Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

bende cuma günü ikizlere yaptırıcam sen ne kadara yaptırdın?birde karma aşıyı yaptırıncamı yaptırdın ?
Cnm karma aşıyı yaptırdım mutlaka sende yaptır rota virüsü 150 tl ye yaptırdım çok geldi yazarsın tatlım ne kadar diye bide 4. Ayda var rota virüs

bu zeytinyagı işlenmemiş olanı mı acaba?

bebekler için zeytinyağı var ama kızım doğduğunda temmuzdu o da eylül ayında çıkıyormuş şimdi ondan getirttim çanakkaleden ama onun öncesi marketten aldım isim verebilirim istersen arkadaş tavsiye etmişti

kızlar ya bu doğum paramızı ne zaman alacağız acaba alan varmı aranızda birde muhasebeye verdiğimiz evraklar dışında sgk ya vereceğimiz birşey varmı körü körüne beklemeyelim

Ben doğum öncesi almış olduğum raporun parasını aldım cnm.. doğum öncesi 5 haftalık raporum vardı sgk ya doğum belgesinle beraber götürüyorsun rapor örneğinide gönderdim eşimlen oradan form vermişler imzaladım hemen 2 gün sonra yattı bide 95 tl süt parası yattı bozdur bozdur harcarım artık şaka gibi 95tl !!

selam kızlar
Berbat haldeyim
Hepiniz billyorsunuz cok zor bi hamilelik gecirdim.6 hafta erken dogum riskim vsrfı ve 6 hafta boyunca sideetli dogum sancılsrı cektim.burada daha once dogumdan sonra titremelerim oldugnu bas donmelerim oldugunu paylasmıstım.acile gittigimde de kansızlıktan olabilir demislerdi fakst kan seviyem nor.al cıkmıstı.gecmezse gel demiserdi.psikolojik oldugunu dusunmustuk.sizler de oyle soylemistiniz..
dun yine acile gittim cok fens oldugum icin.ve norolojiye sevk ettiler.doktor musyene rtti gesler yspıldı.doktorun soyledigi su "zor dogum sureclerinde snne uzun sure dogum sancısı cekerse beyinde hasar meynada geliyor.yada daha once var olan hasarı tetikleyip gun yuzune cıksrıyor.y" yani suan beynimde bi sorun vsr doktora gore..acil mr cektir dedi tedavlye baslamalıyız hemen dedi..yıkıldım kızlar mahvoldum.esim de oyle.ailelerimize hicbirsey soylemedik birazdan aska bir doktora gidecegim pazartesi gunu de dahs baska.mr tomografi ne varsa yaptırıcaz .ama nolur dua edin dusunmek bile mahvedio bizi kotu bisey cıkmasın nolurr bebegim daha cok kucuk ne yspsr bensiz ::((

Canım ya ne demek öyle bebeğim çok küçük lütfen daha net bişii yokmuş inşallahta olmıcak daha emar çekilmeden nerden anlamış o doktor bence sakin ol hiç bişiicik çıkmıcak Allah'ın izniyle o baş dönmeleri bende de oldu çok öZellikle gece yatıp kalkarken hiç korkma canım herşey güzel olucak

Slm canım nasıl gidiyor? Doğumdan sonra ikizler den ses soluk yok. Naasıl alıştırmı uykuları nasıl gece özellikle kaç kere kalkıyorlar ? Sütün ne alemde mama takviyesi yapıyormusun?

canım senin bebiş kaç kilo doğdu aceba bende ağustos 22 de 39+1 haftada doğum yaptım bebeğim 2240 46 cm doğdu 1. ayın sonunda götürdüğümüz kontrolde 3.300 gr 50 cm olmuş seninkinin gelişimi nasıl yazarsan sevinirim aceba yaşıtlarını ne zaman yakalarlar bizim minnak kuzular

Slm canım nabersiN nasıl gidiyor alıştım mı ikizlere:) uykuları girdimi düzene gecede kaç kere kalkıyorlar sütün ne alemde takviye yapıyormusun? Doğumdan sonra ikizlerden ses soluk yok merak ediyorummmm

dur bi sakin ol,bende geçirdim hala hafif hafif titreme soğuk terleme baş dönmesi ara ara oluyo. bende yazmıştım burda, doğum doktoruma sordum bazı lohusalarda görüyoruz vücut ödemini böyle atıyo dedi. yoktur bişey merak etme. hem iyi düşün iyi olsun hemen en kötüsünü düşünme, sütün kaçmasın üzme kendini...

Canım ya o nasıl söZ hiç kötü düşünme bişeycikler çıkmaz dualarımız seninle olsun

Canım benimkide 13 Temmuz'da doğdu 35 haftalık 2100 gr 46cm en son 2.5 aylıkken 4200 dü doktoru çok iyi buldu boyuda 56cm bencede iyi sonuçta bebekler 3 ayda kilolarını 2ye katlamalıymış boyuda 3 ayda 8 cm uzarmış canım senin ki çok iyi kilo almış maşallah benimkide her ay 1 kilo aldı olması gereken o sadece anne sütümü veriyorsun

geçmiş olsun cnm ama öyle bir dr görünmeyle bir şey ispatlanmaz dediğin gibi başka bir dr gidin gerekirse dahada faklı bi doktora daha gidersiniz benimde bi ara topllamam olmuştu 2 dr ameliyat dedi 3. dr ne ameliyatı ödem oluşmuş hap ile geçecek dedi ve de aynen öyle oldu..

Cnm ne oldu senin bebisin tahlil sonuclari ? Merakla haber bekliyorum ben .. Kotu birsey yok degil mi ?

yok canm çok şükür temiz çıktı sonuçlar annemler ablamlar geldi ankaradan 4 günlüğüne o yüzden giremedim internete.. benim geceleri 3te uyuyan gündüzde mız mız olan uykusuz kızım varya, seviniyordum annem geldi bir iki gün de olsa az bişey uyurum diye. annem gelince 11-12de yatıp 6da kalkmaya başladı. gün içinde de emip emip uyuyor. şaka gibi. annemleri şimdi yolcu ettim bakalım bugun aynı şeyi yapacakmı.. inandıramadım annemlere yalancı çıkarttı beni :)

canım Allah korusun hemen herşeyin kötüsünü düşünme.. bu sadece bir ihtimal. hamileyken yaptrdığımız 2li 3lü testler vs. onlarda da kafamızda kurup kurup stres oluyorduk bebeklerimiz boşuna üzülüyordu. şimdi birde emziriyorsun sütünde etkilenir bebeğinde.. Rabbim şifa versin inşallah. dualarımız seninle. moral herşeyin ilacı bunuda unutma canım..

Canim benim rabbim yar ve yardincin olsun, bozma hemen moralini unutma moral cok onemli, once baska drlarada gorun oyle bir dr demesiyle hemen uzme kendi. Su mubarek cuma gununun hürmetine rabbim sifa versin.

Bende de iki haftadir acayip bas donmesi ve soguk soguk termele oluyor ama oyle boyle degil resmen yattigim yer sirilsiklam oluyor dr gittim dogumdan sonra normal dedi.

Cnm karma aşıyı yaptırdım mutlaka sende yaptır rota virüsü 150 tl ye yaptırdım çok geldi yazarsın tatlım ne kadar diye bide 4. Ayda var rota virüs

canım benimkiler şuan 2ay 10 günlükler 3 aylık olunca rota yaparız dediler saglık ocagı 150 tl miş benimki ikiz oldugunda 600 tl tutuyor yaptıramıcam karma aşılarını yaptırdım iki bacak bir kol cok kötü yaa perişan oluyo cocuklar yaa icim parcalandı valla bugün

Slm canım nasıl gidiyor? Doğumdan sonra ikizler den ses soluk yok. Naasıl alıştırmı uykuları nasıl gece özellikle kaç kere kalkıyorlar ? Sütün ne alemde mama takviyesi yapıyormusun?

slm canım vakit olmuyor ki yazayım annem 2ay kaldı gitti gece uykusuna rüzgarım 9,30 yatıyor 4kere kalkıp emziriyorum mama veriyorum ..denizimde 23,00de yatıyor cok zor uykuya dalıyor kendisine bıraksam sabah 8ya kadar 2kere aglıyor ama ben digerini doyururken onuda doyuruyorum,sütümde günde 3yada 4 kere 60 la 90arası degişiyor mama veriyorum,banyolarınıda 2gün durup yapıyorum vitamin multitabs mı yoksa devit3 mü kullanıyorsun erken dogan bebklerde multitabs öneriliyormuş alcam ben kızımdada kulanmıştım,sen neler yapıyosun nasıl gidiyor?minikler kac kilo aldılar seninkiler?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…