Canim artik gelisimini ana rahminde ilerleticek olan embriyo oluyor :) kabugundan cikip karin boşluguna yuvarlanacak ☺ insallah.. hakkinda hayirlisi olsun.Kızlar uç embriyom da devam ediyor bugüne transfer yok ,iyi giderse 6. Güne bile kalabilir dediler.6.gun embriyosu hakkında hiçbir bilgim yok...Bilen varsa?
Umarım canim öyle olur ben sanki yarin ya da Pazar çağıracaklarini hissediyorum hayırlısı olsun insallahCanim artik gelisimini ana rahminde ilerleticek olan embriyo oluyor :) kabugundan cikip karin boşluguna yuvarlanacak ☺ insallah.. hakkinda hayirlisi olsun.
Kızlar benden bu transferin 5.günü olan kan tahlili için bişey demediler herkes yaptırdı mı onu
E2 değerlerine falan bakılmış bazı arkadaşların bana demediler hiç demek merkeze göre yada kişiye göre değişiyoBen öyle bişey yaptırmadım canım bu ikinci denemem ilkinde de yaptırmamıştım
Oh rahatladım, demekki 9 10 11 12 falan normal son kontroldeEn uygun kalınlık nedir bilmiyorum ama benim de 11 mm civarındaydı son kontrolümde ondan tam 1 hafta sonra transferim oldu seninkiyle hemen hemen aynı yani :)
Transferden 10gün önce bakmıştı sadece. Insllh yeterlidir kalınlık neden bakmadı bilmiorumHicmi bakmadi.. ya inceyse ? Ttunmasi icin yeterli beslenememisse o ay..
Her ay vuxudumuz farkli tepkiler verebiliyor sonucunda.. elimizden geleni yapip takdiri allaha birakicaz canim
canım benmde bi pazartesi muayenem oldu 6m defi haftaya pazartesi transfer dedi o bir haftada ne kadar kalınlaştı bilmiyorum bendeTransferden 10gün önce bakmıştı sadece. Insllh yeterlidir kalınlık neden bakmadı bilmiorum
Kızlar birşey sormak istiyorum transferin 4.günündeyim belirti aramak istemiyorum ama sabah uyandığımdan beri ara ara sol bacağımdan diz kapağıma kadar bir sancı girip çıkıyor.Daha önce böyle birşey yaşayan var mı?
Umarim en guz3l zamanda olurUmarım canim öyle olur ben sanki yarin ya da Pazar çağıracaklarini hissediyorum hayırlısı olsun insallah
kizlar belki tahmin ediyorlardir o yuzdendir. Insallah olur olumlu sonuxlarinizCabnom
canım benmde bi pazartesi muayenem oldu 6m defi haftaya pazartesi transfer dedi o bir haftada ne kadar kalınlaştı bilmiyorum bende
Teşekkür ederim cevabınız için inşallahBelki tutunmadir.. insallah gonlunuzce olsun
Diger arkadaslardan tutanlar sonra cevap verir sanrm
ys_pasa
Transfere kadar sadece 1 muayene mi yaptılar? Kan testi istediler mi?Cabnom
canım benmde bi pazartesi muayenem oldu 6m defi haftaya pazartesi transfer dedi o bir haftada ne kadar kalınlaştı bilmiyorum bende
Kacinci gun embriyosuydu... ilk denemenizmi?Teşekkür ederim cevabınız için inşallah
E2 değerlerine falan bakılmış bazı arkadaşların bana demediler hiç demek merkeze göre yada kişiye göre değişiyo
Canim opudan sonra uyudum hastanede..Kızlar bugün OPU oldum ama akşama doğru ağrım artmaya başladı. Size de aynısı oldu mu?
Kızlar bugün OPU oldum ama akşama doğru ağrım artmaya başladı. Size de aynısı oldu mu?