Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Geçmiş olsun canım hastalık zor be varki hasta olmasalar benimkide geçenlerde ateşlendi ne korktum ama götürdün Dr bende şükür geçti. Yaninda yardım eden biri yokmu tek başına zor olur. Ben şuan annemin yanındayım Allah razı olsun. Benimde sütün yeterli deği mama mecbur veriyorum, kilomuz 6500 1 hafta önceydi bana az geldi fakat dr iyi normal dedi. Bizim 2 olduğu için oldukça yorucu ama onkarın bir gülüşü herşeye bedel.
Aman cnm sakın bırakma kendini bu durumlar geçici bol BOl dua et

kayınvalide var ama anne gibi olmuyor tabii,kızımla ilgileniyor 2,3 saat oyalıyor öglen uykusuna kadar bende ikizlerle, benim minigin biri işte 1 ayda 250 gr almış ve az dedi doktor. şu 4 gündür memeden emmek istemiyor diger oglumda da üfürüm cıktı kalpte ayın 17 de eko cekilecek emerkende cok boguluyor tıkanıyor emmek istemiyor hırslanıyor kavga ediyor resmen. Sen ek bişeyler veriyormusun ,kan ilacına başladınmı nasıl veriyosun ben ac karnına veremiyorum nasıl olcak bilemedim kalkınca emiyor yatarken emiyor hangi ara vercem.:18::nazar:

regl oldum şükür 4. ayda.. süpermiş çok özlemişim.. bebekelrinizin kilo durumu nedir? 4.ayda kaç kilolar.. ek mamaya geçmekten korkuom umarım geçelim demez doktor.. birde 4. ay aşısında sorun yasadınız mı 5li karma aşı.. bu cmt. olacazda...

Ben yaptırtmadım ilki perişan etti kızımı çok gaz problemi yaşadık defalarca acile gittik hepsi rotadan olabileceğini söyledi öyle oluncada yaptırmadık

benimkinde bi terslik olmadı. bünyeye göre değişiyor tabi. ben doktora yaptırmasam ne olur diye sordum, çok dikkatli olman gerekir ishal falan olursa geç olmadan doktora götür mutlaka dedi.

4. ay aşısını yaptırdık.iki bacaktan yapılıyor ağladı memeyi emince sustu sonra canım benim..ateş falanda yapmadı..

biz rotayı yaptırdık..10 gün sonrada 4.ay aşısını yaptırdık..her aşının arası 1 ay olmalıymış..herkes bişey söylüyor yaaa...

birde kaka sorununuz var mı...?benim kızım hala ıkınmıyor bilmiyor yaaa...fitille uyarırsam yapıyo

Son düzenleme:
selamlar nasılsınız ayy topic görünmüyodu bende buldum sonunda sizler ve melekleriniz iidir inş bizde 3.5 aylık olduk çok şükür uyku düzeni oturtlimaya çalışıyorum beslenmemiz sıkıntılı artık emmiyor sağıp veriom ama iice azldı sütüm bizim sıpa mamasınıda doğru düzgün içmiyor bakalım bu ay kaç kg almış bende ek gıdaya 1 ay sonra geçmeyi düşünüyorum hem güzel hem zorlu günler bekliyo beni gibime geliyor inş yemekelri sever :) benim kız kuca alınca öne doğru eğiliyor habire ayaklarınanmı bakıo anlamadım bide yüz pütür pütür oldu asla yüzünden öpmememize rağmen ha bide sesli gülmüyoo öle aman aman da ses çıkarmıyoo bazen çosuyı bazen sessiz kalıyo oyuncaklarıyla oynarken bide ciddi sizde durumlar nasıl bana gelince ben depresif takılıyorum herşeyden bunaldım am hangi herşeyden oa belli değil :) saçma sapan sorunlar içindeyim inş geçer geçmesse dr yolu gözüktü

selamlar nasılsınız ayy topic görünmüyodu bende buldum sonunda sizler ve melekleriniz iidir inş bizde 3.5 aylık olduk çok şükür uyku düzeni oturtlimaya çalışıyorum beslenmemiz sıkıntılı artık emmiyor sağıp veriom ama iice azldı sütüm bizim sıpa mamasınıda doğru düzgün içmiyor bakalım bu ay kaç kg almış bende ek gıdaya 1 ay sonra geçmeyi düşünüyorum hem güzel hem zorlu günler bekliyo beni gibime geliyor inş yemekelri sever :) benim kız kuca alınca öne doğru eğiliyor habire ayaklarınanmı bakıo anlamadım bide yüz pütür pütür oldu asla yüzünden öpmememize rağmen ha bide sesli gülmüyoo öle aman aman da ses çıkarmıyoo bazen çosuyı bazen sessiz kalıyo oyuncaklarıyla oynarken bide ciddi sizde durumlar nasıl bana gelince ben depresif takılıyorum herşeyden bunaldım am hangi herşeyden oa belli değil :) saçma sapan sorunlar içindeyim inş geçer geçmesse dr yolu gözüktü

canım çocuk senden etkilenir. oğlum bazen öylece bana bakıyo, ben ona gülmeye başlayınca gülüp sesler çıkarıyo. ben gergin ve sinirliysem o da etkileniyo ve huysuz oluyo.
onunla güzel vakit geçir. sabah uyanınca al yatağına yuvarlanın, gıdıkla, konuşun, oynayın :) çok mutlu olacaktır.
onunla bol bol konuş, şarkı söyle, oda seni taklit etmeye çalışacaktır....

canım çocuk senden etkilenir. oğlum bazen öylece bana bakıyo, ben ona gülmeye başlayınca gülüp sesler çıkarıyo. ben gergin ve sinirliysem o da etkileniyo ve huysuz oluyo.
onunla güzel vakit geçir. sabah uyanınca al yatağına yuvarlanın, gıdıkla, konuşun, oynayın :) çok mutlu olacaktır.
onunla bol bol konuş, şarkı söyle, oda seni taklit etmeye çalışacaktır....
sabahları neler neler yapıyoz gülmemzmiyiz hiç onunla oynamak çok keyifli ama dediğin gibi içimdeki stresi hissedio olabilir ama herkese öyle babsına da aynısını yapıyor bu sabah keyifliydi gülücüklersaçtı ama sessiz sessiz o gülümsesin diye sebeğe dönüyoz valla

sabahları neler neler yapıyoz gülmemzmiyiz hiç onunla oynamak çok keyifli ama dediğin gibi içimdeki stresi hissedio olabilir ama herkese öyle babsına da aynısını yapıyor bu sabah keyifliydi gülücüklersaçtı ama sessiz sessiz o gülümsesin diye sebeğe dönüyoz valla

:) canım sağlığı yerindeyse sende ilgileniyosan takma kafana, belkide ciddiyeti seviyodur tatlım benim. ama kontrolunde söyle yinede doktora, bi sıkıntısı olmasın...

Ben yaptırtmadım ilki perişan etti kızımı çok gaz problemi yaşadık defalarca acile gittik hepsi rotadan olabileceğini söyledi öyle oluncada yaptırmadık

bende yaptırmayı dusunmuyorum benım kızımda da ateş yaptı 39 a cıktı ateşı mahvoldu kuzum :KK43: canım bu arada senın bebıste benım kı gıbı mınık dogmustu bıraz nasıl simdı kılosu benım kı 3. Ay kontrolunde 5 kg 56 cm ıdı ben sadece emzırıyorum

Bizde cuma günü aşımızı olduk iki bacagından yapıyolar ilk'inde pek ses çıkarmadı ama ikincide çok ağladı kuzum ateş olmadı çok şükür huysuzdu sadece

Bide kızlar bişey sorucam ben 40dan sonra adet olmadım geçen gün pembe renglı 5-6 damla bisey oldu herhalde olucam dedım ama bisey yok 3gün oldu öyle olan varmı_?

regl oldum şükür 4. ayda.. süpermiş çok özlemişim.. bebekelrinizin kilo durumu nedir? 4.ayda kaç kilolar.. ek mamaya geçmekten korkuom umarım geçelim demez doktor.. birde 4. ay aşısında sorun yasadınız mı 5li karma aşı.. bu cmt. olacazda...

cok sukur cnm benim..benimki son ayda 500 gr. aldi :KK43: dr. olmazsa obur aya ek gidalara bslariz dedi :KK43: biz 17 aralıkta gidecegiz asiya korkuyorum valla...

4. ay aşısını yaptırdık.iki bacaktan yapılıyor ağladı memeyi emince sustu sonra canım benim..ateş falanda yapmadı..

biz rotayı yaptırdık..10 gün sonrada 4.ay aşısını yaptırdık..her aşının arası 1 ay olmalıymış..herkes bişey söylüyor yaaa...

birde kaka sorununuz var mı...?benim kızım hala ıkınmıyor bilmiyor yaaa...fitille uyarırsam yapıyo

bende adanaya geldim.cocuk geldigimizden beri 5 gundur yapmiyordu.1 cay kasigi z.yagi verdim.yapti birazda rahatladim :KK43: Benimde bagirsaklarim pek calismaz.bana cekti galiba :KK43:

bende kotuyum yaa..esim askere gitti duzenimiz bozuldu bi annede , bi kayinvalidede..:KK43: ne olcak boyle bilmiyorum :KK43:

bende kotuyum yaa..esim askere gitti duzenimiz bozuldu bi annede , bi kayinvalidede..:KK43: ne olcak boyle bilmiyorum :KK43:
hadi ya allah kavuştursun düzüenin olmayınc zor oluyor inş kısa dönemdir çabucak kavuşursunuz
Bizde cuma günü aşımızı olduk iki bacagından yapıyolar ilk'inde pek ses çıkarmadı ama ikincide çok ağladı kuzum ateş olmadı çok şükür huysuzdu sadece

Bide kızlar bişey sorucam ben 40dan sonra adet olmadım geçen gün pembe renglı 5-6 damla bisey oldu herhalde olucam dedım ama bisey yok 3gün oldu öyle olan varmı_?
ben tam anlattığın gibi oldum adet olucakmışım gibi hafif ağrı oldu sonra 5 6 damla kan sonra hiç bişi yok aradn 1 ay geçti dün gerçejten adet oldum şuan feciyim

canım yaa çok zor eş olmadan. anne babanın yeri ayrı ama ikinizin ortak bir noktası var oda yavrunuz ve o büyürken herşeyi beraber paylaşmak istiyor insan. Allah sabır versin canım Allah kavuştursun. zaman çabuk geçiyo. eşin gelene kadar strese girmemeye çalış üzülmemeye çalışki yavrunda etkilenmesin. herşeyi anlıyo sıpalar... kendinize iyi bakın emi :KK70:

bende yaptırmayı dusunmuyorum benım kızımda da ateş yaptı 39 a cıktı ateşı mahvoldu kuzum :KK43: canım bu arada senın bebıste benım kı gıbı mınık dogmustu bıraz nasıl simdı kılosu benım kı 3. Ay kontrolunde 5 kg 56 cm ıdı ben sadece emzırıyorum
Canım ben 4ay anne sutu verdım sütüm olmasına rağmen içmedi devam sütüne başladım onudasevmedi öyle olunca kaşık mamalara başladım bide arı mama bunları çok sevdi ama günde 3 kez verebiliyorum bugün artık çorbaya bide devam sütünden yoğurt yaptım onlara başladım çok üzülüyorum süt içmiyo diye ama almıyo 8 9 saat aç kaldığı oldu yinede biberon istemiyo öyle olunca mecbur kaldım kaşık maması vermeye kilosuda en son 5:30 du 62 cm boyuydu 4. Ayı yeni bittiğinde kilo alımı yavaşladı zaten canım

Ben hala olmadim regl.. Bebegimin kilosu 4 aylik kontrolde 6800 civarindaydi.. sizinkiler ne kdr.. boyumuz 61 cm.. ben hicbir Asida hicbi sikinti yasamadim.. 4Aydada yasamadim.. azicik huysuzluk disinda

Son düzenleme:
Bir ay oldu ile dönelim sütüm her geçen gün azalıyor. Psikolojim bozuldu mamayı daha çok veriyoruz artırmak için içmediğim şey kalmadı. Ne önerirsiniz. Motiluium diye bir ilaç varmış kullanan var mı? Önerilerinizi bekliyorum
Lütfen :KK43:(((

sedacım kullanıyorum ben. Zararı yok çok memnunum sıfıra inen sütümü yeniden arttırdı. Tavsiye ederim.

Canım ben 4ay anne sutu verdım sütüm olmasına rağmen içmedi devam sütüne başladım onudasevmedi öyle olunca kaşık mamalara başladım bide arı mama bunları çok sevdi ama günde 3 kez verebiliyorum bugün artık çorbaya bide devam sütünden yoğurt yaptım onlara başladım çok üzülüyorum süt içmiyo diye ama almıyo 8 9 saat aç kaldığı oldu yinede biberon istemiyo öyle olunca mecbur kaldım kaşık maması vermeye kilosuda en son 5:30 du 62 cm boyuydu 4. Ayı yeni bittiğinde kilo alımı yavaşladı zaten canım

boşver canım üzülme saglıklı olsunlarda mamalarda öcü değil yesin kuzucuklar, sen sütünü sağıyordun biberon almıyorsa kaşık ya da kaşık biberonla döküversen ağzına ama sanırım hic icmek ıstemıyor senın yaramaz :KK43: bu arada bu devam sütü ile yoğurdu nasıl yapıyorsun bir daha kı ay bende ek gıdaya baslamayı dusunuyorumda tarıfını yazarsan sevınırım

X