Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

demek senin de erkek olucak:) maşallah Allah yavruna da sana da sağlık versin bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah..

canım ya ne biliyim sanki erkek gibi geldi bana ama:) sen ikisi için sağlıklı olsunlarda tabi, erkek mi kız mı geçiriyorsun gönlünden? ben ikiz annesi olsaydım bir kız bir erkek isterdim şahsen

Banada erkek gibi geldi canım...Benimde kontrol 18 inde daha çok var offf :) bakalım bizimki belli olucak mı_?

gözün aydın ne güzel darısı başımıza inşallah:) Rabbim sağlık versin bebişlerimize de bize de..
amin canım benim inşallah bütün annerimizin sonuçları iyi çıkacak eminim ben

doğru söylüyosun gökçecim hep boşa stres yine tansiyonumu yükselttim üstelik boşu boşuna ama napıyım ya yapcak bişey yok bütün endişem bebek için katlanıcaz artık ama ben bile kendime katlanamazken etrafımdakileri bir düşünün:)

canım sonuçlarında iyi gelecek hiç korkma ense kalınlığın iyi çıkmış sonuçta ense kalınlığı çok önemliymiş tarama testinde riski en aza düşüren şey o dedi doktorum zaten bu sonuçlar kesin değil dedi peki biz neden bu stresi yaşıyoruz dedim bu test elemek için dedi eliyoruz elek gibi hamileleri eleğin üstünde kalanlara amniyosentez yapıyoruz o yüzden dedi yani korkmamıza gerek yokmuş bebinin cinsiyetini öğrenmene çok sevindim bu arada hayırlısı olsun

Banada erkek gibi geldi canım...Benimde kontrol 18 inde daha çok var offf :) bakalım bizimki belli olucak mı_?

olur inşallah canım senin yine iyiymiş benim 28 şubatta o gün gittiğimde de ayrıntılı ultrason için randevuda alıcam 20. haftada bakılıyormuş ya hayırlısı inşallah ama 28 şubatta öğrenirim herhalde bende cinsiyetini bu arada 14 şubat doğumgünüm en güzel hediyemi aldım bu sene:)

Şimdiden doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşında bebeğinle ailenle mutlu huzurlu yeni bir yaş olur inş. :)

canım ya ne biliyim sanki erkek gibi geldi bana ama:) sen ikisi için sağlıklı olsunlarda tabi, erkek mi kız mı geçiriyorsun gönlünden? ben ikiz annesi olsaydım bir kız bir erkek isterdim şahsen

Canım bana ikisi de erkekmiş gibi geliyor. Yani ben öyle hissediyorum :) Ben zor şartlarda hamile kaldığım için seçme ya da isteme hakkım olduğunu düşünmüyorum. Ne olursa olsun ikisi de benim evladım sonuçta. Ne fark eder kızmış erkekmiş..

Kutlu olsun doğum günün canııımmmm... 25 Şubat da gelirsen söylerim artık cinsiyeti demişti. Aynısını dünkü kontrol içinde söyledi. Eminim paylaştığım resimde biliyordu cinsiyetini ikisini aynı anda söylemek istiyor anlaşılan. Umarım görürüz umarım yine yüzüstü yatmazlar.

Günaydın Bebişimin ablaları abileri ve onların güzel anneleri:) Bizim ki sizinkilerden küçük malum. Ne güzel herkes olumlu sonuç almış:) çok çok savindim. Darısı başımıza. İkili teste biz de iki hafta sonra gidecez. ikili test için alttan ultrasonla mı bakılıyor merak ettim. Çünkü şimdiye kadar hep üstten bakıldı bize.

Hayır canım yine üst ultrasonla bakılıyor. Ense ve kafa ölçümü yapılıyor. Sonra kan veriyorsun. İkili test budur. Kaç haftalıksın sen :)

Hayır canım yine üst ultrasonla bakılıyor. Ense ve kafa ölçümü yapılıyor. Sonra kan veriyorsun. İkili test budur. Kaç haftalıksın sen :)

gökçecim maaşallah bebişlerin ne kadar büyümüş. ultrason fotolarına baktım bayıldım:) bizimki 10+3 bu hafta gidecez kontrole. ama ikili test için bi daha geleceksiniz dedi doktor. Heyecanla bekliyorum. Sizin güzel haberlerinizi aldıkça da sabırsızlanıyorum işte bilirsin :)

Benimde randevum 25 Şubat'ta bizde kesinleştireceğiz cinsiyetini gel 25 şubat gel:)

ya kızlar bu elevit ne kadar kötü kokuyor ya şimdi istifra ettim söylemesi ayıp o midemden gelen kötü kokuyla içimde bişey kalmadı

Benimde randevum 25 Şubat'ta bizde kesinleştireceğiz cinsiyetini gel 25 şubat gel:)
Canım ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum. herhangi bir sıkıntı vermedi. Akşam yemeğinden sonra kullanıyorum. Doktor en çok yemek yediğin öğünden sonra kullan demişti. sn de öyle dene istersen.

Canım ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum. herhangi bir sıkıntı vermedi. Akşam yemeğinden sonra kullanıyorum. Doktor en çok yemek yediğin öğünden sonra kullan demişti. sn de öyle dene istersen.

birde öyle deniyim canım zaten mide bulantısından oldukça şikayetçiyim birde bu offffff

ya kızlar bu elevit ne kadar kötü kokuyor ya şimdi istifra ettim söylemesi ayıp o midemden gelen kötü kokuyla içimde bişey kalmadı

Evet canım bende o konudan şikayetciyim hiç hoş değil kokusu banada akşam yemekten sonra iç demişti öyle yapıyorum içtikten sonrada agızıma ufakta olsa bisey atıyorum ki ağızımın tadı degişsin diye sende öyle dene canım

Seninde güzel haberlerini alacağız inş. Şu an belki bir çay kaşığı kadarlar :) Büyümüşler teyzesi. Bakalım bir dahaki kontrolde neler göreceğiz.

Ben 5 aydır kullanıyorum bir de bana sor.. Biliyorsun ben çok mide bulantısı çekmedim. Ama eleviti ne zaman içsem öğürüyorum. Yavaş yavaş azaldı gerçi şimdi. Ama içmekten zevk almadığım ilaçlardan biri. Amaaannn boşver bebiklerime yarasında ben önemli değilim.

evet canım bebeğime yarasında önemli değil ama midemde kalır inşallah 10 dk anca dayanabildim acaba almışmıyımdır vitamini çıkanlar posası olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…