Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

D
Ben arka arkaya yapıyorum canım sen bi doktoruna sor istersen
Nasıl istersen dedi canım arka arkaya da yapabilirsin gün içinde de dedi teşekkür ederim koldan yaptırdım şimdilik ilk olunca hemşireye sonrasını devam edicem kendim artık kol göbek neresi denk gelirse☺

Bende de oldu canım bugün 9. Günüm hala da oluyor koyu kahve siyaha yakın olarak da geldi bir kere de spekulumu çıkarırken üstünde kahve akıntı geldi hemşireye sordum tahriş kaynaklı olabilir dedi daha yavaş daha dikkatli davranıyorum artık pek olmuyor

Bnm afedersin peçeteye Geldi canım inşallah bi sıkıntı olmaz

Kızlar bende dayanamadım idrar testi yaptım.5 günü transferimin.Dediğiniz gibi ışıkta belli olan hayalet çizgi çıktı.Olma ihtimali varmıdır? Sizinki pozitifmi sonuçlandı?

Kızlar kanamam oldu hasteneye geldik keseyi gördük dr olabilir dedi yatacağım hastanede dua edin miniğim bırakmasın beni allah razı olsun
Büyük geçmiş olsun..inşallah bir an evvel normale döner herşey..siz hiç üzülüp, strese girmeyin..bazen olabiliyor bu tür kanamalar..yüreğinizi ferah tutun..

Kızlar bende dayanamadım idrar testi yaptım.5 günü transferimin.Dediğiniz gibi ışıkta belli olan hayalet çizgi çıktı.Olma ihtimali varmıdır? Sizinki pozitifmi sonuçlandı?
Kaçıncı gün embriyosu cnm annemde bana erken gebelik testi almış Benimde transfer günü hariç 5.günüm yapmamak için zor duruyorum

Kızlar merhaba benim transferim pazartesi günü embyologlar saat için aramadılar daha bugün ya da yarın arayacaklarmış. Ben hala estrofem ve jel kullanıyorum yalnız göğüslerim çok hassas adet olacakmışım gibi yürürken bile acıyor neredeyse acaba jel den mi? Çok korkuyorum tutmazsa adet olursam diye

Kızlar bu gün ilk kontrolü oldum bDr bana iğne değil klomen hap başladı. İğne ler hap bittikten sonra olacakmış ganol f merniol yapacakmışım. İnş güzel sonuçlar alırız.Allah evlat isteyenlerinin kucağını boş bırakmasın.

Kaçıncı gün embriyosu cnm annemde bana erken gebelik testi almış Benimde transfer günü hariç 5.günüm yapmamak için zor duruyorum
5.gün embriyosu canım ama bilmiyorum acaba test mi yanıltıcı kafam çok karıştı.erken değil bendeki normal test. Dikkatli bakarsan çok silik ikinci çizgi var ama bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…