Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

herkese iyiakşamlar arkadaşlar.bende ara ara yazabiliyorum.rahatsızlanan arkadaşlara çok üzüldüm rabbim şifa versin.benim bütün günüm oğlumla geçiyo napıyım:))bende yarın doktora gidicem.bebişimi 7 haftalıkken görmüştüm bi daha göremedim doktor değiştirdiğimden dolayı.çok heyecanlıyım.geceleri kabuslar görüyorum.bazen çocuğumu kaybettiğimi falan görüyorum Allah korusun.yarın oğlumuda götürücem doktora.o da kardeşimi görücez deyip duruyo sanki gerçekten anlarmış gibi. ikili testimide yaptııcam.inşallah yarın iyi haberlerle dönerim.hepinizi öpüyorum...(biraz karışık oldu ama idare edin kızlar:))))

Canım rüyalara çok aldanma. Sağlıkla alacaksın sende kucağına inş.

Gökçecim çok geçmiş olsun canım, şükürki bebeklerin sağlıklı annesi gerisi çok önemli değil ama bencede mutlaka doktorunu değiştir yada ciddi şekilde ultimatom verki senin gidebileceğini anlasın, belki böylelikle aklını başına alır..

herkes iyidir umarım öpüyorum hepinizi...:KK16:

iyi bir doktorun 11 haftada bilebileceğini duymuştum...

ben ankaranın en iyi doktorlarından birine gidiyorum...kız dedi ama kesin 16.haftada söylerim dedi...yanılma payını göz önünde bulunduruyor doktorlar...aaa bak bilemedi demesinler die...hayırlısı olsun..sağlıklı olsunlarda..

canım sen kime gidiyorsun acaba ankarada?

Kızlar hastaneden şimdi evime adım atabildim. Özel Okmeydanı Hastanesinde Dr. Osman diye bir Kadın Doğumcuya gittim. Trajikomik hikayeme başlıyorum. Baştan aşağı tüm bilgileri verdim adama. Sonra dedimki idrarda bakteri tespit ettikleri için bana bu ilacı verdiler şöyle şöyle yan etkileri oldu. Bunların hepsi yalan dedi. Olsa olsa ishal olmuşsundur dedi. :KK53: İşim gücüm yok Bahçeşehir den onca yolu gelip burada yalan mı söyleyeceğim dedim. Yalan değil de diğerleri gebelik şikayetleri dedi. İlacın yan etkisi değildir dedi. Muayeneye aldı bebeklere bakarken haaaa bunlar ikiz miydi dedi. Evet 3 kere söyledim dedim. Ben sevmiyorum ikizleri dedi. Öyle demeyin ben çok seviyorum dedim. Haaaa düşsünler canın sıkılsın görürsün sevmeyi dedi. Allah korusun ne diyorsunuz ben ne kadar zor sahip oldum onlara dedim. Allahın işi gücü yok senin bebeklerini mi koruyacak dedi. Allahtan bu koruma işi size kalmamış dedim bende. :KK53: Bildiğiniz kavga ediyoruz adamla. Sonra yeniden idrar tahlili verdim. Baktı temiz çok çok az enfeksiyon kalmış. Eski tahlillerimle birlikte gösterdim. Asıl önemli noktaya geliyoruz.

Başından beri çok az enfeksiyon varmış bakteri falanda yokmuş. Boşu boşuna antibiotik kullanmışım. Bol bol su iç hiç birşeyin kalmaz dedi. Belki idrarda yanma ve sık idrara çıkma olursa diye purinol verdi. Arada da beni fırçaladı bir de kendi doktorumu fırçaladı. Senin üroloji ile ne işin var. Kendi doktorun bunu çözemiyorsa gitme. Ne meraklılar antibiotik kullandırmaya. Şoka girdim. Hiç birşeyim yokmuş arkadaşlar. Test sonuçlarım temiz. İşte devlet hastanesinin kazığı o ilaçlardı bana. Görümcemin tanıdığı doktora gitmiştim. Kültüre bakıyor çok az lökosit çıkmış diyor. Bunu da su içerek atardın dedi. Üstüne ağzıma edip gönderdi.

Şimdi haklı olduğu yer kendi doktorumun benimle ilgilenmemesi. Beni hemen ürolojiye atması. Üstelik ben bu adama dünya kadar para döküyorum. Bebeklerime de baktık iyilerdi ilk defa kilolarını söyledi. Yine hareketliydi bir tanesi diğeri yine yüzüstüydü. Düşünen bebek lakabını taktı doktor. Neyseki keyfim yerine geldi. Ama o kadar çok ağladımki kendimi çok yorgun hissediyorum. Bugün erken yatarız herhalde...[/QUOT

canimmm cok gecmis olsun....sen iyisin bebeklerin iyi ya cok sevindim :) döveyim mi senin doktorunu..strese sokuyor seni bu kadar..benim arkadasimda bahceci de tüp bebek sahbi oldu..doktoru kendi alani disinda birsey olsa bile mutlaka referansla baska bir doktora yönlendirir ve mutlaka takip ederdi..ödedigin paralari tahmin edebiliyorum..ben de halkalida oturuyorum..evet cevremizde iyi bir hastahane yok ne yazikki..bakirköye gidiyorum bende..özel muayenehane..tüp bebek te yapiyor..ihtiyacin olursa veririm sana yerini yurdunu..ben cok memenunum..ama dedigin gibi de özellikle tüp bebekte kimse baskasinin hastasini takip etmek istemiyor..sanirim olasi durumlara karsi sorumluluk almak istemiyorlar..

iyi bir doktorun 11 haftada bilebileceğini duymuştum...

ben ankaranın en iyi doktorlarından birine gidiyorum...kız dedi ama kesin 16.haftada söylerim dedi...yanılma payını göz önünde bulunduruyor doktorlar...aaa bak bilemedi demesinler die...hayırlısı olsun..sağlıklı olsunlarda..

öncelikle hayırlı .sağlıcakla kucağınıza alısınız inşallah. ben de doğumumu ankara yapmayı düşünüyorum. 1 ağustos görünüyor bi aksilik olmazsa. hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz

ay canım ya senin bayağı büyümüş ilk bebiş haberimizi sen vereceksin galiba hayırlı uğurlu olsun tecrübeli bir anne adayımızın olması ne kadar güzel:)

İnşallah allah nasip ederse:) gerçekten bende benden öncekilerden bilgi alıyorum tecrübe kazanmış hamilelerden bende elimden geldiğince bilgim yettiğince yardımcı olmaya çalışıyorum evet günümüz iyiden iyiye yaklaştı oğlum gün sayıyor

Canım ne fark eder benim sgk yok ki. Özele gidiyorum o yüzden de. Böyle manyaklar çıkıyor karşıma. Devlet+özel pek fark etmiyor. Çok iyi sonuç almak istiyorsak daha lüksünü seçmek lazım sanırım. Acıbadem,Memorial gibi.. Ama iyileşmene çok sevindim. Sana ne ilacı verdi..

O hastanelerde doğum yapmak 10.000 in üstünde benim bildiğim kadarıyla, evet hafif ishal durumu dışında güzel herşey ama ilaç yapıyor biliyorum felix ve tek doz monurol verdi cnm

Canım tebrik ederim. Allah bağışlasın. Aramıza da hoş geldin. Benimde karnım o haftalarda biraz büyümüş ve hamilelik gerginliğini almıştı. Yani ben yarın tam 12 haftalık olacağım ama bakıldığında hamile olduğumu anlıyorlar.

Bu arada seni de ekleyelim topik listemize :)

ewett minigimle beni de ekleyin :)bunun icin soylemem gereken extra biseyler var mi ? Yas falan ?

Kızlar günaydın hepinize. Bu sabah inanılmaz bir boyun ağrısı ile kalktım. Sırtıma vuran bir ağrı ve nefes aldırtmıyor ne yazık ki :KK43: Aradım doktorumu voltaren jel tarzı bir ilaç kullanabilir miyim diye kullan sakıncası yok dedi ama yinede içim rahat değil. Şalımla sardım sıcak tutsun diye ama nafile şuan için :KK43: öneriniz veya kullanabildiğimiz bir şeyler varsa yazarsanız sevinirim. Allaha emanet olun.

Kızlar günaydın hepinize. Bu sabah inanılmaz bir boyun ağrısı ile kalktım. Sırtıma vuran bir ağrı ve nefes aldırtmıyor ne yazık ki :KK43: Aradım doktorumu voltaren jel tarzı bir ilaç kullanabilir miyim diye kullan sakıncası yok dedi ama yinede içim rahat değil. Şalımla sardım sıcak tutsun diye ama nafile şuan için :KK43: öneriniz veya kullanabildiğimiz bir şeyler varsa yazarsanız sevinirim. Allaha emanet olun.

canım benimde 2 hafta önce boynum tutuldu sıcak su torbası koyup şalla sardım bende krem bana önermedi hemşire tanıdığımız var sende öyle yap istersen iyi geldi bana

benim göbişim bu hafta itibari ile azcık büyüdü :) bu arada büyüyen bölgede çok kaşıntı oluyor normal mi bu ya tırmalamamak için zor tutuyorum kendimi:KK52:

kaşıntı başladıysa yırtılmalar oluyor iç karında demekki..ben kakao yağı aldım kullanıyorum

benim göbişim bu hafta itibari ile azcık büyüdü :) bu arada büyüyen bölgede çok kaşıntı oluyor normal mi bu ya tırmalamamak için zor tutuyorum kendimi:KK52:

Genişlediği için karnın normal tatlım :) bol bol vücut nemlendiricisi ve vücut yağı sür benden tavsiye sana iyi geliyor :)))

Birde bir konu hakkında yorumlarınızı alacağım kızlar. Ben paşam doğduktan sonra ilk etapta bebek arabası almak istemiyorum. Şu kangurular varya çok meraklıyım onlara. Baktım hafta sonu Chicco nunkilere gayet ortapedik görünüyordu. Ama çok sağlıklı olmadığını söylüyorlar. Allahım korusun kalça çıkıklığı falan yapıyormuş diye. Siz ne düşünüyorsunuz bu kangurularla ilgili :))

Birde bir konu hakkında yorumlarınızı alacağım kızlar. Ben paşam doğduktan sonra ilk etapta bebek arabası almak istemiyorum. Şu kangurular varya çok meraklıyım onlara. Baktım hafta sonu Chicco nunkilere gayet ortapedik görünüyordu. Ama çok sağlıklı olmadığını söylüyorlar. Allahım korusun kalça çıkıklığı falan yapıyormuş diye. Siz ne düşünüyorsunuz bu kangurularla ilgili :))

ya canım bende geçen bir bayanda gördüm çocuk çok sallanıyor ayakları özellikle hatta erkek bebeklere pek tavsiye edilmiyor yürüteçte bile dikkatli olmak lazım özellikle erkekler için ama sen bilirsin

Kızlar hepimiz çok sağlıklıyız maaşallah. Ama çökmüş psikolojimle salgılanan mutsuzluk hormonumla baş etmeye çalışıyorum. Geceleri artık rahat uyuyamıyorum Her dönüşümde uyanıyorum uygun pozisyonu bulamazsam ne mümkün uyumak. Bazen eşimi yataktan itip atasım geliyor :KK9: Yerim dar geliyor düşünün yani. Her akşam olağanüstü başağrım var. İlaçta kullanmam bu ağrılar için çok dayanamazsam eşime masaj yaptırıyorum, gerçi hiç dayanacak gibi değil. Kendimi çok yorgun hissediyorum ki hiç doğru düzgün hareket etmediğim halde. Gerçi bu haftalarda bu yorgunluk hissi normalmiş. Bugün kardeşimin kınası yarın düğünü var. Gitmek istemiyoruuuuuummmmm. Tırnaklarımı geçirdim koltuğa gitmem diye tutturdum. Çok yoruluyorum napiiimmm... Gürültü kalabalık çok rahatsız ediyor beni. Dün ilk defa galiba bunun altından kalkamayacağım diye düşündüm. Dün bir de eşime saçımın rengini değişeyim değil mi dedim. Yani doktorun izin veriyorsa değiş eski rengine dön istersen sarı haline de dönebilirsin dedi. Küfür etse, kalkıp ağzımı burnumu kırsa bu kadar üzülmezdim. Çirkinleştim sanırım değişiklik yapmam lazım. Geçen gün de teyzem saçlarını niye bu renge boyadın kara kara oldun yaa dedi. Dipleri çıkarsa daha kötü durur diye desemde gözlerim doldu. Üstüne bir de kıçın büyümüş dedi. Teyze susmazsan kalbini kıracağım dedim. Üstelik bunu bir sürü insanın içinde söylüyor. Ben şimdi size resmimi gönderiyorum. O kadar kötü mü yaaa. en azından objektif yorumlayabilirsiniz.

Hicte bile masallahhh fistik gibisinn :) Hic fazlan yok...Sen uzulme..Bende 65 kilo basladim suanda 65.4 falanim ama gobegim cikti banada 80 olursun diyolar..Benimde ona canim sıkılıyo :KK43:
Ama tamamen hormonal..Bence dusunme hic..Esin de sen sıkıldın bu renkten siye demistir...

daha büyümesi için çok küçük ama annesiii benim 4 buçuk aylıkken hafiften çıkıntı olmaya başlamıştı:) ama sakın kaşımaaaa yırtık olur

sonra ben 4 aylıkken başladım lierach kullanmaya 29. haftama giriyorum yarın ve hala yırtığım yok çok şükür

X