Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar birşey sormak istiyorum transferin 4.günündeyim belirti aramak istemiyorum ama sabah uyandığımdan beri ara ara sol bacağımdan diz kapağıma kadar bir sancı girip çıkıyor.Daha önce böyle birşey yaşayan var mı?:işsiz:

Kızlar uç embriyom da devam ediyor bugüne transfer yok ,iyi giderse 6. Güne bile kalabilir dediler.6.gun embriyosu hakkında hiçbir bilgim yok...Bilen varsa?

Kızlar uç embriyom da devam ediyor bugüne transfer yok ,iyi giderse 6. Güne bile kalabilir dediler.6.gun embriyosu hakkında hiçbir bilgim yok...Bilen varsa?
Canim artik gelisimini ana rahminde ilerleticek olan embriyo oluyor :) kabugundan cikip karin boşluguna yuvarlanacak ☺ insallah.. hakkinda hayirlisi olsun.

Umarım canim öyle olur ben sanki yarin ya da Pazar çağıracaklarini hissediyorum hayırlısı olsun insallah
Umarim en guz3l zamanda olur
Cabnom

canım benmde bi pazartesi muayenem oldu 6m defi haftaya pazartesi transfer dedi o bir haftada ne kadar kalınlaştı bilmiyorum bende 🤷‍♀️
kizlar belki tahmin ediyorlardir o yuzdendir. Insallah olur olumlu sonuxlariniz 💞

Kızlar bugün OPU oldum ama akşama doğru ağrım artmaya başladı. Size de aynısı oldu mu?
Canim opudan sonra uyudum hastanede..
Serum bitmemisti daha cok sanciyla gozlerimi actim yeni odaya gelince.. ama devami olmadi sükür.. aksama birsey yoktu sadece aksama kadar kustum.. gecmis olsun..

X