Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Anne sütü yerine mama kullanan anneler; bebişlerinizin boyu kilosu ne kadar oldu yaaa.... ben her kontrole gittiğimde hemşirelerin bana mama dersi vermelerinden çok sıkıldm. çocuğu obez yapıcaksın diyolar bana anne sütüm azdı en başından beri, mama- anne sütü karışıktı. şimdi beni hep bıraktı. mamayla devam.

hangi marka ve kaç cc içiyo canım benim kızım aptamil conformil kullanıyor 5 kez 150 cc zorla içiyo değiştirdik sma bebelac vb denedik aç olunca hepsini içiyo istemesse yok bende bu ay sonuda 4.5 aylık iken ek gıdaya başlıcam bakalım bu ay kç kilo aldı geçen ay 700 gr almıştı

ya benim kızımda mama içmek istemiyoo hangi marka olursa olsun bazen çok ii bazen hiç içmiyoo bende başlıcam ek gıdalara dr israr yolu efnf iştahsızlık yapar dedi ama ateş yok huzursuzluk yok tahlil vericez bu gidişle

Kızlaaar paylaşımlar azaldığı için yerimiz işgal eildi ve bulunması zor yerlere düştüüükkk.. Vaktiniz yok biliyorum ama paylaşımı arttırırsak sevinirim..

Cok sagol cnmcm..

sedacım kullanıyorum ben. Zararı yok çok memnunum sıfıra inen sütümü yeniden arttırdı. Tavsiye ederim.

Allah Allah ben motilium u bebeğime veriyorum kusma reflu vs problemleri icin.. annelerinki hangisi oluyor kafam karıştı.. bize söyleyin bizde icelim :)

Allah Allah ben motilium u bebeğime veriyorum kusma reflu vs problemleri icin.. annelerinki hangisi oluyor kafam karıştı.. bize söyleyin bizde icelim :)

Canım hapı var.. Şurup olanını değil hap olanını iste eczaneden. 3 saatte bir 100 cc ye çıktı sütüm. Buzluğa bile atıp biriktirdim motilium ve bol su bol bol da sağma sorununuzu çözecektir.

kızlar yürüteci kaç aylıkken kullanabiliriz?
benim kollarım sakatlanmaya başladı, sıpa 8 kiloya yaklaştı maşallah. şu yürüteç vakti gelsede kucakta gezi saatleri sona erse...

kızlar yürüteci kaç aylıkken kullanabiliriz?
benim kollarım sakatlanmaya başladı, sıpa 8 kiloya yaklaştı maşallah. şu yürüteç vakti gelsede kucakta gezi saatleri sona erse...

benim doktor izin vermedi canim..heralde bacakta sekil bozuklugu olacagini savunanlardan...bende düsünmüyorum...ama heralde 6.ay da felan izin veriyorlar...gerci kuzunun buyume hizi iyi masallah..doktoruna sorarsin en dogrusunu o sana söyler canim

Kızlar merhaba. Sizi arada takip ediyorum ama yazmıyorum pek.
Kızım 24 ağustosta doğdu şu an 3,5 aylık yani.
Aşırı derecede oturmak istiyo ayağa kaldırınca basmak istiyo falan cimcime .
Sizler ne yapıyosunuz. Arkasına yastık falan koyup oturtuyomusunuz.Ayağa kaldırınca hafif bassa sorun olur mu ?
Bu arada bebeğim 3. ayında 7 kilo 50 gr çıktı. şimdi 7 buçuk 8 kilo arasıdır muhtemelen.

aynı canım benimkinin kilosuda aynı gelişimide. kucağıma hafif eğik oturtuyorum doğrulmaya çalışıyo, ayakta tutunca adım atar gibi ayaklarını ileriye atıyo. ondan kucaktada zaptedemiyorum artık. yatmakta istemiyo....

güzel sözleriniz için çoktesekkür ederiz benim kzım yatmaktan mutlu oturunca sürakli ayaklarına doğru eğilio basmayada hiç çalışmıyoo tembel olucak heralde sağına doğru döndü yeni ama karnının üstünden geri dönemiyo sıpa :) yürüteç ben almıcam sağlıksız old düşünüyorum uzmanalarda önermiyor zaten benim kzım ne zaamn kahkaha atacak yahu 4 5 kez sesli güldü sessz sessiz utanarak gülüyo elleriyle yüzünü kapatıyor sıpa :)

yürütecin sağlıksız olduğunu bilmiyodum ya bi araştırayım ben. olmazsa şart değil tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…