Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

bimdeki bezleri bende duydum:) cesaret edemedim ama.. denersen yaz bana:)

Prima Premium care kullanıyodum pişik yaptı file gibi tabakası poposuna yapışıyodu cünkü bende pampers kullanıyorum smdi gayet memnunum ,yine hassas ciltler icin olan ıslak mendilinden kullanıyorum..İlkten unibaby kullanıyodum pamuk mendil olduğundan ama sert geldi tahris etti en yumuşak primanın hassas ciltler olanı.. pamukla falan ugrasmaya gerek yok bence.. ben ıslak mendilleri sıcak suyla yıkayıp öyle kullanıyorum pamuktan daha kullanışlı.. siz bilirsiniz tabi.. Bide yine aynı şekilde yıkadığım mendillerin bazılarını dışarıda bırakıyorum poposunu kurulamak icin kullanıyorum.. Bebeğin altını kuru tutmanız pişiği önler.. arada pişik kremi sürmeniz yeterli.. eger pişik olduysa kalın katman halinde sürüp kapatın bide 5 dk havalandırmanız yeterli.. :)

Canım benim çocuklara karma aşı ile birlikte hepatitin ikinci dozuda yapıldı. Yani tam 4 iğne yediler. Hiç bir şekilde rahatsızlık verici bir durum olmadı. Sadece ikisinden birinin ateşi 37,5 oldu üstündekini çıkarıp zıbınla yatırınca 36 ya düştü. Anlayacağın aslında ateş bile yapmıyor. İlk aşılar yapmazmış zaten cnm ikinci doz aşılar ateş ve huzursuzluk yaparmış. O da 6. ayda yapılıyo.

Canım prima pampers kalın bir tabakaya sahip olduğu için pişik yapması çok normal. Huggies de öyle mesela. Bezler kalın olduğu için hava geçirme özelliğini kaybediyor ve pişiğe neden oluyor. Bana hediye gelen bu ürünleri sık sık değiştirerek bitirdim çok şükür. Şimdi Sarp Prime Yeni bebek 2 numara , Aras da Prima Aktif Bebek 3 numara kullanıyo. Ne sızdırma ne de pişik. O kadar inceki sızdırır sanıyorsun ama ben denemek için 6 saat tuttum sızdırmadı. Bezi açtım popolarında ıslaklık var mı diye elledim yoktu. Bu sayede pişik olmuyorlar. Tavs.iye ederim.

Kızlae karma aşı kesinlikle ateş yapmıyor. Huzursuzluk bile yaşamadık. Fakat verem aşısı oldukları için 3 gün banyo yapmak yasak. o yüzden yıkayıp götürün ve kesinlikle fitil ya da ilaç kullanmayın. Ne öncesi ne sonrası. Çok gereksiz canlar....

Kızlar istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz hastane var mı ??
Merhaba arkadaşlar istanbuldan tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru istiyorumm kaç tane hastane gezdim hiç birinden memnun kalmadım yaa artık gebelik takibimi tek bi doktor yapsın istiyorum doktor doktor gezmekten bıktım yaa salı günü kalp atışlarını dinlemeye gidicemm sonrasında sizin memnun kaldığınız doktorla yola devam etmek istiyorum birde muayene ücretleri tahlil fiyatları ne kadar onlarıda yazarsınız çok sevinirimm şimdiden teşekkür ederim hepinize

canım benim doğumumu nevin altuncu numanoğlu, incirli ethica hastanesinde yaptı. muayenesi 75 tl. ben doğumuma 2 hafta varken doktorumun hastaneyi terketmesi sonucu bir tanıdık vasıtasıyla nevin hanımla tanıştım. hem nevin hanım hemde hastaneden çok memnun kaldım. eski doktorumdan sonra gittiğim hastanede beni çok korkutmuşlardı yüksek riskli gebelik seninki diye, çocuğuma takmadıkları kulp kalmadı. bende panikle tabi açıkçası maddı durumumuzun çokta kısıtlı olmasına rağmen tabi gözümüz görmedi parayı falan, son haftalarıma girmişim eşimde şehir dışında hastane arayacak halim yoktu, tanıdığımız biri bu doktora götürdü beni, öyle tatlı dilli öyle motive edici bir dili varki anlatamam. doktora değilde bir akrabama gidiyormuş gibi hissettim kendimi. doğum sırasındada okadar rahattımki. aldığı her kuruş helal olsun, sanki ömrümde kaçkere doğum yapıcam. inan hepsine değdi.
hatta forumda hastalarının görüşlerini yazdığı bir topik var:
http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz/192735-oprdrnevin-numanoglu.html

Son düzenleme:

kadın doğum doktoru istiyorsan senin gibi elli doktor görüp işinin ehli dediğim içime sinen en önemlisi de gözüm kapalı güvenebileceğim bir dr. var.. ekonomik durumunu bilemiyorum canım ama tek geçerim.. istanbul tüp bebek merkezi var. taksim gümüşsuyunda. dr. suzan gençsoy. tek kelime ile mükemmel bir dr. hem sıcak kanlı canayakın hem işinin ehli.. muaeyene süresi 10 gün geçerli 120tl. kan için bir tek değer 60 tl ama saolsunlar şart değil illa o hastane de yaptırman.. dışarda yaptırrısanda bakıyor suzan hanım.

teşekkür ederimm canım verdiğin bilgi için saol

çok teşekkür ediyorum canım verdiğin tavsiye için eşimle birlikte bu hastaneyi deniyebiliriz. benim istediğim doktora sorduğum tüm sorular cevapsız kalıyo tatmin olamıyorum istediğim şekilde cevap vermiyolar ve pek ilgili göremedim doktorları sonuçta ilk gebeliğim haliyle tedirginim bazı rahatsızlıklarım oluyo ama cevap alamayınca doktorumdan endişe ediyorum ve hepsi ayrı bişiy diyo tek doktor olsun istiyorum. tekrar teşekkür ederimm canım saol

ya kızlar bu karma aşı tek bi iğnede olmuyo mu? hemşire bidahaki ay üçü ayrı ayrı olcak dedi. bugün bitanesinde bile kıyametler koptu. çok acıyacak canı yavrum yaaa....

ya kızlar bu karma aşı tek bi iğnede olmuyo mu? hemşire bidahaki ay üçü ayrı ayrı olcak dedi. bugün bitanesinde bile kıyametler koptu. çok acıyacak canı yavrum yaaa....
Canım 3 tane maalesef 2 bacaktan 1 koldan yaptılar kıyameti kopardı kuzum çok ağladı içim eridi gitti o bağırırken ilk kez o kadar ağladığını gördüm ama yapılacak bişii yok sağlıkları için katlanıcaz

cnm bende ilk gunden beri prima premium care kullaniyorum ve cok memnunum.Ben her alt degistirmede ilik su ve pamuk kullaniyorum..altini kurulayincada cok sukur simdiye kadar bir problem olmadi..Arada birde zeytinyagi suruyorum..Zeytin yagi cok rahatlatiyo..

Insallah cnm yaa.. Benim ufaklik topuk kaninda ve ilk asida cok agladi.Bu karma asi 3 tane , 1ine katlansa 2 tane daha var amannnn .. Cok strese giriyorum dusundukce ...

Cnm ultrasonu nasil cekiyorlar ? sende girip tutuyor musun bebegi yoksa gorevliler mi aliyo bebegi..Ben girmezsem cektirmem benn

Ayy 4 tane birdennn..Neden hepsini ayni gun vuruyorlar ki Birer gun arayla yapilsa ?

yenibosna da nisa hastanesi var cnm..Dr derya kanzagül..Bende bunu tavsiye ederim..Ucuzda..Cok guleryuzlu bi bayan cok samimi..İcin rahatliyo..

Insallah cnm yaa.. Benim ufaklik topuk kaninda ve ilk asida cok agladi.Bu karma asi 3 tane , 1ine katlansa 2 tane daha var amannnn .. Cok strese giriyorum dusundukce ...

aşıda ağlar canım onu engelleyemiyoz maalesef sonuçta küçücük bacaklarına iğne giriyor benimki çığlık çığlığa ağladı ama iğne çıkınca bitti, 2 dk sürmedi hepsi... 2 dk dayancaz artık sağlığı için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…