Kızlar hastaneden şimdi evime adım atabildim. Özel Okmeydanı Hastanesinde Dr. Osman diye bir Kadın Doğumcuya gittim. Trajikomik hikayeme başlıyorum. Baştan aşağı tüm bilgileri verdim adama. Sonra dedimki idrarda bakteri tespit ettikleri için bana bu ilacı verdiler şöyle şöyle yan etkileri oldu. Bunların hepsi yalan dedi. Olsa olsa ishal olmuşsundur dedi.
İşim gücüm yok Bahçeşehir den onca yolu gelip burada yalan mı söyleyeceğim dedim. Yalan değil de diğerleri gebelik şikayetleri dedi. İlacın yan etkisi değildir dedi. Muayeneye aldı bebeklere bakarken haaaa bunlar ikiz miydi dedi. Evet 3 kere söyledim dedim. Ben sevmiyorum ikizleri dedi. Öyle demeyin ben çok seviyorum dedim. Haaaa düşsünler canın sıkılsın görürsün sevmeyi dedi. Allah korusun ne diyorsunuz ben ne kadar zor sahip oldum onlara dedim. Allahın işi gücü yok senin bebeklerini mi koruyacak dedi. Allahtan bu koruma işi size kalmamış dedim bende.
Bildiğiniz kavga ediyoruz adamla. Sonra yeniden idrar tahlili verdim. Baktı temiz çok çok az enfeksiyon kalmış. Eski tahlillerimle birlikte gösterdim. Asıl önemli noktaya geliyoruz.
Başından beri çok az enfeksiyon varmış bakteri falanda yokmuş. Boşu boşuna antibiotik kullanmışım. Bol bol su iç hiç birşeyin kalmaz dedi. Belki idrarda yanma ve sık idrara çıkma olursa diye purinol verdi. Arada da beni fırçaladı bir de kendi doktorumu fırçaladı. Senin üroloji ile ne işin var. Kendi doktorun bunu çözemiyorsa gitme. Ne meraklılar antibiotik kullandırmaya. Şoka girdim. Hiç birşeyim yokmuş arkadaşlar. Test sonuçlarım temiz. İşte devlet hastanesinin kazığı o ilaçlardı bana. Görümcemin tanıdığı doktora gitmiştim. Kültüre bakıyor çok az lökosit çıkmış diyor. Bunu da su içerek atardın dedi. Üstüne ağzıma edip gönderdi.
Şimdi haklı olduğu yer kendi doktorumun benimle ilgilenmemesi. Beni hemen ürolojiye atması. Üstelik ben bu adama dünya kadar para döküyorum. Bebeklerime de baktık iyilerdi ilk defa kilolarını söyledi. Yine hareketliydi bir tanesi diğeri yine yüzüstüydü. Düşünen bebek lakabını taktı doktor. Neyseki keyfim yerine geldi. Ama o kadar çok ağladımki kendimi çok yorgun hissediyorum. Bugün erken yatarız herhalde...