Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

iyi aksamlar arkadaslar, bir kac sorum olacak size ama , pazartesi opu oldum 6 embriyo oluşmuş ve bugun donduruldu yani 3. gun oluyo sanirim, regl olunca gidicem doktora aa 3erli 3erli dondurmuslar, ben 3 embriyo trasnferi yaptirmayi dusunmuyorm o zaman 1 tanesi mutlaka boşa mi gitmiş olacak, yoksa tekrar dondurma islemi uygulanir mi ona? bir de hemen cozuldugu gun mu transfer oluyor yoksa 5. gun olmasi bekleniliyor mu,?

Her doktor farklı uyguluyor galiba. 5. Günü beklerse 5gune ulaşan en kalitelileri transfer ediyorlar. O güne kadar ulaşmayacak gibiyse transfer gününü öne çekebiliyorlar. Benim 3embriyo dondurmuştu 5güne 2si ulaşabildi 1i yaşamadı.

Tamam cnm cok saol. amin cnm insallah dualarin kabul olur hamilelerin duasikabul olurmus insallah birdahaki ay bu zaman bende hamile olurum hayirlisiyla
Rabbim sizlerede nasip etsin canım tüm kalbimle söylüyorum. İnşallah burdan daha çok haberi alırız Allah ın izniyle

Çok sağolun inşallah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip eder rabbim hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz
Sizde sağolun. Allah razı olsun ben Erzurum araştırma üniversite hastanesinde tedavi oldum. Prof. Bünyamin Börekçi benim canım doktorum. O kadar güleryüzlü o kadar motive eden doktor daha hayatımda karşıma çıkmadı. Dr gerçekten çok önemli bu süreçte. Allah razı olsun Dr umdan bi çok hastaya umut oldu

Maalesef yaşım genç değil 41 yaşındayım.bugün drumla görüştüm bir kez daha deneyeceğiz. Yumurtam az ama kalitesi iyiymiş yine denemeye karar verdik git gel 6-7 ayda 2/3 embriyo yaparsak bir şansım daha olacak. Bilmiyorum bir taraftan korkuyorum bir taraftan da denemek lazım diyorum bakalım neler olacak??

Bence tam yaşınızdasınız. Asıl 40tan sonra olay değişiyor ama drum umutlu uğraşalım diyor siz de umutlu olun daha önünüzde 4-5 yıl var dolu dolu.

Allahım gönlünüze göre versin..evet süreç çok yorucu ve yıpratıcı..ancak yıllar sonra "niçin daha çok çabalamadım, fırsatım varken değerlendirmedim" pişmanlığını yaşamamak için, hiç olmazsa elimizden geleni yaptık diyebilmek için tüm uğraşlarımız..Allahım elbet şimdi olmazsa bir gün bu emeklerimizin karşılığını verecektir..

Merhaba, sizinle birebir aynı durumdayız. 9 embriyom olustu, 3.günde 3’erli gruplar halinde donduruldu. Ben su anda transfer hazırlıgındayım. Verdikleri bilgi, transferden önce çözdürüp, en kaliteli olarak 5.güne gideni transfer etmek. Yine 5.güne giden kaliteli embriyo olursa, sonraki denemeler için donduracaklar.
Neden bizimkileri 3.günde dondurdular, 5.güne gitmesi beklenip öyle 5.te dondurulmadı dersen, benim de aklımdaki soru bu madem 5’e gitmesi beklenecekti, neden 3’te dondurdu bilmiyorum. Sanırım her merkezin uygulaması farklı. Benim doktorum bu sekilde başarı oranını daha yüksek görüyormuş

Merhaba kızlar doktorum istanbul tüp bebek merkezinden ozan özolcay bu gün adet oldum randevu aldım sanırım cumartesi günü başlayacağım bakalım nasıl olacak 36 yaşındayım ikinci tüp bebek denemem birisinde üç hücreli 8 embriyom oluşmuştu ama 4 güne ulaşamadılar ama üçüncü gün embriyo lar üç tane konulmasına rağmen hamilelik oluşmadı artık kendim için son deneme olacak 10 yaşında bir kızım var ve onunla daha güzel günler geçirmenin yoluna bakacağım ve Kızıma kardeşin olması için her şeyi yaptım ve olmadı diyeceğim Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın kardeşsiz bırakmasın.

Amin Allah hepimizin gönlüne göre versin. Biliyorum elbet olacak bir gün bir şekilde olacak

Canım Allah ol desin, pozitif düşünün evet gençler bizden daha şanslılar ama vakit gelmiştir ben hep olumlu baktım hep elim yüreğimde ama bebeğimi kucağıma alacağıma inanıyorum Allah ın izniyle. Siz de lütfen güzel düşünün stres bu tedavide en sıkıntılı durum Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Dünkü negatif sonuçtan sonra dünya bana dar geldi ama bugün dra gittim ve adet olunca gel hemen yumurta bakalım deyince oturmakla bu işin olmayacağını anladım. Süreç zor ama elimizden geleni yapmak lazım sanırım içimi ferah tutuyorum Allah yar ve yardımcımız olsun ne diyeyim

embriyolaga sordum bugun hatta kaliteleri nasil diye 5 tanesi 1.kalite, 1 tanesi 1ile 2 arasi dedi, yani kalite olarak da guzeller 2şer 2şer dpndursaydi da bu soru isaretleri kafamizda kalmasaydi ne guzel olurdu :) ben henuz regl olmadim bu surecte aydinlanmak icin seni takipteyim

Canim biliyomusun benimle hic ilgilenmedi dediki birdahaki ay adetin ikinci gunu gel diye bende cikarken hocam ne tedavi uygulayacaksiniz dedim o zaman duruma gore bakarim ama yumurta takibi yapicam dedi. Ben zaten bulundugun sehirde 6 ay yumurta takibi ve asilama yaptirmistim burdaki doktor sana surekli ilac veremeyiz ihtimal tup bebekte daha yuksek demisti. Ama bunyamin hoca oyle diyince uzuldum hatta o ay yapsaydi ben temmuzda gitmistim

Ben 38 yaşındayım.. gecen ay 2 yumurta toplandi 1 i boş cıktı digeri de dollenmedi..4 ay vitaminlerle hazirlik sureci dahil 15 bin gitti..transfer bile olamadim.. zaten rezerv sıkıntısı vardi demekki artik kalite de bitti.. belki seneye kalitesiz de olsa tek bi yumurta bile çıkmayacak..
Bugün adet oldum hemen gorusmeye gidecegim.. belki 2 yıllık bi surece yayilan borclanmaya neden olacak ama ileride,neden biraz daha ugrasmadim diye uzulmemek icin, elimde kalan son aylari degerlendirmem gerekiyor.. bizim gibiler icin malesef zaman cok önemli..
Allah insallah yardımcımız olur..

Benim de 2 sene önce öyle olmuştu. Transfer iptal edilmişti ama sonra yine çıktı 3 çıktı biri döllendi 2 çıktı biri döllendi 2 embriyo dondurmuştum. Yani belli olmuyor siz yine devam edin hep boş olacağı anlamına gelmiyor bir şekilde yakalarsınız önemli olan embriyo transferi sonra da yaparsınız

Ya kalitelerine gore yapiyorlar o dondurma islemini sqnirim.
Benim 5.gun 1.kaliteydi 2 ser dondurdular ama cok az ihtimal de olsa biri cozulurken bozulur dig3rini transfer ederiz diye.sorsaydiniz keske ben cevaplarimi almassam rahat edemem :) ama vardir bildikleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…