Allah allah tüp bebek yaptirdigin yermi sordu.. normal hastanemi.. ne alakasi varkiKızlar siz hastaneye test yaptırmaya gidince sordular mı size normal gebelik mi tüp bebek mi diye bana sordular tüp bebek farklı mı oluyo aynı değil mi
Yok cnm burda ki bi hastane tüp bebek için dışarıda laboratuvara gönderiyorlarmış ama her türlü beta hcg bakılmıyor mu anlamış değilimAllah allah tüp bebek yaptirdigin yermi sordu.. normal hastanemi.. ne alakasi varki
Aynen.. bende ilk duyuyorum.Yok cnm burda ki bi hastane tüp bebek için dışarıda laboratuvara gönderiyorlarmış ama her türlü beta hcg bakılmıyor mu anlamış değilim
Hadi insallahhh zeynepcim..
ne güzel sağlıkla devam etsin inşallah
İnşallah canım 2 gün sonra güzel haber alırsın
Çok saolun arkadaşlar çok sıkıntılı günler geçirdim şimdi bile net değil hala ama orada ki minicik bir karartı ne çok büyük bir umut oldu bana..duam o ki hakkımizda hayırlı ise sağlıkla katlanarak devam etsinHadi inşallah bir dahakine keseniz de apaçık görülür, kalbi de hayırlısıyla duyarsınız..siz şimdi stres yapmayıp, kendinize çok iyi bakın..bebeğinize hep pozitif enerji yollayın..eminim o da rahminize daha bir sıkı tutunacaktır..güzel haberlerinizin devamını bekliyoruz
Amin inşallah canım,Allah gönlüne göre versinÇok saolun arkadaşlar çok sıkıntılı günler geçirdim şimdi bile net değil hala ama orada ki minicik bir karartı ne çok büyük bir umut oldu bana..duam o ki hakkımizda hayırlı ise sağlıkla katlanarak devam etsin
Canim benden tahlil istedi adete kadar yetismesi icin yarin tekrar gel dedi. Kackere daha adete kadar gitmem gerek. Birde canim acaba bende iki tane embriyo desem kabul edermiCanım zaten bu Dr kesinlikle kendi bildiğini yapmaz hastasının da kararına saygı duyan biri. İnşallah senin için ve tüm isteyenler için hayırlısı olsun. Tedavinde hayırlı uğurlu olsun
Canım yarın muhtemelen kan sonucuna göre karar verecektir.çok bekletmez bence. Eşindende kan aldılar mı sperm örneği istendi mi. Yaşa göre iki embriyo koyuyo. Benim yaşım 28 di o yüzden koydu çift embriyo. Yaşın küçük olursa mesela 22, 20 gibi olursa koymaz.Canim benden tahlil istedi adete kadar yetismesi icin yarin tekrar gel dedi. Kackere daha adete kadar gitmem gerek. Birde canim acaba bende iki tane embriyo desem kabul edermi
ALLAH GÖNLÜNW GÖRE VERSİN İNŞ O KARARTI BEBEĞİNDİR!Çok saolun arkadaşlar çok sıkıntılı günler geçirdim şimdi bile net değil hala ama orada ki minicik bir karartı ne çok büyük bir umut oldu bana..duam o ki hakkımizda hayırlı ise sağlıkla katlanarak devam etsin
canim ben 31 yasindayim esimden sperm ornegi erzincandan daha once yaptirmistik mayista falan ama esimden kan hic bahsetmedi ya il disindayim ya surekli gidemiuorum keske tum tahlilleri tek gunde alsaCanım yarın muhtemelen kan sonucuna göre karar verecektir.çok bekletmez bence. Eşindende kan aldılar mı sperm örneği istendi mi. Yaşa göre iki embriyo koyuyo. Benim yaşım 28 di o yüzden koydu çift embriyo. Yaşın küçük olursa mesela 22, 20 gibi olursa koymaz.
Hımm anladım canım. Yarın gideceksen belki ister kan eşinden. Yaşın zaten uygun iki embriyo koyar. Bu işler biraz sabır isteyen işler o yüzden sabret ve dua et eminim ki en hayırlısı neyse o olacaktırcanim ben 31 yasindayim esimden sperm ornegi erzincandan daha once yaptirmistik mayista falan ama esimden kan hic bahsetmedi ya il disindayim ya surekli gidemiuorum keske tum tahlilleri tek gunde alsa
amin cnm yalniz bunyamin hocanin muayene yeri sikinti randevu yok sira belli degil bugun 5 dakika gorusmek icin 7 saat bekledim bugun verebilirdim tahliliHımm anladım canım. Yarın gideceksen belki ister kan eşinden. Yaşın zaten uygun iki embriyo koyar. Bu işler biraz sabır isteyen işler o yüzden sabret ve dua et eminim ki en hayırlısı neyse o olacaktır
Acaba kan versem bugun olurmu 11.gun
5.gun ve 2 tane transfer edildi canmKaçıncı gün embriyosuydu canım? Benim 5. Gün embriyosu test günüm de 11. Gündü
aminn amin inşallahAMin inşallah sağlıklı olsunlar sıkı sıkı tutunsunlar
5.gun ve 2 tane transfer edildi canm
Evet canım biraz sıkıntı işte en zor kısmı beklemek malum adam tek tüp bebek Dr û oldugu icin günlük 100 hastaya bakıyordur. Ama çok iyi bir Prof. Ben hiç pişman olmadım onu seçtiğim için. İnşallah sende pişman olmazsınamin cnm yalniz bunyamin hocanin muayene yeri sikinti randevu yok sira belli degil bugun 5 dakika gorusmek icin 7 saat bekledim bugun verebilirdim tahlili
Transferin oldu mu cnm bn transferden iki gün önce başladım jele hiç biley olmamıştı transfer günü ve iki gün hafif pembelik geldi doktorum normal dedi bi iki gündür yine varCrinno jel kullanan arkadaşlarım yardımcı olabilirmi cuma gününden beri kulllanıyorum sabah akşam bugünkü kullandığım da azcık bir pembelik gördüm sizlerdede böyle birşey oldumu kızlar