- 11 Temmuz 2019
- 652
- 499
- 36
Bugün 9.gündü canım dün evde test yaptım çok silik çıktı belirti olarak iki gündür kasık ağrım vardı iki taraflı bide bel ağrım oldu gecede de devam etti ama taşınma telaşı olduğu için yoruldum herhalde çok ayakta kaldım diye düşünmüştüm☺Belirtim filan varmiydi? Dune kadar varmiydi yokmuydu derkenkacinci gundu senin canim
Rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlı uğurlu olsunSlm kızlar bugün test günündü değerim 101 çıktı çok şükür pazartesi tekrar var inşallah sağlıkla katlanıp ilerlerdarısı bekleyen herkese inşallah
Maşallah canımmm benimmm sahada çok katlansın bebeğin sımsıkı tutunsun inş kuzuummmSlm kızlar bugün test günündü değerim 101 çıktı çok şükür pazartesi tekrar var inşallah sağlıkla katlanıp ilerlerdarısı bekleyen herkese inşallah
gözün aydın cnm sağlıkla devam etsin inş darısı başımızaBugün 9.gündü canım dün evde test yaptım çok silik çıktı belirti olarak iki gündür kasık ağrım vardı iki taraflı bide bel ağrım oldu gecede de devam etti ama taşınma telaşı olduğu için yoruldum herhalde çok ayakta kaldım diye düşünmüştüm☺
Amiiinn canımmRabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlı uğurlu olsun
Amiinn canımMaşallah canımmm benimmm sahada çok katlansın bebeğin sımsıkı tutunsun inş kuzuummm
Amiiinn eenn kısa zamanda rabbim yaşatsın canım sağlıkla inşallahgözün aydın cnm sağlıkla devam etsin inş darısı başımıza
Anladim canim tşk ederimBugün 9.gündü canım dün evde test yaptım çok silik çıktı belirti olarak iki gündür kasık ağrım vardı iki taraflı bide bel ağrım oldu gecede de devam etti ama taşınma telaşı olduğu için yoruldum herhalde çok ayakta kaldım diye düşünmüştüm☺
Altı yumurtam toplandı dün. Bu sabah aradılar bunlardan sadece 3’ü olgunmuş, 3’ünden de sadece ikisi işleme cevap vermiş. Biraz moralim bozuldu, umarım embriyo haline gelirler.Geçmiş olsun canım kaç yumurtan toplandı.
Evet ağrı çok normal. Bende yaşadım benimki biraz ağır geçmişti ohss yüzünden. Birkaç güne toparlanırsın bol bol dinlen. İdrarını yapmakta zorlanma yaşıyormusun doktorum bana bunu sormuştu ilk. Eğer yapabiliyor iseniz sorun yok demişti.
Amiinn canım en kısa zamanda yaşatsın güzel haberi rabbimHayırlı olsun zeynepsevde darısı başımıza olsun!
Progestan iğneyi sabah vurduruyorum. Oksaparı öğlen kendim vuruyorum. Transfer den beri vuruyorum. Yanı sıra estrofem progestan fitil kullanıyorumSlm kızlar günde bi tane de oksapar iğneye başlıcam ama akşamları prolutex de kullanıyorum dün doktorumla yüz yüze görüşme imkanım olmadığı için arada kaynadı sormamışım birini akşam birini sabah mı yapıyorsunuz yoksa prolutexle arka arkaya mı yapıyorsunuz kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mii
Umarım iki yumurtanızda rahminizde can bulur. Moralinizi bozmayın Allah gönlünüze göre versin. Hayırlı haberler için arasınlar inş.Altı yumurtam toplandı dün. Bu sabah aradılar bunlardan sadece 3’ü olgunmuş, 3’ünden de sadece ikisi işleme cevap vermiş. Biraz moralim bozuldu, umarım embriyo haline gelirler.
Ben arka arkaya yapıyorum canım sen bi doktoruna sor istersenSlm kızlar günde bi tane de oksapar iğneye başlıcam ama akşamları prolutex de kullanıyorum dün doktorumla yüz yüze görüşme imkanım olmadığı için arada kaynadı sormamışım birini akşam birini sabah mı yapıyorsunuz yoksa prolutexle arka arkaya mı yapıyorsunuz kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mii
Altı yumurtam toplandı dün. Bu sabah aradılar bunlardan sadece 3’ü olgunmuş, 3’ünden de sadece ikisi işleme cevap vermiş. Biraz moralim bozuldu, umarım embriyo haline gelirler.