Ben şehirdışındayım diye opudan sonra tlfla ilaç bilgilerimi aldım sonra çağırdılar ağırladım muayene oldum bi hafta sonra da oldu transferimTransfere kadar sadece 1 muayene mi yaptılar? Kan testi istediler mi?
Ben de oldum bugün benimde çok fazla özellikle kasıklarımda ve alt karın bölgemde parol içebilirsin dedi dr sordum bir de bol su iç dediKızlar bugün OPU oldum ama akşama doğru ağrım artmaya başladı. Size de aynısı oldu mu?
Geçmiş olsun canım kaç yumurtan toplandı.Kızlar bugün OPU oldum ama akşama doğru ağrım artmaya başladı. Size de aynısı oldu mu?
Canim cok kalabalikti benim gittigim gun belkide o gunu degildi hatta oyleki birkac sorum olacakti onlari bile o aceleden unuttum. Anlattim asilama ve yumurta takibi oldugunu en son cikarken ne tedavi dedim dediki yumurta takibi ama yaptirmicam yumurta takibi xaten 6 ay yaptirdim benimki sebepsizCanım hocanın bütün hastaları çok memnun oysaki.sen bütün sorunları anlatmadın mı? Gördüğün tedavileri söylemedin mi acaba? Bide sizin sorun neydi canım sebepsiz miydi?
Gözün aydın canımmm hayırlı olsun katlanarak çoğalsın, darısı bu yolda mücadele eden tüm kardeşlerimize olsun inşallahSlm kızlar bugün test günündü değerim 101 çıktı çok şükür pazartesi tekrar var inşallah sağlıkla katlanıp ilerlerdarısı bekleyen herkese inşallah
Amiiinn canımm inşallah sağolasın☺Gözün aydın canımmm hayırlı olsun katlanarak çoğalsın, darısı bu yolda mücadele eden tüm kardeşlerimize olsun inşallah
Ay canim masallah cok sevindim Rabbim daim etsin kucagina insallah.Slm kızlar bugün test günündü değerim 101 çıktı çok şükür pazartesi tekrar var inşallah sağlıkla katlanıp ilerlerdarısı bekleyen herkese inşallah
Sağol canım hep beraber olsun inşallahAy canim masallah cok sevindim Rabbim daim etsin kucagina insallah.
Insallah zeynepcim teker teker herkes pozitifi gorsün insallah..Sağol canım hep beraber olsun inşallah☺
Belirtim filan varmiydi? Dune kadar varmiydi yokmuydu derkenSağol canım hep beraber olsun inşallah☺
Süper bir haber dahaSlm kızlar bugün test günündü değerim 101 çıktı çok şükür pazartesi tekrar var inşallah sağlıkla katlanıp ilerlerdarısı bekleyen herkese inşallah
Slm kızlar bugün test günündü değerim 101 çıktı çok şükür pazartesi tekrar var inşallah sağlıkla katlanıp ilerlerdarısı bekleyen herkese inşallah
Maşallah Canım inşallah sağlıkla katlansınSlm kızlar bugün test günündü değerim 101 çıktı çok şükür pazartesi tekrar var inşallah sağlıkla katlanıp ilerlerdarısı bekleyen herkese inşallah
Amiiinn amiiinn canımInsallah zeynepcim teker teker herkes pozitifi gorsün insallah..
negatif olanlara da en kisa zamanda...
Amiiinn canım duam herkese olcak inşallah bu mutluluğu herkes bi an önce tatsınGözün aydın canım çok sevindim inşallah katlanarak artsın değerin Rabbim kucağına almayı da nasip etsinDarısı bizlere olsun inşallah
Amiinn canımMaşallah Canım inşallah sağlıkla katlansın
Amiiinn kuzum ☺Süper bir haber dahaçok tebrik ederim..Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin, sağlıcakla kucağınıza aldığınız günü de göstersin..
Canım zaten tüp bebek istiyorum diyince hoca zorluk çıkarmıyor. Özel yaptırıcaksın heralde. Ama Eylül başlatmaz Ekim adetinle başlatır hormonlarında sıkıntı yoksa tabi. Benim tedavimi son anda iptal ediyodu hatta e2 değerin yüksek çıkarsa iptal edicem dedi. Sonra e2 normal çıkınca başlattı hemen. Ama şöyle ki ben tam 4 ay gittim geldim Erzurum'a son ayda başlattı. Sen gidince aşılama yumurta takibi istemiyorum dersin.ve işinle ilgili yada başka bişeyi sun hocaya o zaten zorluk çıkarmaz emin ol. Ben eşim yurt dışı görevine gidecek demiştim zamanım kısıtlı o yüzden tüp istiyorum demiştim. En son hasta bendim orda. Laboratuvar tadilata girdi benden sonra.Canim cok kalabalikti benim gittigim gun belkide o gunu degildi hatta oyleki birkac sorum olacakti onlari bile o aceleden unuttum. Anlattim asilama ve yumurta takibi oldugunu en son cikarken ne tedavi dedim dediki yumurta takibi ama yaptirmicam yumurta takibi xaten 6 ay yaptirdim benimki sebepsiz