Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

ay canim benim cok tatli masallah pembislerde yakismis fistiga...

cok gecmis olsun insallah cabuk gecer simdi nasil oldun?

canım benimki kusmuyor ama kakasının geçmiş olduğu kıyafetler, tabi bekliyor yıkanmak için 4 gün falan bazen, ben makineyi çalıştırmadan 45 dk kadar önce, bir leğenin içine koslalı su hazırlıyorum onun içine lekeli olanları bastırıyorum. 45 dk sonra makineye diğer çamaşırlarıyla beraber atıyorum. ve bebek deterjanıyla yıkandığı için kosla arınmış oluyor sonuçta. bugune kadar bir sorun yaşamadım hep böyle yıkıyorum ben.

Ay benimkinede 2 tan corap giydirsem bile ayaklari buz gibi Ayni bn...Zaten gazimizda bitmez hic..Ne olcak boyle bilmiyorum..,

Bizde balkonda uyuyoruz sogukta yada sokaga cikmamiz lazim balkona idare ediyoruz kat kat battaniyelerle ...

benimkide kıyamet koparıyor giyinmek istemiyo. altını açmak için soyuyorum bezi çıkarmama bile gerek olmuyo dünyalar onun oluyo:) ama ayaklarına kalın çorap giydiriyorum çnkü seninki gibi anasına çekmiş bnmde öyledir:) buarada gittim dr.a dün anlatıım şikayetlerimi ilk çocuğun mu dedi evet dedim. olabilir geçer zamanla dedi ağrı kesici yazdı. şaka gibi:)

kaka lekesi çıkmıyor evet, ben kakası çamaşırına taştığı zaman hemen sabunla yıkıyorum çıkıyor, kurutup kirliye atıyorum. yine diğer kirlilerle makinaya atıyorum. elde ön yıkama yapıyorum yani.

bizimkide sirtustu yatmiyo uyaniyo hemen dogdugundada yan yatiyordu..hic bilmiyo sirtustu yatmaayi..

sorma cnm benim yaaa..Ne olacak halimiz bilmiyorum..buyuyuncede ben oynatcam onu diyecem ama onlarin elinde ne olur halimiz bilmiyorum :)

deli mi ne bu dr. ? Allahim yarabbim..Hep bizi buluyo bu tipler.Mal herif ilk cocukla ne alakasi var ? Baskka dr.a git cnm yaa ihmal etme..

deli mi ne bu dr. ? Allahim yarabbim..Hep bizi buluyo bu tipler.Mal herif ilk cocukla ne alakasi var ? Baskka dr.a git cnm yaa ihmal etme..

bende sans olsa zaten.. kızlar buarada tetanoz aşısı vardı ya hamileyken 2 doz vurulmuştuk. üçüncü dozu 2 hafta önce olmam gerekiyordu unuttum nolucak şimdi :18:

benimkide yatmıyor yüz üstü ağlıyor dr umuz sırtı sert kakmış yüz üstü yatırıp sırtını ov dedi kendide kafasını kaldırdıkça kasları çalışıyormuş

benimkide yatmıyor yüz üstü ağlıyor dr umuz sırtı sert kakmış yüz üstü yatırıp sırtını ov dedi kendide kafasını kaldırdıkça kasları çalışıyormuş

Evet biliyorum ama durmuyor cocuk napıcam yaa .. pufff.. katıla katıla ağlıyo bırakamıyorum öyle malesef.. en azından bi kaç dakika duruyo öyle yada böyle..bide elleriyle kaldırmıyo kafasını göğsünü gerdirip kalkıyo .. bakalım tekrar denemelere devam

Kızlar benim sütüm tuzlanmış hani içmiyo diyodum ya tatına bi baktım tuzlu acı bişii olmuş ondan içmiyormuş kkuzumı bi sürüde sütüm vvar resmen şok oldum napıcam şimdi ben ya

aynen cnm benimkide bi kaç dakika duruyor oyuncak falan koyuyorum göz hizasına şebeklik falan yapıoz önünde biraz daha duruyor

bende sans olsa zaten.. kızlar buarada tetanoz aşısı vardı ya hamileyken 2 doz vurulmuştuk. üçüncü dozu 2 hafta önce olmam gerekiyordu unuttum nolucak şimdi :18:

bişey olmaz benimde 10 gün gecikti. aklımda ama fırsat bulamıyorum bi türlü... ama çok geçirme bu hafta git.

ben koltukta oturuken kucağıma küçük bir yastık koyuyorum onuda onun üstüne yüz üstü yatırıyorum. hem kafasını kaldırıp etrafa bakıyor hemde kakasını gazını falan çıkarmış oluyo. normal yatarkende yüzüstü yatırıyorum ama fazla durmuyo sıkılyo, kucağımda olduğu zaman daha çok oyalanıyo...

canım ben hamileykende şimdide hiç iğne olmadım ? ilk defa duydum..

Kızlar benim sütüm tuzlanmış hani içmiyo diyodum ya tatına bi baktım tuzlu acı bişii olmuş ondan içmiyormuş kkuzumı bi sürüde sütüm vvar resmen şok oldum napıcam şimdi ben ya

Allah yardım etsin sana inşallah,, şekerli komposto felan içmeyi denesen..

canım ben hamileykende şimdide hiç iğne olmadım ? ilk defa duydum..

Allah yardım etsin sana inşallah,, şekerli komposto felan içmeyi denesen..

canım beni sağlık ocağı arayıp çağırmıştı. iki doz aşı oldum hamileyken tetanoz 3.dozu doğumdan 3 ay sonra idi ama onu kaçırdım. haftaya aşısı var kızımın onun için gidince hatrlatıcam yapsınlar. seni neden aramadılar bilemiyorum.. bi sor istersen gittiğinde

Bir ay oldu ile dönelim sütüm her geçen gün azalıyor. Psikolojim bozuldu mamayı daha çok veriyoruz artırmak için içmediğim şey kalmadı. Ne önerirsiniz. Motiluium diye bir ilaç varmış kullanan var mı? Önerilerinizi bekliyorum
Lütfen (((

Canım ben motiliumu kusmaları icin kulanıyorm bebeğime doktor vermişti.. süt konusuna gelince su ic icebildiğin kadar ve diinlen mutlaka .. bide mama yı emzirdikten sonra ver cok ihtiyac yoksa mamayı azalt..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…