hangi marka ve kaç cc içiyo canım benim kızım aptamil conformil kullanıyor 5 kez 150 cc zorla içiyo değiştirdik sma bebelac vb denedik aç olunca hepsini içiyo istemesse yok bende bu ay sonuda 4.5 aylık iken ek gıdaya başlıcam bakalım bu ay kç kilo aldı geçen ay 700 gr almıştıAnne sütü yerine mama kullanan anneler; bebişlerinizin boyu kilosu ne kadar oldu yaaa.... ben her kontrole gittiğimde hemşirelerin bana mama dersi vermelerinden çok sıkıldm. çocuğu obez yapıcaksın diyolar banaanne sütüm azdı en başından beri, mama- anne sütü karışıktı. şimdi beni hep bıraktı. mamayla devam.
Canım ben 4ay anne sutu verdım sütüm olmasına rağmen içmedi devam sütüne başladım onudasevmedi öyle olunca kaşık mamalara başladım bide arı mama bunları çok sevdi ama günde 3 kez verebiliyorum bugün artık çorbaya bide devam sütünden yoğurt yaptım onlara başladım çok üzülüyorum süt içmiyo diye ama almıyo 8 9 saat aç kaldığı oldu yinede biberon istemiyo öyle olunca mecbur kaldım kaşık maması vermeye kilosuda en son 5:30 du 62 cm boyuydu 4. Ayı yeni bittiğinde kilo alımı yavaşladı zaten canım
canım yaa çok zor eş olmadan. anne babanın yeri ayrı ama ikinizin ortak bir noktası var oda yavrunuz ve o büyürken herşeyi beraber paylaşmak istiyor insan. Allah sabır versin canım Allah kavuştursun. zaman çabuk geçiyo. eşin gelene kadar strese girmemeye çalış üzülmemeye çalışki yavrunda etkilenmesin. herşeyi anlıyo sıpalar... kendinize iyi bakın emi
sedacım kullanıyorum ben. Zararı yok çok memnunum sıfıra inen sütümü yeniden arttırdı. Tavsiye ederim.
Allah Allah ben motilium u bebeğime veriyorum kusma reflu vs problemleri icin.. annelerinki hangisi oluyor kafam karıştı.. bize söyleyin bizde icelim :)
hangi marka ve kaç cc içiyo canım benim kızım aptamil conformil kullanıyor 5 kez 150 cc zorla içiyo değiştirdik sma bebelac vb denedik aç olunca hepsini içiyo istemesse yok bende bu ay sonuda 4.5 aylık iken ek gıdaya başlıcam bakalım bu ay kç kilo aldı geçen ay 700 gr almıştı
ben de aptamil kullandım başlarda. hem pahalı malum, hem de biraz ağır geldi gibi, fazla gaz yaptı, çok ağladı falan. 1-2 kez hero baby de kullandım ama şimdi bebelac a devam. 120 cc veriyorum. günde 6-7 olabiliyo. 3.5 aylık kızım, 7.5 kilo . gerçi 4 kiloya yakın doğmuştu. bakınca çok tombik durmuyo ama, 3.5 aylıktan da büyük gibi sanırım,boyu kilosu :) maşallahı var kızımın :)
kızlar yürüteci kaç aylıkken kullanabiliriz?
benim kollarım sakatlanmaya başladı, sıpa 8 kiloya yaklaştı maşallah. şu yürüteç vakti gelsede kucakta gezi saatleri sona erse...
Kızlar merhaba. Sizi arada takip ediyorum ama yazmıyorum pek.
Kızım 24 ağustosta doğdu şu an 3,5 aylık yani.
Aşırı derecede oturmak istiyo ayağa kaldırınca basmak istiyo falan cimcime.
Sizler ne yapıyosunuz. Arkasına yastık falan koyup oturtuyomusunuz.Ayağa kaldırınca hafif bassa sorun olur mu ?
Bu arada bebeğim 3. ayında 7 kilo 50 gr çıktı. şimdi 7 buçuk 8 kilo arasıdır muhtemelen.
kızım acıktığını bilmiyoo öle aç aç duruyo ağlamıyoo anlamadım neden bende bebelac veriorum daha severek içiyo sma falan beğenmedi benim kıkzmda 3910 doğdu 3 aylıkken 7.3 kgdı bnde mereak ediyorum kaç kg aldıhangi marka ve kaç cc içiyo canım benim kızım aptamil conformil kullanıyor 5 kez 150 cc zorla içiyo değiştirdik sma bebelac vb denedik aç olunca hepsini içiyo istemesse yok bende bu ay sonuda 4.5 aylık iken ek gıdaya başlıcam bakalım bu ay kç kilo aldı geçen ay 700 gr almıştı
ben de aptamil kullandım başlarda. hem pahalı malum, hem de biraz ağır geldi gibi, fazla gaz yaptı, çok ağladı falan. 1-2 kez hero baby de kullandım ama şimdi bebelac a devam. 120 cc veriyorum. günde 6-7 olabiliyo. 3.5 aylık kızım, 7.5 kilo . gerçi 4 kiloya yakın doğmuştu. bakınca çok tombik durmuyo ama, 3.5 aylıktan da büyük gibi sanırım,boyu kilosu :) maşallahı var kızımın :)