Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Bozulanlar icin kalitesi bozuldugu icin iptal olmustur demek istedim.. size koyduklari degildir oyle.. hem kaliteli olsun olmasin rahimdede can buluyor yeterki vakti saati olsun.. A Angelres
Ama bir tupte 4 tane neden koyulur bende anlamis degilim.

Kesinlikle öyle düşünmeyin ben açıkçası laboratuvarın işgüzarlığı diyorum ne diye 4 embriyo tek tüpte dondurulur ki. Kalanlar ikinci kezmi dondurulacaktı. En iyi ortam anne rahmidir hiç canınızı sıkmayın.

Oyle dusunme.. kalitesiz olma ihtimali de yuksek.. kacinci gundu? Her embriyo icin ihtimal var canim tamam nasip.. cok erken strese girdin oluruna birak simdiden boyle dusunursen..
İnşallah öyle olur ilk denemem dün öyle denilince üzüldüm baya kesin olmadı dedim rabbim hayırlısıyla hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Reactions: H M
Bugün ki sonucumuzu da aldık %44 oranında bir artış var oda yeterli değil...artık iyice umudumu yitirdim
Benim aklıma acaba iki embriyodan biri tutunup düştüde ondanmı böyle oldu acaba diye geliyor. Allah’dan artık hayırlısı demekten başka çare yok sanırım. Gönlünüzü ferah tutun.

İnşallah öyle olur ilk denemem dün öyle denilince üzüldüm baya kesin olmadı dedim rabbim hayırlısıyla hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Yok canim ya size edilen embriyolar inşallah tutunurlar bunu kimse bilemez.. diger embriyolarinda cozulunce bozulma ihtimali de kaliteli de bile var
Tamamen nasip kismet kotü dusunme.

8 taneydi embriyo toplamda 4-4 koyduk dediler ikisini transfer ettiler 3.gün embriyosu diğer ikisi izlenecek devam ederlerse dondurulacak dediler

Evet 4 tane bi tüpte diğer tüpte de 4 tane vardı devam etseydi ikisi tekrar dondurulacaktı ama dün öyle dediler inşallah bunlar sağlıklıdır ve benimle kalırlar

Evet 4 tane bi tüpte diğer tüpte de 4 tane vardı devam etseydi ikisi tekrar dondurulacaktı ama dün öyle dediler inşallah bunlar sağlıklıdır ve benimle kalırlar
hiç canını sıkma cnm benim ilk denemede doktorum 2. gün embryosu koymuştu anne rahminde daha ii gelişir die tutmuştu nasip kusmet işi bozma moralini

Merhaba kızlar biliyorsunuz bugün yumurta toplamam vardı çok şükür atlattım hayırlısı ile yarın telefonum güzel haber ile çalar inş tekrardan ilaç yazıldı onları aldım aralarında şimdilik iğne olmadığına memnumum.birde kızlar odamda bir arkadaş daha vardı oda yumurta toplatmaya bekliyordu bir yandan genetiğe gönderecekmiş onun için dosya hazırlıyordu bana sordu siz niye göndermiyorsunuz diye bende pek bilgi sahibi olmadığım için bişey demedim doktorum bahsetmedi göndermelimiydim kafam karıştı biraz

Biz istemistik genetik taramayı doktor birkac düsüğü olana veya ailede genetik rahatsızlığı olana tavsiye ediyorum ben demisti

Benim transferde rahim kalınlığına bakmadı transferden 10gün önce gitmistim en son. Mutlaka bakılması gereken birsey mi acaba
Hicmi bakmadi.. ya inceyse ? Ttunmasi icin yeterli beslenememisse o ay..
Her ay vuxudumuz farkli tepkiler verebiliyor sonucunda.. elimizden geleni yapip takdiri allaha birakicaz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…