- 11 Temmuz 2019
- 652
- 499
- 36
Nasıl istersen dedi canım arka arkaya da yapabilirsin gün içinde de dedi teşekkür ederimBen arka arkaya yapıyorum canım sen bi doktoruna sor istersen
Insallahhhhadi bakalım arka arkaya güzel haberler verelim inş
Kızlar bugün transferi saymazsam 5. Günüm jeli kullandım az önce jelin tortuları içinde pembelikler var ilk transfer akşamı da bi kez olmuştu doktoru aradım spekulumdan dolayı normal demişti ama bugün 5. Gün başına gelen var mı böyle bi leke
Bnm afedersin peçeteye Geldi canım inşallah bi sıkıntı olmazBende de oldu canım bugün 9. Günüm hala da oluyor koyu kahve siyaha yakın olarak da geldi bir kere de spekulumu çıkarırken üstünde kahve akıntı geldi hemşireye sordum tahriş kaynaklı olabilir dedi daha yavaş daha dikkatli davranıyorum artık pek olmuyor
Kızlar bende dayanamadım idrar testi yaptım.5 günü transferimin.Dediğiniz gibi ışıkta belli olan hayalet çizgi çıktı.Olma ihtimali varmıdır? Sizinki pozitifmi sonuçlandı?Bence çok erken sıkma canını, benim de 4. Günüm çok istiyorum bir an önce test yapmayı ama yapmamam lazım. Benim ilk denememde 7. Akşam yapmıştım test 1 saat sonra sadece ışıkta görünen hayalet çizgi belirmişti, 8. Gün sabah yaptığımda çıkmıştı hayalet çizgi. O yüzden bence henüz erken
Büyük geçmiş olsun..inşallah bir an evvel normale döner herşey..siz hiç üzülüp, strese girmeyin..bazen olabiliyor bu tür kanamalar..yüreğinizi ferah tutun..Kızlar kanamam oldu hasteneye geldik keseyi gördük dr olabilir dedi yatacağım hastanede dua edin miniğim bırakmasın beni allah razı olsun
Transfer için 8 ile en fazla 16 arası olmalı diye biliyorum ben deOh rahatladım, demekki 9 10 11 12 falan normal son kontrolde
Gecmis olsun.. birsey yoktur insallah.Kızlar kanamam oldu hasteneye geldik keseyi gördük dr olabilir dedi yatacağım hastanede dua edin miniğim bırakmasın beni allah razı olsun
Benimde dunden beri oluyor aynen öyle peceteye geliyor(transferin5.gunu idi)Bnm afedersin peçeteye Geldi canım inşallah bi sıkıntı olmaz
Cok gecmis olsun insllh hicbirsey olmayacak bebiseKızlar kanamam oldu hasteneye geldik keseyi gördük dr olabilir dedi yatacağım hastanede dua edin miniğim bırakmasın beni allah razı olsun
İnşallah bırakmasın canım Allah yardımcın olsunKızlar kanamam oldu hasteneye geldik keseyi gördük dr olabilir dedi yatacağım hastanede dua edin miniğim bırakmasın beni allah razı olsun
Kaçıncı gün embriyosu cnm annemde bana erken gebelik testi almış Benimde transfer günü hariç 5.günüm yapmamak için zor duruyorumKızlar bende dayanamadım idrar testi yaptım.5 günü transferimin.Dediğiniz gibi ışıkta belli olan hayalet çizgi çıktı.Olma ihtimali varmıdır? Sizinki pozitifmi sonuçlandı?
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahGünaydın kızlar. Dr dan geliyorum keselerimizi net gördük. İkiz gebelikmişiçinde minicik miniciklerdi Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim
AminSağlıkla kucağınıza alın inşallah
5.gün embriyosu canım ama bilmiyorum acaba test mi yanıltıcı kafam çok karıştı.erken değil bendeki normal test. Dikkatli bakarsan çok silik ikinci çizgi var ama bilemiyorumKaçıncı gün embriyosu cnm annemde bana erken gebelik testi almış Benimde transfer günü hariç 5.günüm yapmamak için zor duruyorum
İnşallah vardır ya ❤5.gün embriyosu canım ama bilmiyorum acaba test mi yanıltıcı kafam çok karıştı.erken değil bendeki normal test. Dikkatli bakarsan çok silik ikinci çizgi var ama bilemiyorum