Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Belirtim filan varmiydi? Dune kadar varmiydi yokmuydu derken 😉 kacinci gundu senin canim
Bugün 9.gündü canım dün evde test yaptım çok silik çıktı belirti olarak iki gündür kasık ağrım vardı iki taraflı bide bel ağrım oldu gecede de devam etti ama taşınma telaşı olduğu için yoruldum herhalde çok ayakta kaldım diye düşünmüştüm☺

Bugün 9.gündü canım dün evde test yaptım çok silik çıktı belirti olarak iki gündür kasık ağrım vardı iki taraflı bide bel ağrım oldu gecede de devam etti ama taşınma telaşı olduğu için yoruldum herhalde çok ayakta kaldım diye düşünmüştüm☺
gözün aydın cnm sağlıkla devam etsin inş darısı başımıza🙏🙏

Slm kızlar günde bi tane de oksapar iğneye başlıcam ama akşamları prolutex de kullanıyorum dün doktorumla yüz yüze görüşme imkanım olmadığı için arada kaynadı sormamışım birini akşam birini sabah mı yapıyorsunuz yoksa prolutexle arka arkaya mı yapıyorsunuz kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mii

Anladim canim tşk ederim
Cok sevindim adina.. insallah katlanarak devam eder😍

Geçmiş olsun canım kaç yumurtan toplandı.
Evet ağrı çok normal. Bende yaşadım benimki biraz ağır geçmişti ohss yüzünden. Birkaç güne toparlanırsın bol bol dinlen. İdrarını yapmakta zorlanma yaşıyormusun doktorum bana bunu sormuştu ilk. Eğer yapabiliyor iseniz sorun yok demişti.
Altı yumurtam toplandı dün. Bu sabah aradılar bunlardan sadece 3’ü olgunmuş, 3’ünden de sadece ikisi işleme cevap vermiş. Biraz moralim bozuldu, umarım embriyo haline gelirler.

Slm kızlar günde bi tane de oksapar iğneye başlıcam ama akşamları prolutex de kullanıyorum dün doktorumla yüz yüze görüşme imkanım olmadığı için arada kaynadı sormamışım birini akşam birini sabah mı yapıyorsunuz yoksa prolutexle arka arkaya mı yapıyorsunuz kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mii
Progestan iğneyi sabah vurduruyorum. Oksaparı öğlen kendim vuruyorum. Transfer den beri vuruyorum. Yanı sıra estrofem progestan fitil kullanıyorum

Altı yumurtam toplandı dün. Bu sabah aradılar bunlardan sadece 3’ü olgunmuş, 3’ünden de sadece ikisi işleme cevap vermiş. Biraz moralim bozuldu, umarım embriyo haline gelirler.
Umarım iki yumurtanızda rahminizde can bulur. Moralinizi bozmayın Allah gönlünüze göre versin. Hayırlı haberler için arasınlar inş.

Ben arka arkaya yapıyorum canım sen bi doktoruna sor istersen

Prolutex iğneyi su an kendim yapıyorum göbekten transfer sonrası sulandırıcıyı da kendim yaparım hepsi göbekten olduğu icin,heyecanla bekliyorum kızlar yarin mi yoksa Pazartesi çağıracaklar diye...Aramadılar daha merkezden

Moralini yüksek tut canım bir arkadaşımın da 8 yumurtadan sadece ikisi 3. Güne kadar gelebilmişti ikisi de transfer edildi şuan 1 yaşında ikizleri var ❤️ Olumlu düşün ve bol bol dua et Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻❤️

Kızlar bugün transferi saymazsam 5. Günüm jeli kullandım az önce jelin tortuları içinde pembelikler var ilk transfer akşamı da bi kez olmuştu doktoru aradım spekulumdan dolayı normal demişti ama bugün 5. Gün başına gelen var mı böyle bi leke

X