ay canim benim cok tatli masallah pembislerde yakismis fistiga...
kızlar bnmde 4-5 gündür emzirirken sol göğsümde bir ağrı var. ama böyle hani dişinizin dolgu yapılcağı zaman hava kaçınca beynine gider ya zonklaması aynı onun gibi bebiş emerken ta beynim zonkluyo çok cnm yanyo emziremiyorum sol göğsümü. birazdan acile gidicem. eş zamanlı olarakda ağzımda ucu beyaz yara gbi şeyler oluşmaya başladı önce 1 tane idi 4-5 gün içinde 4 tane oldular. böyle sıcak çay içince ağzınız yanarya onun gibi bir acısı oluyor. noluyo banasize de oldumu yada duydunuzmu böle bişey çok moralim bozuk ya
kizlar ya bisey sorucam..bazen kizimin kirli camasirlari 3 gün felan kaliyor sepette..ayri yikaniyor zaten..haci sakir sabun kullaniyorum....yumos bebek yumusatici felan..ama bazen kiyafette kusma lekesi yada demir ilaci mesela kirmizi..onlarin lekesi kaliyor..cikmiyore camasir suyu kosla felan da kullanamam heralde ne yapiyorsunuz siz...kaynatmak mi tek cözümm ??
Ay benimkinede 2 tan corap giydirsem bile ayaklari buz gibiAyni bn...Zaten gazimizda bitmez hic..Ne olcak boyle bilmiyorum..,
Bizde balkonda uyuyoruz soguktayada sokaga cikmamiz lazim balkona idare ediyoruz kat kat battaniyelerle ...
canım benimki kusmuyor ama kakasının geçmiş olduğu kıyafetler, tabi bekliyor yıkanmak için 4 gün falan bazen, ben makineyi çalıştırmadan 45 dk kadar önce, bir leğenin içine koslalı su hazırlıyorum onun içine lekeli olanları bastırıyorum. 45 dk sonra makineye diğer çamaşırlarıyla beraber atıyorum. ve bebek deterjanıyla yıkandığı için kosla arınmış oluyor sonuçta. bugune kadar bir sorun yaşamadım hep böyle yıkıyorum ben.
Maşallahh bebişlerinize :)).. bıcır bıcır hepsi..
Bizimkini ben cok giydiriyorum herhalde.. sokaga cıkarmaya korkuyorum hep evdeyiz.. ben çıkarsam eşim cocuk üsütür deyip cıkarmıyo.. sizinki corapsız balkonda maşallahh.. korkumdan 4-5 gunde bir yıkıyorum ki doktorumuz haftada 1 yıkayın dedi.. hırıltısı vardı gecti bu şekilde yıkamaya başlayınca..
Bu arada ben bebişimi yüzüstü yatıramıyorum bi türlü sürekli ağlıyo.. biraz aglatıyorum belki alışır hemen almıyım dye daha kötü ağlamaya falan başlıyo alıyorum mecbur.. hergün deniyorum yok alıştıramadım..
Canım çok giydirme alışır ben evde sadece bady ile tutuyorum kombide min da yanıyo düşün daha hiç Yelek bile giydirmedim isterse külotlu çorap o vallahi biz van ın saray diye bi ilçesinde kaldık kışın günüz -10-20 gece 30 40 tı çocuklar sadece gömlekle gelirlerdi okula alışmışlar çok giydirmek ii değil biz gece dışarı çıkarken sadece battaniye alıyoruz üstüne o kadar :18:yüz üstü ağlasada yatır görümcem hiç yatırmadı emeklemeside yürümeside geç oldu
Vallah canım battaniyeyide tutmaz üstünde anasının kızı bende yaz kış bacaklarım çıplak olcak asla çorap giymem evde Buda öyle gece uyku tutumuna geçiriyorum iyimoluyo tabi bacaklar cıbıl her gece arabada uyutuyoruz halimiz yaman anlıycan çok yoruldum valla anneme gidicem orda araba yok napıcam diye gidemiyorum kaç aylık bebe bizi parmağında oynatıyor
benimkide kıyamet koparıyor giyinmek istemiyo. altını açmak için soyuyorum bezi çıkarmama bile gerek olmuyo dünyalar onun oluyo:) ama ayaklarına kalın çorap giydiriyorum çnkü seninki gibi anasına çekmiş bnmde öyledir:) buarada gittim dr.a dün anlatıım şikayetlerimi ilk çocuğun mu dedi evet dedim. olabilir geçer zamanla dedi ağrı kesici yazdı. şaka gibi:)
deli mi ne bu dr. ? Allahim yarabbim..Hep bizi buluyo bu tipler.Mal herif ilk cocukla ne alakasi var ? Baskka dr.a git cnm yaa ihmal etme..
Maşallahh bebişlerinize :)).. bıcır bıcır hepsi..
Bizimkini ben cok giydiriyorum herhalde.. sokaga cıkarmaya korkuyorum hep evdeyiz.. ben çıkarsam eşim cocuk üsütür deyip cıkarmıyo.. sizinki corapsız balkonda maşallahh.. korkumdan 4-5 gunde bir yıkıyorum ki doktorumuz haftada 1 yıkayın dedi.. hırıltısı vardı gecti bu şekilde yıkamaya başlayınca..
Bu arada ben bebişimi yüzüstü yatıramıyorum bi türlü sürekli ağlıyo.. biraz aglatıyorum belki alışır hemen almıyım dye daha kötü ağlamaya falan başlıyo alıyorum mecbur.. hergün deniyorum yok alıştıramadım..
benimkide yatmıyor yüz üstü ağlıyor dr umuz sırtı sert kakmış yüz üstü yatırıp sırtını ov dedi kendide kafasını kaldırdıkça kasları çalışıyormuş
Evet biliyorum ama durmuyor cocuk napıcam yaa.. pufff.. katıla katıla ağlıyo bırakamıyorum öyle malesef.. en azından bi kaç dakika duruyo öyle yada böyle..bide elleriyle kaldırmıyo kafasını göğsünü gerdirip kalkıyo .. bakalım tekrar denemelere devam
bende sans olsa zaten.. kızlar buarada tetanoz aşısı vardı ya hamileyken 2 doz vurulmuştuk. üçüncü dozu 2 hafta önce olmam gerekiyordu unuttum nolucak şimdi :18:
Evet biliyorum ama durmuyor cocuk napıcam yaa.. pufff.. katıla katıla ağlıyo bırakamıyorum öyle malesef.. en azından bi kaç dakika duruyo öyle yada böyle..bide elleriyle kaldırmıyo kafasını göğsünü gerdirip kalkıyo .. bakalım tekrar denemelere devam
Kızlar benim sütüm tuzlanmış hani içmiyo diyodum ya tatına bi baktım tuzlu acı bişii olmuş ondan içmiyormuş kkuzumı bi sürüde sütüm vvar resmen şok oldum napıcam şimdi ben ya
bende sans olsa zaten.. kızlar buarada tetanoz aşısı vardı ya hamileyken 2 doz vurulmuştuk. üçüncü dozu 2 hafta önce olmam gerekiyordu unuttum nolucak şimdi :18:
Kızlar benim sütüm tuzlanmış hani içmiyo diyodum ya tatına bi baktım tuzlu acı bişii olmuş ondan içmiyormuş kkuzumı bi sürüde sütüm vvar resmen şok oldum napıcam şimdi ben ya
canım ben hamileykende şimdide hiç iğne olmadım ? ilk defa duydum..
Allah yardım etsin sana inşallah,, şekerli komposto felan içmeyi denesen..
Bir ay oldu ile dönelim sütüm her geçen gün azalıyor. Psikolojim bozuldu mamayı daha çok veriyoruz artırmak için içmediğim şey kalmadı. Ne önerirsiniz. Motiluium diye bir ilaç varmış kullanan var mı? Önerilerinizi bekliyorum
Lütfen(((