stok yapmadım canım sadece 2 paket 1 numara almıştım doğumdan önce tam geldi. bi arkadaşımda bana bimdeki bezleri önerdi ama ben almak istemedim en azından şimdi cildi hassasken. ama bebeğe göre değişiyo bezlerin uyumu bazı bebekler en dandiği hoşuna gidiyo
ben ıslak mendil kullanmıyorum bu arada kaynamış soğumuş suyla kapaklı bi kaba hazırladığım pamukları ıslatıyorum onu kullanıyorum.
Cnm topuk kaninda benim yavrumda inletti resmen k i kucagimdaydi sedyeye falan yatirmadim da... Yavrum agladi ben onunla aglayacaktim zor tuttum kendimiCok sukur ama bu asida sadece asi yaparken agladi biraz , sonrada hic bir huzursuzluk ates falan olmadi cok sukur...
KArma asidan cok korkuyorum ama3 tane asi bir arada ve bebegi cok zorluyormus...Artik 3 gun bize haram olur Rabbim yavrularimiza ve bize guc versin..Onlari aglarken gorupte birsey yapamamak cok zor
2. ay asisini yaptiran deneyimli hanimlar bize biraz bilgi verin ..Beni simdiden stres sardiCok mu zor gecti ?
Cnm esenyurttayim ben..B.duzu carrefour un hemen arkasinda...Aylik kontrol icin bi gotureyim bakalim Medipol e ..
kızlar bez konusundaki deneyimlerinizi merak ediyorum. hangilerini kullandınız? hangisi iyi geldi, hangisi pişik yaptı vs...
ben ilk 1 numara paketimi hugies almıştım, 2 paket kullandım, arada kakasını çok yaptığı zaman sızdırma oldu onun dışında hiç bir problem olmadı
2 numarayı prima pampers aldım, 80lik paketten. prima biraz pişik yaptı, sızdırma sık sık oluyo ve deterjan gibi kokuyo...
şimdi molfix aldım onu deniyoruz bakalım...
Kızlar istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz hastane var mı ??
Merhaba arkadaşlar istanbuldan tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru istiyorumm kaç tane hastane gezdim hiç birinden memnun kalmadım yaa artık gebelik takibimi tek bi doktor yapsın istiyorum doktor doktor gezmekten bıktım yaa salı günü kalp atışlarını dinlemeye gidicemm sonrasında sizin memnun kaldığınız doktorla yola devam etmek istiyorum birde muayene ücretleri tahlil fiyatları ne kadar onlarıda yazarsınız çok sevinirimm şimdiden teşekkür ederim hepinize
Merhaba arkadaşlar istanbuldan tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru istiyorumm kaç tane hastane gezdim hiç birinden memnun kalmadım yaa artık gebelik takibimi tek bi doktor yapsın istiyorum doktor doktor gezmekten bıktım yaa salı günü kalp atışlarını dinlemeye gidicemm sonrasında sizin memnun kaldığınız doktorla yola devam etmek istiyorum birde muayene ücretleri tahlil fiyatları ne kadar onlarıda yazarsınız çok sevinirimm şimdiden teşekkür ederim hepinize
kadın doğum doktoru istiyorsan senin gibi elli doktor görüp işinin ehli dediğim içime sinen en önemlisi de gözüm kapalı güvenebileceğim bir dr. var.. ekonomik durumunu bilemiyorum canım ama tek geçerim.. istanbul tüp bebek merkezi var. taksim gümüşsuyunda. dr. suzan gençsoy. tek kelime ile mükemmel bir dr. hem sıcak kanlı canayakın hem işinin ehli.. muaeyene süresi 10 gün geçerli 120tl. kan için bir tek değer 60 tl ama saolsunlar şart değil illa o hastane de yaptırman.. dışarda yaptırrısanda bakıyor suzan hanım.
canım benim doğumumu nevin altuncu numanoğlu, incirli ethica hastanesinde yaptı. muayenesi 75 tl. ben doğumuma 2 hafta varken doktorumun hastaneyi terketmesi sonucu bir tanıdık vasıtasıyla nevin hanımla tanıştım. hem nevin hanım hemde hastaneden çok memnun kaldım. eski doktorumdan sonra gittiğim hastanede beni çok korkutmuşlardı yüksek riskli gebelik seninki diye, çocuğuma takmadıkları kulp kalmadı. bende panikle tabi açıkçası maddı durumumuzun çokta kısıtlı olmasına rağmen tabi gözümüz görmedi parayı falan, son haftalarıma girmişim eşimde şehir dışında hastane arayacak halim yoktu, tanıdığımız biri bu doktora götürdü beni, öyle tatlı dilli öyle motive edici bir dili varki anlatamam. doktora değilde bir akrabama gidiyormuş gibi hissettim kendimi. doğum sırasındada okadar rahattımki. aldığı her kuruş helal olsun, sanki ömrümde kaçkere doğum yapıcam. inan hepsine değdi.
hatta forumda hastalarının görüşlerini yazdığı bir topik var:
http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz/192735-oprdrnevin-numanoglu.html
Canım 3 tane maalesef 2 bacaktan 1 koldan yaptılar kıyameti kopardı kuzum çok ağladı içim eridi gitti o bağırırken ilk kez o kadar ağladığını gördüm ama yapılacak bişii yok sağlıkları için katlanıcazya kızlar bu karma aşı tek bi iğnede olmuyo mu? hemşire bidahaki ay üçü ayrı ayrı olcak dedi. bugün bitanesinde bile kıyametler koptu. çok acıyacak canı yavrum yaaa....
kızlar bez konusundaki deneyimlerinizi merak ediyorum. hangilerini kullandınız? hangisi iyi geldi, hangisi pişik yaptı vs...
ben ilk 1 numara paketimi hugies almıştım, 2 paket kullandım, arada kakasını çok yaptığı zaman sızdırma oldu onun dışında hiç bir problem olmadı
2 numarayı prima pampers aldım, 80lik paketten. prima biraz pişik yaptı, sızdırma sık sık oluyo ve deterjan gibi kokuyo...
şimdi molfix aldım onu deniyoruz bakalım...
stres yapmayın kızlar ben de çok korkuyordum aşı vurunurken baya bi ağladı ama sonrasında ateş felan yapmadı doktor da yeni aşılar artık ateş felan yapmıyor endişelenmeyin dedi. iyi düşünün iyi olsun. bol bol emzirin aşıdan sonra allahın izniyle bişeycikler olmaz inşallah...
kızlar bu arada kalça ultrasonlarınız nasıl geçti bizim kalca açılarımız biri 57 biri 58 çıktı 2 bez bağlıyorum 23 ekime gün verdiler bakalım ne olacak bu kalça çıkığı demek değilmiş ama tam yerine oturmamış dedi sınır 60 ve üstüymüş az altında çıktık yani
Canım benim çocuklara karma aşı ile birlikte hepatitin ikinci dozuda yapıldı. Yani tam 4 iğne yediler. Hiç bir şekilde rahatsızlık verici bir durum olmadı. Sadece ikisinden birinin ateşi 37,5 oldu üstündekini çıkarıp zıbınla yatırınca 36 ya düştü. Anlayacağın aslında ateş bile yapmıyor. İlk aşılar yapmazmış zaten cnm ikinci doz aşılar ateş ve huzursuzluk yaparmış. O da 6. ayda yapılıyo.
Aaaaaa bana çok yakınmışsın sen :) Denediğin zaman bana da haber ver cnm memnun olup olmadığını.
Insallah cnm yaa.. Benim ufaklik topuk kaninda ve ilk asida cok agladi.Bu karma asi 3 tane , 1ine katlansa 2 tane daha var amannnn .. Cok strese giriyorum dusundukce ...