canım ben motiliumu kusmaları icin kulanıyorm bebeğime doktor vermişti.. Süt konusuna gelince su ic icebildiğin kadar ve diinlen mutlaka .. Bide mama yı emzirdikten sonra ver cok ihtiyac yoksa mamayı azalt..:)
sık emziremiyorum işe başladımda .. Artırmam lazımm yaaa nasıl olacak((((
bende sans olsa zaten.. kızlar buarada tetanoz aşısı vardı ya hamileyken 2 doz vurulmuştuk. üçüncü dozu 2 hafta önce olmam gerekiyordu unuttum nolucak şimdi :18:
Evet biliyorum ama durmuyor cocuk napıcam yaa.. pufff.. katıla katıla ağlıyo bırakamıyorum öyle malesef.. en azından bi kaç dakika duruyo öyle yada böyle..bide elleriyle kaldırmıyo kafasını göğsünü gerdirip kalkıyo .. bakalım tekrar denemelere devam
Kızlar benim sütüm tuzlanmış hani içmiyo diyodum ya tatına bi baktım tuzlu acı bişii olmuş ondan içmiyormuş kkuzumı bi sürüde sütüm vvar resmen şok oldum napıcam şimdi ben ya
Bir ay oldu ile dönelim sütüm her geçen gün azalıyor. Psikolojim bozuldu mamayı daha çok veriyoruz artırmak için içmediğim şey kalmadı. Ne önerirsiniz. Motiluium diye bir ilaç varmış kullanan var mı? Önerilerinizi bekliyorum
Lütfen(((
Kızlar bu arada bebeğimi artık odasında yatırmayı düşünüyorum.. odası bizim odanın tam karşısnda.. yatağı bizlerim yatttığı gibi yaylı bi yatak carsafın altına ne sermem gerekiyor battaniye sersem diye düşünüyorum havalardan dolayı yoksa önerebileceğiniz herhangi bişey varmı ?
buda oğlumun banyodan sonraki keyfi
Eki Görüntüle 875889
Slm dağ nasıl gidiyor bebişler nasıl? Zorlanıyormuaın gece nasıllar ?
kizlar ya bisey sorucam..bazen kizimin kirli camasirlari 3 gün felan kaliyor sepette..ayri yikaniyor zaten..haci sakir sabun kullaniyorum....yumos bebek yumusatici felan..ama bazen kiyafette kusma lekesi yada demir ilaci mesela kirmizi..onlarin lekesi kaliyor..cikmiyore camasir suyu kosla felan da kullanamam heralde ne yapiyorsunuz siz...kaynatmak mi tek cözümm ??
Bir ay oldu ile dönelim sütüm her geçen gün azalıyor. Psikolojim bozuldu mamayı daha çok veriyoruz artırmak için içmediğim şey kalmadı. Ne önerirsiniz. Motiluium diye bir ilaç varmış kullanan var mı? Önerilerinizi bekliyorum
Lütfen(((
Lütfen(((
kızlar inanamazsınız oğlum öpücük atmaya çalışıyo
okadar çok öpülüyoki tatlı kurabiyem....
artık düzenimiz bayağı oturdu. uykular düzene girdi. kendi kendine oyuncaklarıyla bayağı bir süre vakit geçiriyor...
bende işlerimi daha rahat yapıyorum....
ayy hem keyfi yerinde hem cok degismis cok tatli olmus sipa :) Yerimede kokla bi soyle ooohhh .. ( Rabbim nazarlardan korusunnnn )buda oğlumun banyodan sonraki keyfi
Eki Görüntüle 875889
canım ya ne sen sor ne ben söyliyeyim valla öyle zorki kızımda hasta 3 gündür sadece kusuyor doktora götürdüm serum verdi isali yoktu eve geldik hala devam ediyor kuması isalde başladı bugün ne yapcamı bilmiyorum kafam donmuş durumda 3 ü bir arada cok zor kendimi bırakırsam geri kendimi toparlıyamam diye korkuyorum cok sıkıyorum kendimi cok yorgunum, gece hangisini alıyorum hangisinin altını degiştiriyorum bilmiyorum. bebklere gelince anne sütü yetmiyor mamayıda dogru düzgün almıyorlar bende ek gıdaya başladım öglenleri sebze corbası yapıp veriyorum, yogurtada başlıyacagım ögleden sonra denizin kilosu düşük dedi doktor 6 kilo 23 de gitmiştik seninkiler kac kilo sen neler yapıyosun?
Evet canım bendede ara ara oluyo.. bebişi giydirirken etrafımdakilere soruyorum havayı.. benim vücut sıcaklıgım değişken oluyo cunku..