Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canım aynı Kızarıklık benim oğluşda da oluyor ve bmim Dr bebek egZaması dedi. Yüklü şeyler giydirme ve sakallı öpülmesin dedi.benim oğluşun ki hiç pul pul dökülmedi kızarık tahriş olmuş gibi. Eğer öyle olursa krem veririm dedi.
Sana denilen o cilt haslalığı benim halama denmişti onun bacaklarında nokta nokta Kızarıklık olmuştu oldukça yoğun. Ve 2-3 gün hastanede yattı sonrasında geçti ogün bugün öyle olmadı.

slm kızlar eeskisi gibi pek yazamıyoruz artık biz kızımla iyiyiz bu aralar koynumda yatmak istiyor muhteşem bir duygu... bu arada malum yılbaşı yaklaşıyor kk da çekiliş yapan arkadaşlar var katılmak isteyen varsa özelden msj atabilirim linki geçen yıl çok eğlenceliydi..

Kizlaarr selam. Bu tipleri sizinle paylasmadan edemedim..

Eklentiler

• $image.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 48
  • $image.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 42
  • $image.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 53
kızlar bnmde 4-5 gündür emzirirken sol göğsümde bir ağrı var. ama böyle hani dişinizin dolgu yapılcağı zaman hava kaçınca beynine gider ya zonklaması aynı onun gibi bebiş emerken ta beynim zonkluyo çok cnm yanyo emziremiyorum sol göğsümü. birazdan acile gidicem. eş zamanlı olarakda ağzımda ucu beyaz yara gbi şeyler oluşmaya başladı önce 1 tane idi 4-5 gün içinde 4 tane oldular. böyle sıcak çay içince ağzınız yanarya onun gibi bir acısı oluyor. noluyo bana size de oldumu yada duydunuzmu böle bişey çok moralim bozuk ya

cok gecmis olsun canim..hic bir bilgim yok benim konuyla ilgili...kötü birsey degildir allahin izniyle...merak ederim bende simdi..dönunce yaz sonucu

kizlar ya bisey sorucam..bazen kizimin kirli camasirlari 3 gün felan kaliyor sepette..ayri yikaniyor zaten..haci sakir sabun kullaniyorum....yumos bebek yumusatici felan..ama bazen kiyafette kusma lekesi yada demir ilaci mesela kirmizi..onlarin lekesi kaliyor..cikmiyor e camasir suyu kosla felan da kullanamam heralde ne yapiyorsunuz siz...kaynatmak mi tek cözümm ??

Canım biz daha demire başlamadık ama yeğenlerimden bildiğim kadarıyla Demir çıkmıyor maalesef çamaşır suyu kullanılmaz ama geçenlerde ben domestos renkliler için kullandım maalesef b&g den bi elbise aldım kızın herşeyini boyadı anlamadım gitti ddunyanın parasını verdim hem yıkadım artı 2 kez ekstra duruladım ama yinede çıkmadı Demir de çıkmıyor bu arada kızın çok tatlı maşallah ben dışarı çıkarken falan mont giydiremiyorum kıyameti koparıyo zaten evdede hep çıplak duruyo öyle çorap falan istemiyo hatun

Ay benimkinede 2 tan corap giydirsem bile ayaklari buz gibi Ayni bn...Zaten gazimizda bitmez hic..Ne olcak boyle bilmiyorum..,

Bizde balkonda uyuyoruz sogukta yada sokaga cikmamiz lazim balkona idare ediyoruz kat kat battaniyelerle ...

Maşallahh bebişlerinize :)).. bıcır bıcır hepsi..

Bizimkini ben cok giydiriyorum herhalde.. sokaga cıkarmaya korkuyorum hep evdeyiz.. ben çıkarsam eşim cocuk üsütür deyip cıkarmıyo.. sizinki corapsız balkonda maşallahh.. korkumdan 4-5 gunde bir yıkıyorum ki doktorumuz haftada 1 yıkayın dedi.. hırıltısı vardı gecti bu şekilde yıkamaya başlayınca..

Bu arada ben bebişimi yüzüstü yatıramıyorum bi türlü sürekli ağlıyo.. biraz aglatıyorum belki alışır hemen almıyım dye daha kötü ağlamaya falan başlıyo alıyorum mecbur.. hergün deniyorum yok alıştıramadım..

Canım çok giydirme alışır ben evde sadece bady ile tutuyorum kombide min da yanıyo düşün daha hiç Yelek bile giydirmedim isterse külotlu çorap o vallahi biz van ın saray diye bi ilçesinde kaldık kışın günüz -10-20 gece 30 40 tı çocuklar sadece gömlekle gelirlerdi okula alışmışlar çok giydirmek ii değil biz gece dışarı çıkarken sadece battaniye alıyoruz üstüne o kadar :18:yüz üstü ağlasada yatır görümcem hiç yatırmadı emeklemeside yürümeside geç oldu
Ay benimkinede 2 tan corap giydirsem bile ayaklari buz gibi Ayni bn...Zaten gazimizda bitmez hic..Ne olcak boyle bilmiyorum..,

Bizde balkonda uyuyoruz sogukta yada sokaga cikmamiz lazim balkona idare ediyoruz kat kat battaniyelerle ...
Vallah canım battaniyeyide tutmaz üstünde anasının kızı bende yaz kış bacaklarım çıplak olcak asla çorap giymem evde Buda öyle gece uyku tutumuna geçiriyorum iyimoluyo tabi bacaklar cıbıl her gece arabada uyutuyoruz halimiz yaman anlıycan çok yoruldum valla anneme gidicem orda araba yok napıcam diye gidemiyorum kaç aylık bebe bizi parmağında oynatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…