Kesinlikle öyle düşünmeyin ben açıkçası laboratuvarın işgüzarlığı diyorum ne diye 4 embriyo tek tüpte dondurulur ki. Kalanlar ikinci kezmi dondurulacaktı. En iyi ortam anne rahmidir hiç canınızı sıkmayın.Merhaba size bi sorum var çok huzursuzum düşüncemden çıkmıyo benim bi tüpte 4 embriyom vardı 3. Gün embriyosu 2si pazartesi transfer edildi 2si gözlenecek denildi dün aradılar o iki tanesi devam edememiş acaba transfer edilen ikisi de öyle mi bi tüpten 2si iyi 2si kalitesiz çıkabilir midünden beri kesin tutmadı psikolojisine girdim
İnşallah öyle olur ilk denemem dün öyle denilince üzüldüm baya kesin olmadı dedim rabbim hayırlısıyla hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinOyle dusunme.. kalitesiz olma ihtimali de yuksek.. kacinci gundu? Her embriyo icin ihtimal var canim tamam nasip.. cok erken strese girdin oluruna birak simdiden boyle dusunursen..
Benim aklıma acaba iki embriyodan biri tutunup düştüde ondanmı böyle oldu acaba diye geliyor. Allah’dan artık hayırlısı demekten başka çare yok sanırım. Gönlünüzü ferah tutun.Bugün ki sonucumuzu da aldık %44 oranında bir artış var oda yeterli değil...artık iyice umudumu yitirdim
Yok canim ya size edilen embriyolar inşallah tutunurlar bunu kimse bilemez.. diger embriyolarinda cozulunce bozulma ihtimali de kaliteli de bile varİnşallah öyle olur ilk denemem dün öyle denilince üzüldüm baya kesin olmadı dedim rabbim hayırlısıyla hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
8 taneydi embriyo toplamda 4-4 koyduk dediler ikisini transfer ettiler 3.gün embriyosu diğer ikisi izlenecek devam ederlerse dondurulacak dediler
İnşallah canım Allahım hepimizin emeklerini boşa çıkartmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize cuma vakti hepimize dualarımHiç kötü düşünme, embriyonın gelişmesi için en uygun yer rahim zaten. Rahimde gelişmesine devam edip sana tutunacaklar insallah.
Evet 4 tane bi tüpte diğer tüpte de 4 tane vardı devam etseydi ikisi tekrar dondurulacaktı ama dün öyle dediler inşallah bunlar sağlıklıdır ve benimle kalırlarKesinlikle öyle düşünmeyin ben açıkçası laboratuvarın işgüzarlığı diyorum ne diye 4 embriyo tek tüpte dondurulur ki. Kalanlar ikinci kezmi dondurulacaktı. En iyi ortam anne rahmidir hiç canınızı sıkmayın.
hadi bakalım arka arkaya güzel haberler verelim inşBenimde tahminen 9 gibi olur 4 eylül kontrol ve 1haFTA içinde transfer dedi dr
8.5 mm olması gerekiyo.nar suyu icin etkisi.olurDondurulmus transfer olanlar, rahim kalınlıgı ne kadar olmalı, embriyo tutma şansı için en uygun kalınlık ne kadar bilir misiniz?
hiç canını sıkma cnm benim ilk denemede doktorum 2. gün embryosu koymuştu anne rahminde daha ii gelişir die tutmuştu nasip kusmet işi bozma moraliniEvet 4 tane bi tüpte diğer tüpte de 4 tane vardı devam etseydi ikisi tekrar dondurulacaktı ama dün öyle dediler inşallah bunlar sağlıklıdır ve benimle kalırlar
İnşallah canım 3. Gün benim de kısmet Allahım ol desin olsun inşallahhiç canını sıkma cnm benim ilk denemede doktorum 2. gün embryosu koymuştu anne rahminde daha ii gelişir die tutmuştu nasip kusmet işi bozma moralini
İnşallah canımmm hepimize nasip etsin rabbim canı yürekten diliyorumNe güzel işte..inşallah hayırlısıyla keseyi de görür, kalbi de duyarsınırsız..
Biz istemistik genetik taramayı doktor birkac düsüğü olana veya ailede genetik rahatsızlığı olana tavsiye ediyorum ben demistiMerhaba kızlar biliyorsunuz bugün yumurta toplamam vardı çok şükür atlattım hayırlısı ile yarın telefonum güzel haber ile çalar inştekrardan ilaç yazıldı onları aldım aralarında şimdilik iğne olmadığına memnumum.birde kızlar odamda bir arkadaş daha vardı oda yumurta toplatmaya bekliyordu bir yandan genetiğe gönderecekmiş onun için dosya hazırlıyordu bana sordu siz niye göndermiyorsunuz diye bende pek bilgi sahibi olmadığım için bişey demedim doktorum bahsetmedi göndermelimiydim kafam karıştı biraz
Hicmi bakmadi.. ya inceyse ? Ttunmasi icin yeterli beslenememisse o ay..Benim transferde rahim kalınlığına bakmadı transferden 10gün önce gitmistim en son. Mutlaka bakılması gereken birsey mi acaba
Anladım bakiyim canımmm saol yazdığın içinBiz istemistik genetik taramayı doktor birkac düsüğü olana veya ailede genetik rahatsızlığı olana tavsiye ediyorum ben demisti
Dondurulmuş transferi olan kısçeler transfer için kaç gün önceden aradılar sizi.benim tahminen yarın olur diye bekledik ama arayan olmadı
Dondurulmus transfer olanlar, rahim kalınlıgı ne kadar olmalı, embriyo tutma şansı için en uygun kalınlık ne kadar bilir misiniz?