Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

cnm benmm gelisim geriligi varken simdi 6 kilo ve 60cm olmus daha ne olsun cocuk... Masallah masallahh..Bence anne sutune devam etsin kuzucukk..bence sen vesvese yapiyorsun..

cnm benim yaa ne cektin sen..O isini bilmez adam yuzudnen hala ugrasiyorsun baksana.. Inanilmaz sinirleniyorum okurken icimden kufur ettim o adama

allah indan bulsun baska ne denebilir ki..Ama baskalarinin da canini yakmasin..Sikayetci ol lutfen.

Anjiyo da insallah kotu gecmeyecek sen o guzel yavruna ve sen kahkalarina kavusacaksin insallahh..

Bizde seni coks eviyoruz hemde ikiser ucer :)

canım üzülme her çocuğun yapısı farklı. benimki iri biraz, daha çok gece yatmadan önce ve sabahları çok emiyo. geçen ay kontrolünde doktor biraz fazla almış mama alsa azaltırdık ama anne sütünü kesme zararı olmaz istedikçe ver dedi. bende kafama takmıyorum çünkü i boyuda hızlı uzadı sıpanın, kilosuyla boyu orantılı gidiyo.
fındık ceviz falan bol ye sütü yağlandırmak için. yoğurdu her akşam yemeğinde yiyorum. ben bide sütlü tatlı yapıyorum sık sık, normalde de tatlı bağımlısıyım , onun dışında özellikle birşey yemiyorum.
ama laptamil var bak gökçe kullanıyodu galiba. onuda kullanabilirsin....

Kızlar kavanoz maması kullanıyor musunuz?ben bugun milupa nın patatesli ıspanaklı sebze puresini aldım.bayılmadı ama yedi yine de oglusummkavanozun 1/3 unu verdim .sonucta ilk sebze yiyisi.meyve olarak arada elma havuc uzum cam rendedeb gecirip veriyorum.bakalım bu kavanozu bir iki gunde tuketmeyi planlıyorum.tepkisini olcuyorum yani.yemeye devam ederse kendim tazecik pisirip tedircem

Canım hoşgeldin tekrar vede çok geçmiş olsun inşallah iyi olacaksın ben kendim yapıyorum çorbasını ama hiç sevmiyo yemiyo diğer kaşık mamalarına bayılıyo çorba ve yoğurt yemiyo hergün bişey ekleyerek verdim çorbayı ilk gün sadece patates sonra havuç kabak ıspanak brokoli biber vs gitti yemesede yapıyorum ek gıdaya başlayınca herşey daha da zor oldu bizde

Hosbulduk canım sagol benimkide yogurdu hic sevmedi elma puresine bayılıyor ama.muhallebi falan veriyor musun canım?ben iki kere verdim ama faydası var mıdır vermeli miyim bilemedim

Nes ve gokce ne yapıyorlar ve diger ikiz anneleri?ben kacgundur ruyamda hamile oldugumu goruyorum odum kopuyor :)

Nes ve gokce ne yapıyorlar ve diger ikiz anneleri?ben kacgundur ruyamda hamile oldugumu goruyorum odum kopuyor :)

Selam bütün annelere. Canım sanada geçmiş olsun Rabbim şifa versin diğer arkadaşlara şiddetle katılıyorum şikayet et o Dr olacak adamı. Inşallah geçici olsun bir daha gelmesin.
Bize gelince 5 aylık olduk:) tek çocuğa bakmak Zor oluyor x2 düşünün:) ama dilimi ısırayım benim çocuklarımın maşallahı var. Biri oldukça uslu ama biri haylaz sanırım büyüdüklerinde de öyle olacak.
Yavaş yavaş ek gıdaya geçişler başlamış biz anne sütü ve mama ikilisine devam. Ek olarak elma ve havuç suyu veriyorum. Bu ayda yoğurta başlıcaz bakalım nasıl olacak sevecekler mi?
Çocuklara ilk başta kv baktım şimdi annem yardımcı oluyor Allah ikisinden de razı olsun baya yardımcılar. Bütün gün çocuklarla geçiyor baya baya ilgi istiyorlar konuşmak istiyorlar eller kollar çırpınıyor seni anlamaya başlıyorlkar :) büyüdüklerini görmek çok keyif verici hele bir gülüşleri herşeyde bedel Rabb'im sağlıkla büyütmek nasip etsin cümlemize.
Gökçe de pek giremiyor sanırım oda çocuklara tek bakıyor fırsatı yoktur .
Bizden şimdilik bu kadar sizi takip ediyoruz :)

kızlar bebiş için yavaştan bişiler veriyim diyorum önce meyve ile mi başlamalıyım çorba ile mi? siz neler yapıosunuz

Hosbulduk canım sagol benimkide yogurdu hic sevmedi elma puresine bayılıyor ama.muhallebi falan veriyor musun canım?ben iki kere verdim ama faydası var mıdır vermeli miyim bilemedim
Canım eliz biberon almıyo ne mama nede sütümü içiyo öyle olunca mecbur veriyorum arı mama bayılıyo bebelac I'n kaşık mamalarını çok sevdi aptamilin birkaç tanesini seviyo yoğurdu elma püresiyle sevdi çorba hala sevmiyo şimdi beslicem bakalım kıyameti koparacak yinede yapıyorum hergün sevmesede bi kaç kaşık yediriyorum bence muhallebi ver neden faydası olmasın biz onlarla büyümüşüz ben eskileri çok dinliyorum inananın vardır bi bildikleri

kızlar bebiş için yavaştan bişiler veriyim diyorum önce meyve ile mi başlamalıyım çorba ile mi? siz neler yapıosunuz

ben ilk gün doktorumun tavsiyesi uzerine meyve püresi ile basladim..3 gun elma 3 gun armut 3 gun muz demisti..ben muz vermedim...kabizdan korktum..bi ara azicik deneyecegim ama...kabak patates havuc corbasi yapiyorum dunden beri...benimkide pek bayilmadi eh iste modunda yiyor corbayi :)) ama aptamilin sütlu pirinclisini veriyorum kahvaltida ve aksam yatirmadan ona bayiliyorrr :) yogurda gecmedim daha...ama yemeyi bilmiyor kuzucum yaaa :)) döke serpe puskurte yiyoz iste :) kasiga atiliyo ama nasil cigneyecegi hakkinda bi fikri yok :)) o minik dil hep disarda...herkesin kuzucugu böyle degil mi?? zamanla refleks kazaniyolar sanirim...

evet canım en okumuştum, yutmayı öğrenmeden önce dilleriyle dışarı atarlarmış... emerken dili allta kalıyo ya...

cnm masallah masallah oncelikle kuzucuguna..Rabbim nazarlardan korusun..

Insallah benimki saglikli olur..bende deneyeyim bakalim..Insallah ek gidaya baslamayiz

Canım ben 8 hafta erken doğurdum. Hangi gelişim geriliğinden bahsediyorsunuz. Biz yaşıtlarını yakalamaya çalışıyoruz. Her kontrole gittiğimde ki özellikle pediatrik nöroloji kontrolümüzde yüreğim ağzıma geliyor. Gelişmiyor yetişemeyecek diyecekler diye. Siz yatın kalkın dua edin sağlıkları yerinde. 3 ay hastane hastane koşturdular beni zeka geriliği yüzünden. Çok şükür onda da birşey çıkmadı. Bırakın vesvese yapmayı. Doktorlar iyi diyorsa iyidir. Gelişimi güzzel diyorsa güzeldir. Allah koca bir ömür sağlıklı yaşamalarını nasip etsin nş.

Bende takiyordum benimkide 3 hafta erken dogdu hemn hemen 2400 lere dusmustu suan iyiler merak etme az deil :).. bu arada mama takviyesi yapiyomusun

1400 gr çocuk doğurdum yapmayın böyle. Gelişimlerinin keyfini çıkarın.

Canııımmmmmm.. Nasıl üzüldüm anlatamammm. Allahım acil şifa versin. Umarım kolay atlatırsın. Canım sen Medicalpark ın hangi şubesinde doğum yaptın.

Canım belli bir zmanadan sonra süt besleyiciliğini yitiriyor mu anlamadım. Bende anne sütü veriyorum mama ile karışık tabi ek gıdalarımızda var. Ama bizde o kadar kilo alıyoruz farketmiyor yani.

Ne yapayımm canıımmm tek başıma iki çocukla kafayı yiyoruummmm. Büyüdükçe zorlanmaya başladım. Allah sağlık versin yeterki ben razıyım.

Canım benim dr hemen iyi tatlara alışmasın diye çorba ile başlatmıştı. Ama bazı arkadaşlar meyve suyu ile başladı.Ben bana verilen listeyi paylaşayım sizlerle.

Paylas canım cok lyi olur.benim doktor meyve suyu meyve puresi yogurt sebze corbası bu sırayı takip et dedi.yani blr hafta meyve suyuna alıstırıyorsun diger hafta arada azar azar meyve puresi (cam rendeden gecmis) boyle iste.benim sıpacan yogurdu sevmedi.bakalım ara ara agzına veeiyorum keyfl yerindeyken.alıssın diye.yogurtcu annenin yogurt yemeyen oglu lste.ben bayılırım halbukl

Medicalpark usak da yaptım canım dogumumu son haftalarımda doktor degistlrmistlm zaten.dogumuma glren doktorumdan cok memnunum ama iste 8 ay boyunca gittigim baglandıgım doktorum bu hale getlrdl beni.sancılar baslayana kadar hersey harikaydı doktoruma asıktık resmen.ama iste blzlm de imtihanımız o oldu

Kızlar bu arada dis cıkaran var mı?benim sıpacanın patladı disleri masallah barekallah.yavrum mahvoldu ama kac gun.dun aksam farkettim yarmıs ufacık ikisi de gorunuo etinin icinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…