Geçmiş olsun canım hastalık zor be varki hasta olmasalar benimkide geçenlerde ateşlendi ne korktum ama götürdün Dr bende şükür geçti. Yaninda yardım eden biri yokmu tek başına zor olur. Ben şuan annemin yanındayım Allah razı olsun. Benimde sütün yeterli deği mama mecbur veriyorum, kilomuz 6500 1 hafta önceydi bana az geldi fakat dr iyi normal dedi. Bizim 2 olduğu için oldukça yorucu ama onkarın bir gülüşü herşeye bedel.
Aman cnm sakın bırakma kendini bu durumlar geçici bol BOl dua et
rota aşısının 2.dozunu yaptırmasam ne olur acaba?
Ben yaptırtmadım ilki perişan etti kızımı çok gaz problemi yaşadık defalarca acile gittik hepsi rotadan olabileceğini söyledi öyle oluncada yaptırmadık
selamlar nasılsınız ayy topic görünmüyodu bende buldum sonunda sizler ve melekleriniz iidir inş bizde 3.5 aylık olduk çok şükür uyku düzeni oturtlimaya çalışıyorum beslenmemiz sıkıntılı artık emmiyor sağıp veriom ama iice azldı sütüm bizim sıpa mamasınıda doğru düzgün içmiyor bakalım bu ay kaç kg almış bende ek gıdaya 1 ay sonra geçmeyi düşünüyorum hem güzel hem zorlu günler bekliyo beni gibime geliyor inş yemekelri sever :) benim kız kuca alınca öne doğru eğiliyor habire ayaklarınanmı bakıo anlamadım bide yüz pütür pütür oldu asla yüzünden öpmememize rağmen ha bide sesli gülmüyoo öle aman aman da ses çıkarmıyoo bazen çosuyı bazen sessiz kalıyo oyuncaklarıyla oynarken bide ciddi sizde durumlar nasıl bana gelince ben depresif takılıyorum herşeyden bunaldım am hangi herşeyden oa belli değil :) saçma sapan sorunlar içindeyim inş geçer geçmesse dr yolu gözüktü
sabahları neler neler yapıyoz gülmemzmiyiz hiç onunla oynamak çok keyifli ama dediğin gibi içimdeki stresi hissedio olabilir ama herkese öyle babsına da aynısını yapıyor bu sabah keyifliydi gülücüklersaçtı ama sessiz sessiz o gülümsesin diye sebeğe dönüyoz vallacanım çocuk senden etkilenir. oğlum bazen öylece bana bakıyo, ben ona gülmeye başlayınca gülüp sesler çıkarıyo. ben gergin ve sinirliysem o da etkileniyo ve huysuz oluyo.
onunla güzel vakit geçir. sabah uyanınca al yatağına yuvarlanın, gıdıkla, konuşun, oynayın :) çok mutlu olacaktır.
onunla bol bol konuş, şarkı söyle, oda seni taklit etmeye çalışacaktır....
sabahları neler neler yapıyoz gülmemzmiyiz hiç onunla oynamak çok keyifli ama dediğin gibi içimdeki stresi hissedio olabilir ama herkese öyle babsına da aynısını yapıyor bu sabah keyifliydi gülücüklersaçtı ama sessiz sessiz o gülümsesin diye sebeğe dönüyoz valla
Ben yaptırtmadım ilki perişan etti kızımı çok gaz problemi yaşadık defalarca acile gittik hepsi rotadan olabileceğini söyledi öyle oluncada yaptırmadık
regl oldum şükür 4. ayda.. süpermiş çok özlemişim.. bebekelrinizin kilo durumu nedir? 4.ayda kaç kilolar.. ek mamaya geçmekten korkuom umarım geçelim demez doktor.. birde 4. ay aşısında sorun yasadınız mı 5li karma aşı.. bu cmt. olacazda...
4. ay aşısını yaptırdık.iki bacaktan yapılıyor ağladı memeyi emince sustu sonra canım benim..ateş falanda yapmadı..
biz rotayı yaptırdık..10 gün sonrada 4.ay aşısını yaptırdık..her aşının arası 1 ay olmalıymış..herkes bişey söylüyor yaaa...
birde kaka sorununuz var mı...?benim kızım hala ıkınmıyor bilmiyor yaaa...fitille uyarırsam yapıyo
selamlar nasılsınız ayy topic görünmüyodu bende buldum sonunda sizler ve melekleriniz iidir inş bizde 3.5 aylık olduk çok şükür uyku düzeni oturtlimaya çalışıyorum beslenmemiz sıkıntılı artık emmiyor sağıp veriom ama iice azldı sütüm bizim sıpa mamasınıda doğru düzgün içmiyor bakalım bu ay kaç kg almış bende ek gıdaya 1 ay sonra geçmeyi düşünüyorum hem güzel hem zorlu günler bekliyo beni gibime geliyor inş yemekelri sever :) benim kız kuca alınca öne doğru eğiliyor habire ayaklarınanmı bakıo anlamadım bide yüz pütür pütür oldu asla yüzünden öpmememize rağmen ha bide sesli gülmüyoo öle aman aman da ses çıkarmıyoo bazen çosuyı bazen sessiz kalıyo oyuncaklarıyla oynarken bide ciddi sizde durumlar nasıl bana gelince ben depresif takılıyorum herşeyden bunaldım am hangi herşeyden oa belli değil :) saçma sapan sorunlar içindeyim inş geçer geçmesse dr yolu gözüktü
hadi ya allah kavuştursun düzüenin olmayınc zor oluyor inş kısa dönemdir çabucak kavuşursunuzbende kotuyum yaa..esim askere gitti duzenimiz bozuldu bi annede , bi kayinvalidede..ne olcak boyle bilmiyorum
ben tam anlattığın gibi oldum adet olucakmışım gibi hafif ağrı oldu sonra 5 6 damla kan sonra hiç bişi yok aradn 1 ay geçti dün gerçejten adet oldum şuan feciyimBizde cuma günü aşımızı olduk iki bacagından yapıyolar ilk'inde pek ses çıkarmadı ama ikincide çok ağladı kuzum ateş olmadı çok şükür huysuzdu sadece
Bide kızlar bişey sorucam ben 40dan sonra adet olmadım geçen gün pembe renglı 5-6 damla bisey oldu herhalde olucam dedım ama bisey yok 3gün oldu öyle olan varmı_?
bende kotuyum yaa..esim askere gitti duzenimiz bozuldu bi annede , bi kayinvalidede..ne olcak boyle bilmiyorum
Canım ben 4ay anne sutu verdım sütüm olmasına rağmen içmedi devam sütüne başladım onudasevmedi öyle olunca kaşık mamalara başladım bide arı mama bunları çok sevdi ama günde 3 kez verebiliyorum bugün artık çorbaya bide devam sütünden yoğurt yaptım onlara başladım çok üzülüyorum süt içmiyo diye ama almıyo 8 9 saat aç kaldığı oldu yinede biberon istemiyo öyle olunca mecbur kaldım kaşık maması vermeye kilosuda en son 5:30 du 62 cm boyuydu 4. Ayı yeni bittiğinde kilo alımı yavaşladı zaten canımbende yaptırmayı dusunmuyorum benım kızımda da ateş yaptı 39 a cıktı ateşı mahvoldu kuzumcanım bu arada senın bebıste benım kı gıbı mınık dogmustu bıraz nasıl simdı kılosu benım kı 3. Ay kontrolunde 5 kg 56 cm ıdı ben sadece emzırıyorum
regl oldum şükür 4. ayda.. süpermiş çok özlemişim.. bebekelrinizin kilo durumu nedir? 4.ayda kaç kilolar.. ek mamaya geçmekten korkuom umarım geçelim demez doktor.. birde 4. ay aşısında sorun yasadınız mı 5li karma aşı.. bu cmt. olacazda...
Bir ay oldu ile dönelim sütüm her geçen gün azalıyor. Psikolojim bozuldu mamayı daha çok veriyoruz artırmak için içmediğim şey kalmadı. Ne önerirsiniz. Motiluium diye bir ilaç varmış kullanan var mı? Önerilerinizi bekliyorum
Lütfen(((
Canım ben 4ay anne sutu verdım sütüm olmasına rağmen içmedi devam sütüne başladım onudasevmedi öyle olunca kaşık mamalara başladım bide arı mama bunları çok sevdi ama günde 3 kez verebiliyorum bugün artık çorbaya bide devam sütünden yoğurt yaptım onlara başladım çok üzülüyorum süt içmiyo diye ama almıyo 8 9 saat aç kaldığı oldu yinede biberon istemiyo öyle olunca mecbur kaldım kaşık maması vermeye kilosuda en son 5:30 du 62 cm boyuydu 4. Ayı yeni bittiğinde kilo alımı yavaşladı zaten canım