Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

[G="chloen, post: 61007246, member: 420778"]
Yarın sabah 09.00 doktor kontrolum var, umarım güzel haberler veririm. Umarım rahim transfere uygundur 🙏
[/QUOTE]
Insallah kolaylikla olur transferin..

Canim biliyomusun benimle hic ilgilenmedi dediki birdahaki ay adetin ikinci gunu gel diye bende cikarken hocam ne tedavi uygulayacaksiniz dedim o zaman duruma gore bakarim ama yumurta takibi yapicam dedi. Ben zaten bulundugun sehirde 6 ay yumurta takibi ve asilama yaptirmistim burdaki doktor sana surekli ilac veremeyiz ihtimal tup bebekte daha yuksek demisti. Ama bunyamin hoca oyle diyince uzuldum hatta o ay yapsaydi ben temmuzda gitmistim
Canım hocanın bütün hastaları çok memnun oysaki.sen bütün sorunları anlatmadın mı? Gördüğün tedavileri söylemedin mi acaba? Bide sizin sorun neydi canım sebepsiz miydi?

Dondurulmuş transferi olan kısçeler transfer için kaç gün önceden aradılar sizi.benim tahminen yarın olur diye bekledik ama arayan olmadı 😔

Benim 17 agustos son adetim. Eger bir aksilik olmazsa 5 eylul perşembe transferim olacak. Kesin tarih cuma günü netleşecektir.
Estrofem dışında başka ilaç kullanıyor musunuz?
Suanda kullanmıyorum 4 eylülde kontrol var ozaman başka ilaçlarda vereceklerini düşünüyorum ha birde vitamin kullanıyorum previt positive

Bugün ki sonucumuzu da aldık %44 oranında bir artış var oda yeterli değil...artık iyice umudumu yitirdim

Merhaba size bi sorum var çok huzursuzum düşüncemden çıkmıyo benim bi tüpte 4 embriyom vardı 3. Gün embriyosu 2si pazartesi transfer edildi 2si gözlenecek denildi dün aradılar o iki tanesi devam edememiş acaba transfer edilen ikisi de öyle mi bi tüpten 2si iyi 2si kalitesiz çıkabilir mi 😔😔 dünden beri kesin tutmadı psikolojisine girdim

Dondurulmus transfer olanlar, rahim kalınlıgı ne kadar olmalı, embriyo tutma şansı için en uygun kalınlık ne kadar bilir misiniz?

Merhaba size bi sorum var çok huzursuzum düşüncemden çıkmıyo benim bi tüpte 4 embriyom vardı 3. Gün embriyosu 2si pazartesi transfer edildi 2si gözlenecek denildi dün aradılar o iki tanesi devam edememiş acaba transfer edilen ikisi de öyle mi bi tüpten 2si iyi 2si kalitesiz çıkabilir mi 😔😔 dünden beri kesin tutmadı psikolojisine girdim
Oyle dusunme.. kalitesiz olma ihtimali de yuksek.. kacinci gundu? Her embriyo icin ihtimal var canim tamam nasip.. cok erken strese girdin oluruna birak simdiden boyle dusunursen..

Bugün ki sonucumuzu da aldık %44 oranında bir artış var oda yeterli değil...artık iyice umudumu yitirdim
Arada düzensiz artmalar olup yine de hamileliği devam edenleri okudum ben bu forumda..hala artmaya devam ettiğine göre umut hala var demektir..bence şimdi üzülmeyi ve stresi bir kenara bırakın, değerler azalmaya başlarsa o zaman üzülürsünüz, o işin kolay kısmı...şimdi siz zor olanı yapıp umudunuzu diri tutmaya, bebeğinizin sizden ayrılmaması için var gücünüzle ona pozitif enerjinizi yollamaya bakın..inşallah bebeğiniz sizinledir🙏

Hiç kötü düşünme, embriyonın gelişmesi için en uygun yer rahim zaten. Rahimde gelişmesine devam edip sana tutunacaklar insallah.

X