- 21 Kasım 2012
- 2.376
- 3
Gökçeee ya bende varım cinsiyet öğrenmeyin:)
Nescim zaten bir sen bi ben kalacağız sona... Baksana herkes alışverişe bile başladı :)
Gökçecim çok geçmiş olsun canım, şükürki bebeklerin sağlıklı annesi gerisi çok önemli değil ama bencede mutlaka doktorunu değiştir yada ciddi şekilde ultimatom verki senin gidebileceğini anlasın, belki böylelikle aklını başına alır..
herkes iyidir umarım öpüyorum hepinizi...
Adamın umtunda değilki tatlımmm.. Prof.. B...kkk Gibi para kazanıyor. Ben gitmişim o gitmiş ne sallar adam bizi. Ama 25 indeki kontrolde bir dürteceğim yine onu. Bir kere dürtmüştüm yine istiyor anlaşılan.
Kızlar hastaneden şimdi evime adım atabildim. Özel Okmeydanı Hastanesinde Dr. Osman diye bir Kadın Doğumcuya gittim. Trajikomik hikayeme başlıyorum. Baştan aşağı tüm bilgileri verdim adama. Sonra dedimki idrarda bakteri tespit ettikleri için bana bu ilacı verdiler şöyle şöyle yan etkileri oldu. Bunların hepsi yalan dedi. Olsa olsa ishal olmuşsundur dedi. İşim gücüm yok Bahçeşehir den onca yolu gelip burada yalan mı söyleyeceğim dedim. Yalan değil de diğerleri gebelik şikayetleri dedi. İlacın yan etkisi değildir dedi. Muayeneye aldı bebeklere bakarken haaaa bunlar ikiz miydi dedi. Evet 3 kere söyledim dedim. Ben sevmiyorum ikizleri dedi. Öyle demeyin ben çok seviyorum dedim. Haaaa düşsünler canın sıkılsın görürsün sevmeyi dedi. Allah korusun ne diyorsunuz ben ne kadar zor sahip oldum onlara dedim. Allahın işi gücü yok senin bebeklerini mi koruyacak dedi. Allahtan bu koruma işi size kalmamış dedim bende. Bildiğiniz kavga ediyoruz adamla. Sonra yeniden idrar tahlili verdim. Baktı temiz çok çok az enfeksiyon kalmış. Eski tahlillerimle birlikte gösterdim. Asıl önemli noktaya geliyoruz.
Başından beri çok az enfeksiyon varmış bakteri falanda yokmuş. Boşu boşuna antibiotik kullanmışım. Bol bol su iç hiç birşeyin kalmaz dedi. Belki idrarda yanma ve sık idrara çıkma olursa diye purinol verdi. Arada da beni fırçaladı bir de kendi doktorumu fırçaladı. Senin üroloji ile ne işin var. Kendi doktorun bunu çözemiyorsa gitme. Ne meraklılar antibiotik kullandırmaya. Şoka girdim. Hiç birşeyim yokmuş arkadaşlar. Test sonuçlarım temiz. İşte devlet hastanesinin kazığı o ilaçlardı bana. Görümcemin tanıdığı doktora gitmiştim. Kültüre bakıyor çok az lökosit çıkmış diyor. Bunu da su içerek atardın dedi. Üstüne ağzıma edip gönderdi.
Şimdi haklı olduğu yer kendi doktorumun benimle ilgilenmemesi. Beni hemen ürolojiye atması. Üstelik ben bu adama dünya kadar para döküyorum. Bebeklerime de baktık iyilerdi ilk defa kilolarını söyledi. Yine hareketliydi bir tanesi diğeri yine yüzüstüydü. Düşünen bebek lakabını taktı doktor. Neyseki keyfim yerine geldi. Ama o kadar çok ağladımki kendimi çok yorgun hissediyorum. Bugün erken yatarız herhalde...[/QUOT
canimmm cok gecmis olsun....sen iyisin bebeklerin iyi ya cok sevindim :) döveyim mi senin doktorunu..strese sokuyor seni bu kadar..benim arkadasimda bahceci de tüp bebek sahbi oldu..doktoru kendi alani disinda birsey olsa bile mutlaka referansla baska bir doktora yönlendirir ve mutlaka takip ederdi..ödedigin paralari tahmin edebiliyorum..ben de halkalida oturuyorum..evet cevremizde iyi bir hastahane yok ne yazikki..bakirköye gidiyorum bende..özel muayenehane..tüp bebek te yapiyor..ihtiyacin olursa veririm sana yerini yurdunu..ben cok memenunum..ama dedigin gibi de özellikle tüp bebekte kimse baskasinin hastasini takip etmek istemiyor..sanirim olasi durumlara karsi sorumluluk almak istemiyorlar..
O yüzden başka yere y ada başka tüp bebek merkezine de gitsem kolay kabul etmeyecekler beni öyle mi? Bakırköy de ki nin bilgisini alayım canım bir de ne kadar veriyorsun muayeneye. Her aradığında cevaplıyor mu seni. Gittiğinde nasıl ilgileniyor.
O hastanelerde doğum yapmak 10.000 in üstünde benim bildiğim kadarıyla, evet hafif ishal durumu dışında güzel herşey ama ilaç yapıyor biliyorum felix ve tek doz monurol verdi cnm
Yok tatlım o kadar değil. arkadaşım Florance Nightingale de doğum yaptı hastane 4000 tl aldı.
ewett minigimle beni de ekleyin :)bunun icin soylemem gereken extra biseyler var mi ? Yas falan ?
Eklemem mi canım. Şimdi senden istediğim bilgiler şunlar olacak. Öğrendğin zaman cinsiyeti, Bir de ikili test verdin mi? Ense ölçümü yapıldı mı? Tüp mü normal mi? Tek gebelik mi? Hangi şehirdesin? Bazıları şahsıma özel sorulardır :)
Kızlar günaydın hepinize. Bu sabah inanılmaz bir boyun ağrısı ile kalktım. Sırtıma vuran bir ağrı ve nefes aldırtmıyor ne yazık ki Aradım doktorumu voltaren jel tarzı bir ilaç kullanabilir miyim diye kullan sakıncası yok dedi ama yinede içim rahat değil. Şalımla sardım sıcak tutsun diye ama nafile şuan için öneriniz veya kullanabildiğimiz bir şeyler varsa yazarsanız sevinirim. Allaha emanet olun.
Tatlım bu önerileri bizim yapmamız ğek doğru olmaz doktorun ilaca müsade vermiştir. Boyun kısmına fazla sıcak kullanma.
benim göbişim bu hafta itibari ile azcık büyüdü :) bu arada büyüyen bölgede çok kaşıntı oluyor normal mi bu ya tırmalamamak için zor tutuyorum kendimi
Normal canım. Göbişin hamile gerginliğini almaya başlamış. Biz mesela kaşıntıyı geçtik içten yırtılmalarla bile karşılaşıyoruz. Ama bunlar seni panikletmesin kendi kendine geçiyorlar..
Birde bir konu hakkında yorumlarınızı alacağım kızlar. Ben paşam doğduktan sonra ilk etapta bebek arabası almak istemiyorum. Şu kangurular varya çok meraklıyım onlara. Baktım hafta sonu Chicco nunkilere gayet ortapedik görünüyordu. Ama çok sağlıklı olmadığını söylüyorlar. Allahım korusun kalça çıkıklığı falan yapıyormuş diye. Siz ne düşünüyorsunuz bu kangurularla ilgili :))
Canım chicco nun kangurusuyla yeğenim büyüdü. Bende chicco nun kangurusunu aldım bir arkadaşıma hediye ettim.Şimdi ikisi de bana geri verecekler kanguruları.. belki kullanmam bile iki bebek olunca zor olacak gibi geliyor bana..
daha büyümesi için çok küçük ama annesiii benim 4 buçuk aylıkken hafiften çıkıntı olmaya başlamıştı:) ama sakın kaşımaaaa yırtık olur
sonra ben 4 aylıkken başladım lierach kullanmaya 29. haftama giriyorum yarın ve hala yırtığım yok çok şükür
Bende bu lierac methini çok duydum Nereden alıyorsunuz. ne kadar fiyatı Önümüzdeki haftadan itibaren kullanmam lazım artık..