tüm isteyenler için hayırlısı olsun. Tedavinde hayırlı uğurlu olsun 😊

Evet..bugün yarın adet olacağım sanırım..geçen çarşamba opu olmuştum..bu adetle değil sonraki adetle o da ekim başı gibi, transfer hazırlıklarına başlayacağım..sizin son durum nedir?
Ben ilk adeti geride biraktim 26 gun oldu.. 30ncu güne filan 2nciyi olucam sanirim.. sonra da doktorumla iletisime gecicem insallah transfer gununu ayarlariz eger nasipse.. gunler gecmek bilmiyor :)

opudan sonraki ilk adette gel dedi bana doktorum, bugun opudan sonraki 8. gunum ne zaman adet olurum acaba diyeerak ediyorum ben de. hep okuduklarim 2. adette baslamişlar ama biz ilk de basliycaz transfer hazirligina bakalim hayirlisi, bir de doktorum opu da sanirim rahime cizik atma olayi gibi birsey yapmiş hemsire ona benzer birsey aoyledi biraz kanamaniz olucak o yuzden dedi, 2-3 gun surdu sonra kesildi.

opudan sonraki ilk adette gel dedi bana doktorum, bugun opudan sonraki 8. gunum ne zaman adet olurum acaba diyeerak ediyorum ben de. hep okuduklarim 2. adette baslamişlar ama biz ilk de basliycaz transfer hazirligina bakalim hayirlisi, bir de doktorum opu da sanirim rahime cizik atma olayi gibi birsey yapmiş hemsire ona benzer birsey aoyledi biraz kanamaniz olucak o yuzden dedi, 2-3 gun surdu sonra kesildi.
Ben opudan sonra 8.gunde hasta oldum.
2nci adetle daha iyi dinlenmis oluyor ohss faktoru vs oldugu icinde daha uygun goruluyor sizin doktorunuz onu uygun gormustur sizin icin.. insallah hayirlisi ile olur.. himm bana cizik olayi olmadigi icin bilemicem..

X