Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CAN_SIN : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet: ERKEK
hmfsst : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
maths55 : 02.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Symrt : 06.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
missaylin : 06.08.2013 -Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
gullsah : 06.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Gokce82 : 07 08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
WizardOfOz : 07.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
Gulumse81 : 07.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
zeyaybar : 08.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
LIPAKA : 10.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
marvaa : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
mutlubirisi : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet: ERKEK
Anet : 13.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
nes17 : 14.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
zacebe : 15.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
irishcoffee : 16.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
cnngmz : 18.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
askilotam : 18.08.2013-Kesesi göründü.
pampam34 : 21.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
cicekdemeti : 23.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
cansu123 : 24.08.2013-Kesesi göründü.
seda05 : 24.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
karanfelen : 25.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
abiley01 : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
arzu2755 : 27.08.2013-Kesesi göründü.
katumela : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
ecit : 27.08.2013-Kesesi göründü.
sultann_ : 28.08.2013-Kesesi göründü.
ilktos : 28.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu
selenyum16 : 30.08.2013-Kesesi göründü.
nisanbu : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
emrhan_seda : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
zelda2010 : 31.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Masallah , cinsiyeti belli olan herkes erkek bekliyor .. Kiz bekleyen yok mu ? ( Bende daha belli degil ama erkek hissediyorum buarada :)
Çok fazla ayakta kaldıysan olmuştur yada sadece karnımız değilki bütün vücudumuz genişliyor ve ağırlaşıyor bu da bele baskı yapıyor...Bana bel ağrısı demee Pampammm 21 yaşından beri bel fıtığım var ve son 4 yıldır ameliyat diyor dr.lar ve inatla 10 gün iğneden sonra geçiyordu ağrım..Ağlıyordum ve felçli gibi oluyordum...Şimdi aklım çıkıyor kilo aldıkça belim ağrıyacak diye...Bende de geçen haftalarda sırt ağrısı oluyordu kiii hala ara ara oluyor...Ufak ufak yürüyüşler yap bel ağrın için...
kızlaar ben bugun doktora gittim.bebişimi gördüm.başını öne eğmiş mahçup bi şekilde duruyodu.doktorum rahatını bozalım ufaklığın öksür dedi.bende öksürünce elleri kolları kıpır kıpır oynamaya başladı.Allaha çok şükür herşeyi iyi dedi doktorum.ense kalınlığı da 1.2 çıktı.yarın sabah tarama testi yaptırıcam nasipse.cinsiyetini sordum.ufaklık bağdaş kurmuş oturuyo pozisyonu pek uygun değil dedi.ama erkeğe benziyo dedi.ama önümüzdeki ay netleşirmiş çünkü bu haftalarda kızlarında erkeklerinde o bölgeleri şiş olurmuş.bakalım hayırlısı inşallah.ben herkese 2. oğlum geliyo demeye başladım bile.isim bile düşünüyorum.önümüzdeki ay kız derse çok şaşırırım.Allahım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah.
Bende nemlendirici kullanıyorum badem yağı ile birlikte....P.tesi kontrol var zaman geçsinnnn artıkkkkk
ne güzel yaaaa benim daha 2 hafta var en son ben öğreneceğim galiba cinsiyetini
:) Bakalım bizimki göstericekmi oda var canım
doğru canım allah hayırlısını versin aslında hiçbirimiz için önemli değil biliyorum kız erkek ama alışverişe başlamak istiyoruz ya ondan:)
Bende nemlendirici kullanıyorum badem yağı ile birlikte....P.tesi kontrol var zaman geçsinnnn artıkkkkk
Masallah , cinsiyeti belli olan herkes erkek bekliyor .. Kiz bekleyen yok mu ? ( Bende daha belli degil ama erkek hissediyorum buarada :)
var cnm da sen son listeye bakmamışsın. bu biraz eski sayfalardan sanırım:)
sen hangi nemlendirici kullanıyorsun?
Dalinin canım....
Merhabalaaar kızlar ben catlaklarım icin Lierac kullanıyorum faydası konusunda tecrube edinemedim fakat nemli, yağlı kaldığı söylenemez jel gibi bişey zaten.sürmeye başlıyosunuz ve kısa sürede emiyor vücut ama kuruyo sanki hemen. artık bilemiyorum ne olur diye ilerde..
Cinsiyet konusunda bende en az sizin kadar meraklanıyorum.İlk gebeliğim olduğu icin erkek kız farketmez ama insan bilmek istiyor.. Önümüzdeki hafta dayanamaz giderim herhalde ama bir sonraki hafta gitsem daha iyi olur cinsiyet icin .. En son ikili test icin 12+2 de gtmiştim önümüzdeki hafta belli olurmu acaba 14+2 gibi fln :S
Ay canım yaaa valla sen anlatırken ben okurken heyecanlanıyorum. Çok sevindim ense kalınlığınızın düşük çıkmasına. Ekleyim mi erkek diye beklemek mi istersin :) :44:
ya kizlar siz böyle erkenden cinsiyet ögrenmeniz ne güzel yaa..
Benim randevu mart 27'sinde .. yani daha cinsiyetini ögrenmeme 1 bucuk ay var.. [/QUOTEcanım benim bizimde kesin olarak öğrenmemize o kadar var.emin ol hepimiz aynı zamanlarda kesin olarak öğreneceğiz cinsiyetlerini:))))
kizlar dun gece yine yine agrilardan uyuyamadim. Sabah doktora gittim debebi belli olmayan agrimi sonra anlatirim. Onemli olan cinsiyetlerini ogrendim. İki oglusum olacak. Cok mutluyum
kizlar dun gece yine yine agrilardan uyuyamadim. Sabah doktora gittim debebi belli olmayan agrimi sonra anlatirim. Onemli olan cinsiyetlerini ogrendim. İki oglusum olacak. Cok mutluyum