Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Gökçe cim çok geçmiş olsun tatlım. Seni çok iyi anlayabiliyorum. Ne kadar üzme kendinide desek insan kendini tutamıyor malesef. Herşey onlar için artık. İyi olmana ve yavrularınında sağlıklı olmasına inan çok sevindim. Maşallah diyelim nazar değmesin. Bende az önce geldim doktordan. 4 gündür karnımın sol tarafında ezik gibi bir ağrı vardı. Tabi dururmuyum hemen gittim bugün. Stres yapmışsın annesi dedi yavrum oda iki büklüm olmuş bak dedi :KK43: zor tuttum kendimi ağlamamak için. Ama onda problem yok annesi gayet iyi dedi.. :) ne yazıkki iş ortamında stres olmamak eldemi. Ağrımda o nedenle imiş. Stressss :KK43:(((

Gökçe cim çok geçmiş olsun tatlım. Seni çok iyi anlayabiliyorum. Ne kadar üzme kendinide desek insan kendini tutamıyor malesef. Herşey onlar için artık. İyi olmana ve yavrularınında sağlıklı olmasına inan çok sevindim. Maşallah diyelim nazar değmesin. Bende az önce geldim doktordan. 4 gündür karnımın sol tarafında ezik gibi bir ağrı vardı. Tabi dururmuyum hemen gittim bugün. Stres yapmışsın annesi dedi yavrum oda iki büklüm olmuş bak dedi :KK43: zor tuttum kendimi ağlamamak için. Ama onda problem yok annesi gayet iyi dedi.. :) ne yazıkki iş ortamında stres olmamak eldemi. Ağrımda o nedenle imiş. Stressss :KK43:(((

Ayyyy kıyamam annesi yaaaa. Canım ben hamileliğimden önce iki iş yapıyordum. Hem hukuk hem tiyatro.. Hukuk bürosu ayrı bir de kendime özel tiyatro açtım. Ne yoğunluk ne stres anlatamam. Gebeliğimin 4. haftası hukuk bürosuna gittim. Patron adliyeye gitmemi istedi. 5 dk. müsaade edin dedim. Oturdum istifa dilekçemi yazdım. Sana istifa et demiyorum yanlış anlama. Ama patronuma şunu söyledim. ben hamileyim üstelik tüp bebek, üstelik riskli dönemdeyim. Beni hala bu şekilde adliyeye gönderme bencilliğini gösteriyorsanız çalışamam artık dedim. Sonrasında defalarca konuştu ama nafile benim sözüm ağızdan çıktı bir kere.. Lütfen iş yerindekileri ikaz et daha naif davransınlar sana. Stresten uzak tutsunlar seni. Ayrıca annesi baktın stres oluyorsun internetten aç karikatür oku.. valla dağılıyor hemen stresin. Ne iş yaptığını bilmiyorum ama stres sadece bebeğine değil sana da zarar. Gerçi bak iyiymiş annesiii... Hiç kımıldamadı mı?

Ayyyy kıyamam annesi yaaaa. Canım ben hamileliğimden önce iki iş yapıyordum. Hem hukuk hem tiyatro.. Hukuk bürosu ayrı bir de kendime özel tiyatro açtım. Ne yoğunluk ne stres anlatamam. Gebeliğimin 4. haftası hukuk bürosuna gittim. Patron adliyeye gitmemi istedi. 5 dk. müsaade edin dedim. Oturdum istifa dilekçemi yazdım. Sana istifa et demiyorum yanlış anlama. Ama patronuma şunu söyledim. ben hamileyim üstelik tüp bebek, üstelik riskli dönemdeyim. Beni hala bu şekilde adliyeye gönderme bencilliğini gösteriyorsanız çalışamam artık dedim. Sonrasında defalarca konuştu ama nafile benim sözüm ağızdan çıktı bir kere.. Lütfen iş yerindekileri ikaz et daha naif davransınlar sana. Stresten uzak tutsunlar seni. Ayrıca annesi baktın stres oluyorsun internetten aç karikatür oku.. valla dağılıyor hemen stresin. Ne iş yaptığını bilmiyorum ama stres sadece bebeğine değil sana da zarar. Gerçi bak iyiymiş annesiii... Hiç kımıldamadı mı?

Oynuyor teyzeside doktor ilk ekranı açınca iki büklüm duruyordu :KK43: iş yerindeki arkadaşlarım ve yöneticilerim iyiler onlarla ilgili sıkıntım yok sağ olsunlar ama benim işim insanlarla çok yüz göz oluyorum biraz oda sıkıyor beni bazen. İnsanlara laf anlatmak çok zor. İyi olduğunu öğrendim gerisi boş zaten. Doktora diyorum takmasın kafasına herşeyi güldü bana :))) ya hamilelik zaten başlı başına bir stres zaten. İlk hamile kaldığımı öğrendim keseyim görebilecekmiyiz, keseyi gördük kalp atışlarını düşün, Kalp atışlarını duyduk ikili test, ikili test normal çıktı oluşan ağrılar acaba birşey varmı bebeğim iyi mi harekletlerini duymaya başlasam daha rahat olucam aslında. Kötü düşünmemek istiyorum ama insanın elinde değil işte. 6 yıl sonra geldi. En değerlimiz şuan. O nedenle dedim sana seni çok iyi anlayabiliyorum diye. Allahım tüm melekleri korusun.

CAN_SIN : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet: ERKEK
hmfsst : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
maths55 : 02.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Symrt : 06.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
missaylin : 06.08.2013 -Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
gullsah : 06.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Gokce82 : 07 08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
WizardOfOz : 07.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
Gulumse81 : 07.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
zeyaybar : 08.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
karakedi85: 09.08.2013-(İkiz) Keseleri göründü, Kalp atışları duyuldu.
LIPAKA : 10.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
marvaa : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
mutlubirisi : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
Anet : 13.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
nes17 : 14.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
zacebe : 15.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
Kace : 15.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
irishcoffee : 16.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
pinks : 16.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:KIZ
burcukartal09:Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
lili08 : 17.08.2013-Keseki göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:KIZ
cnngmz : 18.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
askilotam : 18.08.2013-Kesesi göründü.
smllttle: 20.08.2013- Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
pampam34 : 21.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
tuuuuuuba : 21.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
cicekdemeti : 23.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
cansu123 : 24.08.2013-Kesesi göründü.
seda05 : 24.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
karanfelen : 25.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
hera17: 25.08.2013- Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
abiley01 : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
arzu2755 : 27.08.2013-Kesesi göründü.
katumela : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
ecit : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:KIZ
sultann_ : 28.08.2013-Kesesi göründü.
ilktos : 28.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu
selenyum16 : 30.08.2013-Kesesi göründü.
nisanbu : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
emrhan_seda : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
zelda2010 : 31.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Kızlarr hepinize ayrı ayrı seviniyor ve üzülüyorum. Nedir bu çektikleriniz sonuna kadar savaşın. İlerde geçireceğiniz güzel günleri düşünün umutlu olun :nazar:

Oynuyor teyzeside doktor ilk ekranı açınca iki büklüm duruyordu :KK43: iş yerindeki arkadaşlarım ve yöneticilerim iyiler onlarla ilgili sıkıntım yok sağ olsunlar ama benim işim insanlarla çok yüz göz oluyorum biraz oda sıkıyor beni bazen. İnsanlara laf anlatmak çok zor. İyi olduğunu öğrendim gerisi boş zaten. Doktora diyorum takmasın kafasına herşeyi güldü bana :))) ya hamilelik zaten başlı başına bir stres zaten. İlk hamile kaldığımı öğrendim keseyim görebilecekmiyiz, keseyi gördük kalp atışlarını düşün, Kalp atışlarını duyduk ikili test, ikili test normal çıktı oluşan ağrılar acaba birşey varmı bebeğim iyi mi harekletlerini duymaya başlasam daha rahat olucam aslında. Kötü düşünmemek istiyorum ama insanın elinde değil işte. 6 yıl sonra geldi. En değerlimiz şuan. O nedenle dedim sana seni çok iyi anlayabiliyorum diye. Allahım tüm melekleri korusun.

Çok kıymetliler canım benimm... Anlamam mı seni. Eeee cinsiyet söylemedi mi?

Kızlarr hepinize ayrı ayrı seviniyor ve üzülüyorum. Nedir bu çektikleriniz sonuna kadar savaşın. İlerde geçireceğiniz güzel günleri düşünün umutlu olun :nazar:

Canım sen bize sevin hep hiç üzülme. Üzülürsün bir de bebikinde üzülür olmaz o zaman.. Biz mutluyuz :) Her günü kendimize zindan ederek de daha mutlu oluyoruz.. :) Ben o kadar soğuk kanlıydım kiiii önümde adam kessen oturur izlerdim. Şimdi komediyiz... Ama benden de söz size... Bende bu topikten oyun yazıp sahneye koymazsammm.. Kendi hallerimize güleceğizzz...

Offff bir bana doktor bulsun ne oluuurrr.. İkizler konusunda deneyimli olsun ama :KK14: Efkar bastıı..

iyi bir doktorun 11 haftada bilebileceğini duymuştum...

ben ankaranın en iyi doktorlarından birine gidiyorum...kız dedi ama kesin 16.haftada söylerim dedi...yanılma payını göz önünde bulunduruyor doktorlar...aaa bak bilemedi demesinler die...hayırlısı olsun..sağlıklı olsunlarda..

ben hamiş olduğumu öğrendikten sonra daha kese falan görmedik beta hcg 800lerde kanlı akıntım başladı hastaneye gitiik dediki düşük olabilir kese zaten görünmez hiç gebelik olmayabilir dedi ilaç bile vermedi ben 1 yıl beklemiştim bu anı yasaömak için dedi kromozamal anomlisi olabilir bi sürü sey sonra başka hastaneye gittim progestan verdi ama oda herşeyi söyledi bekleyelim görelim dedi sonra keseyi gördük kanlı akıntı devam hep olumsuzluk ama ben elimden geleni yaptım içtim progestanı yattım rabbime emanet etttim en sonunda kalp atışlarını duydum şimdi şimdi bi kaç haftadır sıkıntı yok ama progestana devam ediyoruz gerçekten çok zor allah dert verip derman aratmasın azmı gezdik dr dr hepsinin yaklaşımı farklı onlar alışmışlar senin yangınını anlarlarmı ama çok şükür bebeğim benimle ve sonuna kadar bebimle olacak inş sonrada kollarımda olucak meleğim allah bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin cümlemizi ehil insanlarla karşılaştırsın

sende çok sıkıntı çekmişsin zor valla, Rabbim tekrarını yaşatmasın hiçbirimize kanama ya da başka bir sıkıntı inşallah..

Offff bir bana doktor bulsun ne oluuurrr.. İkizler konusunda deneyimli olsun ama :KK14: Efkar bastıı..

canım bende aynı arayış içerisindeyim. 240 tl ultrasona verince insan ilgi bekliyor doğal olarak. ne biliyim bebeğimi doya doya göreyim istiyordum kursağımda kaldı. rahim ağzı açıklığı ölçümü yapıyorlarmış 14-16 haftalar arası. kısacası vajinal ultrason yapılacaktı. onuda yeni deniyeceğim hastanede yaptırcam bir daha oraya gitmemeye karar verdim. ya biraz da bizim pinpiriğimiz herşey en iyisi olsun diye dünya para döküyrz sonra sıradan davranmaya başladıklarında ortada kalıyoruz:) sonuçta sağlıklı olsunlarda bizimkiler dışında diğer tüm dr.larda kötü değildir heralde ya :)

herkese iyiakşamlar arkadaşlar.bende ara ara yazabiliyorum.rahatsızlanan arkadaşlara çok üzüldüm rabbim şifa versin.benim bütün günüm oğlumla geçiyo napıyım:))bende yarın doktora gidicem.bebişimi 7 haftalıkken görmüştüm bi daha göremedim doktor değiştirdiğimden dolayı.çok heyecanlıyım.geceleri kabuslar görüyorum.bazen çocuğumu kaybettiğimi falan görüyorum Allah korusun.yarın oğlumuda götürücem doktora.o da kardeşimi görücez deyip duruyo sanki gerçekten anlarmış gibi. ikili testimide yaptııcam.inşallah yarın iyi haberlerle dönerim.hepinizi öpüyorum...(biraz karışık oldu ama idare edin kızlar:))))

canım bende aynı arayış içerisindeyim. 240 tl ultrasona verince insan ilgi bekliyor doğal olarak. ne biliyim bebeğimi doya doya göreyim istiyordum kursağımda kaldı. rahim ağzı açıklığı ölçümü yapıyorlarmış 14-16 haftalar arası. kısacası vajinal ultrason yapılacaktı. onuda yeni deniyeceğim hastanede yaptırcam bir daha oraya gitmemeye karar verdim. ya biraz da bizim pinpiriğimiz herşey en iyisi olsun diye dünya para döküyrz sonra sıradan davranmaya başladıklarında ortada kalıyoruz:) sonuçta sağlıklı olsunlarda bizimkiler dışında diğer tüm dr.larda kötü değildir heralde ya :)

Canımm benden öyle bir ölçüm istemedi. Ben yarın tam 15. haftamı dolduruyorum. Kontrolüm 17. haftamda... Hiç rahim ağzı açıklığı ölçümünden falan bahsetmedi

Bu arada adam tüp bebekten itibaren doktorum. Biliyor resmen kucağındayım şimdi onun... Ne istese tamam ne dese yapıyorum. Her gittiğimde de parasını alıyor mu alıyor. O kadar işte... Sorumluluk bitmiş demektir.

X