Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Aaa o zaman bende de var çünkü aynı bişey düşecek gibi belimde ağrıyor o zaman gideyim ben bari. Anladım bende Florence Nightingale duyunca kim gidiyor dedim.söylemiştim tedavimizde memorialde gördüm ilk 3 ay oraya gittim şimdi fulyadaki FLORANCE gidiyorum herman işçi doktorumda. Memorialde de Betül görgen di onada söyledim herman arkadaşım diyince daha da rahatladım. Gitmek isteyene tavsiye ederim :)

Hastaneye gidiyorsun anladığım kadarıyla özel muayenehaneye değil. Ne kadar veriyorsun muayeneye..

olsun yaaaaaaaa bizimle olduklarını bilmek bile çok güzel ben sürekli konuşuyorum onunla :)

Oyyy ben şarkılar bilem söylüyorum.. Ben bir kaç gün önce gördüm ya ikisini de biraz rahatladım. video kayıdını almıştım ya kesmiyor o da beni. Keşke buraya yükleyebilsem bakabilseniz sizde.

Hastaneye gidiyorsun anladığım kadarıyla özel muayenehaneye değil. Ne kadar veriyorsun muayeneye..

Evet canım hastaneye gidiyorum bende benimde orada çalışan bir arkadaşım var 55 tl muayene ücreti SSK geçiyor çünkü. Memorialde hiç geçmiyoruz SSK. Gayet iyi istediğin Zamanda cep ten arayabilirsin dedi cep numarasını verdi. Sadece çok konuşmuyor ama gerek asistanları gerekse hemşireler baya bilgi veriyor gayet iyi ben daha öncede gitmiştim herman a bebekten önce memnunum yani:)

benim göbişim bu hafta itibari ile azcık büyüdü :) bu arada büyüyen bölgede çok kaşıntı oluyor normal mi bu ya tırmalamamak için zor tutuyorum kendimi:KK52:

çok normal canım, yavaş yavaş karnın gerilmeye başladıkça kaşıntı olacak tabiki.. bol yağlı krem sür iyi gelir:))

Birde bir konu hakkında yorumlarınızı alacağım kızlar. Ben paşam doğduktan sonra ilk etapta bebek arabası almak istemiyorum. Şu kangurular varya çok meraklıyım onlara. Baktım hafta sonu Chicco nunkilere gayet ortapedik görünüyordu. Ama çok sağlıklı olmadığını söylüyorlar. Allahım korusun kalça çıkıklığı falan yapıyormuş diye. Siz ne düşünüyorsunuz bu kangurularla ilgili :))

ben ilk kızımda çok heveslenip almıştım 1 kere kullanıp birine verdim.. asla kullanışlı değil.. ben sırt ağrısından perişan oldum ve hemen puset aldım çok rahat ettim.. evde bile tekerleklerini silip gezdiriyordum kızımı:)) ana kucağı gibi kullandım evde puseti:)

geçmiş olsun. bence çok mecbur kalmadıkça birşey kullanma. sıcak iyi gelirde yumuşar bi iki güne inşallah. bende de bel ağrısı var son bi kaç gündür kızlar ya. iki dk ayakta duruyum hemen belim ağrıyor. sizde de varmı?

Çok fazla ayakta kaldıysan olmuştur yada sadece karnımız değilki bütün vücudumuz genişliyor ve ağırlaşıyor bu da bele baskı yapıyor...Bana bel ağrısı demee Pampammm 21 yaşından beri bel fıtığım var ve son 4 yıldır ameliyat diyor dr.lar ve inatla 10 gün iğneden sonra geçiyordu ağrım..Ağlıyordum ve felçli gibi oluyordum...Şimdi aklım çıkıyor kilo aldıkça belim ağrıyacak diye...Bende de geçen haftalarda sırt ağrısı oluyordu kiii hala ara ara oluyor...Ufak ufak yürüyüşler yap bel ağrın için...

kızlaar ben bugun doktora gittim.bebişimi gördüm.başını öne eğmiş mahçup bi şekilde duruyodu.doktorum rahatını bozalım ufaklığın öksür dedi.bende öksürünce elleri kolları kıpır kıpır oynamaya başladı.Allaha çok şükür herşeyi iyi dedi doktorum.ense kalınlığı da 1.2 çıktı.yarın sabah tarama testi yaptırıcam nasipse.cinsiyetini sordum.ufaklık bağdaş kurmuş oturuyo pozisyonu pek uygun değil dedi.ama erkeğe benziyo dedi.ama önümüzdeki ay netleşirmiş çünkü bu haftalarda kızlarında erkeklerinde o bölgeleri şiş olurmuş.bakalım hayırlısı inşallah.ben herkese 2. oğlum geliyo demeye başladım bile.isim bile düşünüyorum.önümüzdeki ay kız derse çok şaşırırım.Allahım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah.

kızlaar ben bugun doktora gittim.bebişimi gördüm.başını öne eğmiş mahçup bi şekilde duruyodu.doktorum rahatını bozalım ufaklığın öksür dedi.bende öksürünce elleri kolları kıpır kıpır oynamaya başladı.Allaha çok şükür herşeyi iyi dedi doktorum.ense kalınlığı da 1.2 çıktı.yarın sabah tarama testi yaptırıcam nasipse.cinsiyetini sordum.ufaklık bağdaş kurmuş oturuyo pozisyonu pek uygun değil dedi.ama erkeğe benziyo dedi.ama önümüzdeki ay netleşirmiş çünkü bu haftalarda kızlarında erkeklerinde o bölgeleri şiş olurmuş.bakalım hayırlısı inşallah.ben herkese 2. oğlum geliyo demeye başladım bile.isim bile düşünüyorum.önümüzdeki ay kız derse çok şaşırırım.Allahım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah.

Ay canım yaaa valla sen anlatırken ben okurken heyecanlanıyorum. Çok sevindim ense kalınlığınızın düşük çıkmasına. Ekleyim mi erkek diye beklemek mi istersin :) :44:

Bir tüp ne kadar gidiyor? Ona göre ikili ya da üçlü kampanyalar var alayım.. Malum ben daha 15 haftalığımmmç...

normalde benim tahminim ve oradaki yorumların ışığında 3 tüp gider dedim ama bu ikinci tüpüm ve 1 hafta oluyor alalı karnım çok büyümedi ilk zamanlar daha az sürüyordum ama şimdi bolbol sürüyorum 2 ya tam gelir yada 3. yi alırım doğum sonrasında da kullanırım acele etmene gerek yok 2 tane al sonra ihtiyacın olursa 1 tüp daha alırsın ama dediğim gibi karnının gelişimine bağlıııı[/QUOTE]

Canım benim ikiz ya çok hızlı büyüyoruz. 3,5 aylıkken 5 aylık karnı var bende...[/QUOTE]

doğum günüm kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnn :) en büyük hediyemi bu sene aldım rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin

ya kizlar siz böyle erkenden cinsiyet ögrenmeniz ne güzel yaa..

Benim randevu mart 27'sinde .. yani daha cinsiyetini ögrenmeme 1 bucuk ay var.. :KK14:

Belirtilere göre cinsiyet tahmin edemezmiyiz?! :44:

Hani derler ya: karni sivri olanlar, tatliyi cok tüketenler'de erkek olurmus.. :KK55:

Tecrübeli arkadaslar, yada duyup görenler'den yorum alsak hic fena olmaz :KK37:

X