Canım hocanın bütün hastaları çok memnun oysaki.sen bütün sorunları anlatmadın mı? Gördüğün tedavileri söylemedin mi acaba? Bide sizin sorun neydi canım sebepsiz miydi?Canim biliyomusun benimle hic ilgilenmedi dediki birdahaki ay adetin ikinci gunu gel diye bende cikarken hocam ne tedavi uygulayacaksiniz dedim o zaman duruma gore bakarim ama yumurta takibi yapicam dedi. Ben zaten bulundugun sehirde 6 ay yumurta takibi ve asilama yaptirmistim burdaki doktor sana surekli ilac veremeyiz ihtimal tup bebekte daha yuksek demisti. Ama bunyamin hoca oyle diyince uzuldum hatta o ay yapsaydi ben temmuzda gitmistim
Suanda kullanmıyorum 4 eylülde kontrol var ozaman başka ilaçlarda vereceklerini düşünüyorum ha birde vitamin kullanıyorum previt positiveBenim 17 agustos son adetim. Eger bir aksilik olmazsa 5 eylul perşembe transferim olacak. Kesin tarih cuma günü netleşecektir.
Estrofem dışında başka ilaç kullanıyor musunuz?
Benimde tahminen 9 gibi olur 4 eylül kontrol ve 1haFTA içinde transfer dedi drbenim de 9-10 eylül gibi transfer olcak hemen hemen aynı zamanlarda
Sağlıkla kucağına al8n inşallah darısı bizeGünaydın kızlar. Dr dan geliyorum keselerimizi net gördük. İkiz gebelikmişiçinde minicik miniciklerdi Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim
Son 6 saatte cozulur demisti doktorum. Transferim olmadi ama. Bu sekilde bilgi vermisti. 3.gun mu? 5.gunemi gitmesjni bekliyorlar acabaDondurulmuş transferi olan kısçeler transfer için kaç gün önceden aradılar sizi.benim tahminen yarın olur diye bekledik ama arayan olmadı
Canım benim 6.günü donduruldu.pazartesi yeniden opu oldu ama işlem yapılamadı.elimizde kalan tek kuzucukla yola devam edeceğizSon 6 saatte cozulur demisti doktorum. Transferim olmadi ama. Bu sekilde bilgi vermisti. 3.gun mu? 5.gunemi gitmesjni bekliyorlar acaba
Himm rahim hazir durumdaysa niye beklenir bende bilemedimCanım benim 6.günü donduruldu.pazartesi yeniden opu oldu ama işlem yapılamadı.elimizde kalan tek kuzucukla yola devam edeceğiz
Allah razı olsun. Rabbim inşallah sizlerede nasip etsinSağlıkla kucağına al8n inşallah darısı bize
Oyle dusunme.. kalitesiz olma ihtimali de yuksek.. kacinci gundu? Her embriyo icin ihtimal var canim tamam nasip.. cok erken strese girdin oluruna birak simdiden boyle dusunursen..Merhaba size bi sorum var çok huzursuzum düşüncemden çıkmıyo benim bi tüpte 4 embriyom vardı 3. Gün embriyosu 2si pazartesi transfer edildi 2si gözlenecek denildi dün aradılar o iki tanesi devam edememiş acaba transfer edilen ikisi de öyle mi bi tüpten 2si iyi 2si kalitesiz çıkabilir midünden beri kesin tutmadı psikolojisine girdim
Arada düzensiz artmalar olup yine de hamileliği devam edenleri okudum ben bu forumda..hala artmaya devam ettiğine göre umut hala var demektir..bence şimdi üzülmeyi ve stresi bir kenara bırakın, değerler azalmaya başlarsa o zaman üzülürsünüz, o işin kolay kısmı...şimdi siz zor olanı yapıp umudunuzu diri tutmaya, bebeğinizin sizden ayrılmaması için var gücünüzle ona pozitif enerjinizi yollamaya bakın..inşallah bebeğiniz sizinledirBugün ki sonucumuzu da aldık %44 oranında bir artış var oda yeterli değil...artık iyice umudumu yitirdim
Hiç kötü düşünme, embriyonın gelişmesi için en uygun yer rahim zaten. Rahimde gelişmesine devam edip sana tutunacaklar insallah.Merhaba size bi sorum var çok huzursuzum düşüncemden çıkmıyo benim bi tüpte 4 embriyom vardı 3. Gün embriyosu 2si pazartesi transfer edildi 2si gözlenecek denildi dün aradılar o iki tanesi devam edememiş acaba transfer edilen ikisi de öyle mi bi tüpten 2si iyi 2si kalitesiz çıkabilir midünden beri kesin tutmadı psikolojisine girdim
Ne güzel işte..inşallah hayırlısıyla keseyi de görür, kalbi de duyarsınırsız..Kızlar günaydın bugün yine kan verdim sonucum 4.926,50 çıktı Pazartesi kese görünür mü çok artmış bu normal mi ki