Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar bugün OPU oldum ama akşama doğru ağrım artmaya başladı. Size de aynısı oldu mu?
Geçmiş olsun canım kaç yumurtan toplandı.
Evet ağrı çok normal. Bende yaşadım benimki biraz ağır geçmişti ohss yüzünden. Birkaç güne toparlanırsın bol bol dinlen. İdrarını yapmakta zorlanma yaşıyormusun doktorum bana bunu sormuştu ilk. Eğer yapabiliyor iseniz sorun yok demişti.

Reactions: H M
Canım hocanın bütün hastaları çok memnun oysaki.sen bütün sorunları anlatmadın mı? Gördüğün tedavileri söylemedin mi acaba? Bide sizin sorun neydi canım sebepsiz miydi?
Canim cok kalabalikti benim gittigim gun belkide o gunu degildi hatta oyleki birkac sorum olacakti onlari bile o aceleden unuttum. Anlattim asilama ve yumurta takibi oldugunu en son cikarken ne tedavi dedim dediki yumurta takibi ama yaptirmicam yumurta takibi xaten 6 ay yaptirdim benimki sebepsiz

Slm kızlar bugün test günündü değerim 101 çıktı çok şükür pazartesi tekrar var inşallah sağlıkla katlanıp ilerlerdarısı bekleyen herkese inşallah
Süper bir haber daha çok tebrik ederim..Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin, sağlıcakla kucağınıza aldığınız günü de göstersin..

Slm kızlar bugün test günündü değerim 101 çıktı çok şükür pazartesi tekrar var inşallah sağlıkla katlanıp ilerlerdarısı bekleyen herkese inşallah

Gözün aydın canım çok sevindim inşallah katlanarak artsın değerin Rabbim kucağına almayı da nasip etsin Darısı bizlere olsun inşallah

Canım zaten tüp bebek istiyorum diyince hoca zorluk çıkarmıyor. Özel yaptırıcaksın heralde. Ama Eylül başlatmaz Ekim adetinle başlatır hormonlarında sıkıntı yoksa tabi. Benim tedavimi son anda iptal ediyodu hatta e2 değerin yüksek çıkarsa iptal edicem dedi. Sonra e2 normal çıkınca başlattı hemen. Ama şöyle ki ben tam 4 ay gittim geldim Erzurum'a son ayda başlattı. Sen gidince aşılama yumurta takibi istemiyorum dersin.ve işinle ilgili yada başka bişeyi sun hocaya o zaten zorluk çıkarmaz emin ol. Ben eşim yurt dışı görevine gidecek demiştim zamanım kısıtlı o yüzden tüp istiyorum demiştim. En son hasta bendim orda. Laboratuvar tadilata girdi benden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…