- 21 Kasım 2012
- 2.376
- 3
28 şubatta canım daha çok var yani
Al benden de o kadar Özledim bebiklerimi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
28 şubatta canım daha çok var yani
Al benden de o kadar Özledim bebiklerimi...
Aaa o zaman bende de var çünkü aynı bişey düşecek gibi belimde ağrıyor o zaman gideyim ben bari. Anladım bende Florence Nightingale duyunca kim gidiyor dedim.söylemiştim tedavimizde memorialde gördüm ilk 3 ay oraya gittim şimdi fulyadaki FLORANCE gidiyorum herman işçi doktorumda. Memorialde de Betül görgen di onada söyledim herman arkadaşım diyince daha da rahatladım. Gitmek isteyene tavsiye ederim :)
olsun yaaaaaaaa bizimle olduklarını bilmek bile çok güzel ben sürekli konuşuyorum onunla :)
Oyyy ben şarkılar bilem söylüyorum.. Ben bir kaç gün önce gördüm ya ikisini de biraz rahatladım. video kayıdını almıştım ya kesmiyor o da beni. Keşke buraya yükleyebilsem bakabilseniz sizde.
Hastaneye gidiyorsun anladığım kadarıyla özel muayenehaneye değil. Ne kadar veriyorsun muayeneye..
benim göbişim bu hafta itibari ile azcık büyüdü :) bu arada büyüyen bölgede çok kaşıntı oluyor normal mi bu ya tırmalamamak için zor tutuyorum kendimi
Birde bir konu hakkında yorumlarınızı alacağım kızlar. Ben paşam doğduktan sonra ilk etapta bebek arabası almak istemiyorum. Şu kangurular varya çok meraklıyım onlara. Baktım hafta sonu Chicco nunkilere gayet ortapedik görünüyordu. Ama çok sağlıklı olmadığını söylüyorlar. Allahım korusun kalça çıkıklığı falan yapıyormuş diye. Siz ne düşünüyorsunuz bu kangurularla ilgili :))
ay yokmu bir yolu acaba yüklemenin:)
istanbul anneleri çoğunlukta galiba burada[/QU
Yok mu KOCAELİ Yalnız kaldım ben amaaa:26:
TANRIMMMMMMMM 16+1 YAZIYOOO AŞAĞIDAAA :)))))))))
17.haftaya girmişimmm...
Kontrole 3 koca gün var dahaaa ,(
geçmiş olsun. bence çok mecbur kalmadıkça birşey kullanma. sıcak iyi gelirde yumuşar bi iki güne inşallah. bende de bel ağrısı var son bi kaç gündür kızlar ya. iki dk ayakta duruyum hemen belim ağrıyor. sizde de varmı?
istanbul anneleri çoğunlukta galiba burada[/QU
Yok mu KOCAELİ Yalnız kaldım ben amaaa:26:
TANRIMMMMMMMM 16+1 YAZIYOOO AŞAĞIDAAA :)))))))))
17.haftaya girmişimmm...
Kontrole 3 koca gün var dahaaa ,(
3 koca gün mü?? Benim tam 12 gün var.. Allah doğum haftalarını da göstersin canım..
kızlaar ben bugun doktora gittim.bebişimi gördüm.başını öne eğmiş mahçup bi şekilde duruyodu.doktorum rahatını bozalım ufaklığın öksür dedi.bende öksürünce elleri kolları kıpır kıpır oynamaya başladı.Allaha çok şükür herşeyi iyi dedi doktorum.ense kalınlığı da 1.2 çıktı.yarın sabah tarama testi yaptırıcam nasipse.cinsiyetini sordum.ufaklık bağdaş kurmuş oturuyo pozisyonu pek uygun değil dedi.ama erkeğe benziyo dedi.ama önümüzdeki ay netleşirmiş çünkü bu haftalarda kızlarında erkeklerinde o bölgeleri şiş olurmuş.bakalım hayırlısı inşallah.ben herkese 2. oğlum geliyo demeye başladım bile.isim bile düşünüyorum.önümüzdeki ay kız derse çok şaşırırım.Allahım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah.
Bir tüp ne kadar gidiyor? Ona göre ikili ya da üçlü kampanyalar var alayım.. Malum ben daha 15 haftalığımmmç...
doğum günüm kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnn :) en büyük hediyemi bu sene aldım rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin