Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kızlar bu arada bebeğimi artık odasında yatırmayı düşünüyorum.. odası bizim odanın tam karşısnda.. yatağı bizlerim yatttığı gibi yaylı bi yatak carsafın altına ne sermem gerekiyor battaniye sersem diye düşünüyorum havalardan dolayı yoksa önerebileceğiniz herhangi bişey varmı ?

canım ben motiliumu kusmaları icin kulanıyorm bebeğime doktor vermişti.. Süt konusuna gelince su ic icebildiğin kadar ve diinlen mutlaka .. Bide mama yı emzirdikten sonra ver cok ihtiyac yoksa mamayı azalt..:)

sık emziremiyorum işe başladımda .. Artırmam lazımm yaaa nasıl olacak ((((

bende sans olsa zaten.. kızlar buarada tetanoz aşısı vardı ya hamileyken 2 doz vurulmuştuk. üçüncü dozu 2 hafta önce olmam gerekiyordu unuttum nolucak şimdi :18:

Cnm bende unuttum .. Gitmedim sen soyledin ya aklima geldi...Ben yaptirmasam diyorum yaa..kolum cok sizliyo 2 gun boyunca ve benim sipada surekli kucakta.kolum sizlarken nasil kucagima alirim ..Oyuzden ben bilerek unuttum galiba ..:)

cnm normalde bu siralar kollari yada elleri ile degil , sirtlarindan guc aliyorlar.Gogus destekli olarak kalkiyorlar..

Kızlar benim sütüm tuzlanmış hani içmiyo diyodum ya tatına bi baktım tuzlu acı bişii olmuş ondan içmiyormuş kkuzumı bi sürüde sütüm vvar resmen şok oldum napıcam şimdi ben ya

Cnm esimin anneannesi kardesini kaybettigi zamanlarda cocugu varmis.Her meme verdiginde cocuk agliyormus oda sutune bakmis ve sutun tadi aciymis.Bana uzuntu ve stresten olur , Aman kizim uzme kendini strese girme sakin dedi..Gevsemeye calis..birara acimistir simdi iyidir belki ?

Ben hic duymadim cnm.Tek bildigim stres ve az su icmek sutu azaltiyo

Cnm bence yatagin altina penye battaniye ser.O yeterli olur..Yoksa cok sicak olur ..Bu seferde bebek sicaga alisir ve her sogukta Allah muhafaza hasta olur..

kızlar inanamazsınız oğlum öpücük atmaya çalışıyo
okadar çok öpülüyoki tatlı kurabiyem....

artık düzenimiz bayağı oturdu. uykular düzene girdi. kendi kendine oyuncaklarıyla bayağı bir süre vakit geçiriyor...
bende işlerimi daha rahat yapıyorum....

Slm dağ nasıl gidiyor bebişler nasıl? Zorlanıyormuaın gece nasıllar ?

canım ya ne sen sor ne ben söyliyeyim valla öyle zorki kızımda hasta 3 gündür sadece kusuyor doktora götürdüm serum verdi isali yoktu eve geldik hala devam ediyor kuması isalde başladı bugün ne yapcamı bilmiyorum kafam donmuş durumda 3 ü bir arada cok zor kendimi bırakırsam geri kendimi toparlıyamam diye korkuyorum cok sıkıyorum kendimi cok yorgunum, gece hangisini alıyorum hangisinin altını degiştiriyorum bilmiyorum. bebklere gelince anne sütü yetmiyor mamayıda dogru düzgün almıyorlar bende ek gıdaya başladım öglenleri sebze corbası yapıp veriyorum, yogurtada başlıyacagım ögleden sonra denizin kilosu düşük dedi doktor 6 kilo 23 de gitmiştik seninkiler kac kilo sen neler yapıyosun?

canım ben normal yıkıyorum deterjanla lekeyi gecirtiyorum sonra kendi sabunyla yada sabunsuz tekrar bir yıkamada daha yapıyorum duruluyorum

doktor banada yazdı ama henüz icmedim.

daha öncede yazdım cnm gene yazıyorum bak için yararını göreceksiniz güvem mermalatı yapın çakal eriğide derler bu zaman mevsimidir bilemem ama sütü artırıyor nettede bakın ordada yazıyor

ayy masallah cnm benimmm ne guzell :) Darisi basimizaaa olsun insallahhh..

Geçmiş olsun canım hastalık zor be varki hasta olmasalar benimkide geçenlerde ateşlendi ne korktum ama götürdün Dr bende şükür geçti. Yaninda yardım eden biri yokmu tek başına zor olur. Ben şuan annemin yanındayım Allah razı olsun. Benimde sütün yeterli deği mama mecbur veriyorum, kilomuz 6500 1 hafta önceydi bana az geldi fakat dr iyi normal dedi. Bizim 2 olduğu için oldukça yorucu ama onkarın bir gülüşü herşeye bedel.
Aman cnm sakın bırakma kendini bu durumlar geçici bol BOl dua et

Evet canım bendede ara ara oluyo.. bebişi giydirirken etrafımdakilere soruyorum havayı.. benim vücut sıcaklıgım değişken oluyo cunku..

Cnm bn iki cocugumda da lohusa ve emzjrme dönemlerinde yaşadım ayni seyleri. Sitma oluyr yani...bn kansizliktn olablecgni dsnuyrm. Gecms olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…