Bizede 10 da yaptilar cnm.. arma asi icinde banyo yaptirip gelin dediler..Karma olacak cunku dediler..Bugun cok zor dayandim .1 ay sonra ne olacak bilmiyorumm Rabbim yavrularimiza guc versin..
kızlar çok moralim bozuk.. sabah 6 gibi uyandı bebeğim. baktım altı pis önce altını değiştirip sonra emziriyim dedim. altını temizlerken göbek deliğinin içinden sarı-yeşil arası bir renkte bir sıvı çıkmış onu gördüm. hemen acile gittik. kültür aldılar sonucu 3 gün sonra çıkıcakmış 3 gün sonrasıda cts.ye denk geliyor.. sanırım pztsiye kaldık. acaba cts kültür sonucu çıkarmı? kan aldılar birde şükür kanı normal çıktı enfeksiyon çıkmadı yani. bu göbeğinden akan şey ne acaba aklıma kötü kötü şeyler geliyo..
kızlar çok moralim bozuk.. sabah 6 gibi uyandı bebeğim. baktım altı pis önce altını değiştirip sonra emziriyim dedim. altını temizlerken göbek deliğinin içinden sarı-yeşil arası bir renkte bir sıvı çıkmış onu gördüm. hemen acile gittik. kültür aldılar sonucu 3 gün sonra çıkıcakmış 3 gün sonrasıda cts.ye denk geliyor.. sanırım pztsiye kaldık. acaba cts kültür sonucu çıkarmı? kan aldılar birde şükür kanı normal çıktı enfeksiyon çıkmadı yani. bu göbeğinden akan şey ne acaba aklıma kötü kötü şeyler geliyo..
hayır kızlar hiç bişey demediler. tabi onlar acilde neler neler görüyorlar umurlarında bile olmadı belki ama ben günler nasıl geçicek napıcam bilmiyorum. dua edin inşallah kötü birşey değildir Allah korusun yavrularımızı inşallah..
Cnm ben dr.umu degistirecegim..Oyuzden saglik ocagina gittim..Senin dr. un kimdi ? İyi bi dr. a goturmek istiyorum ama artik evede yakin olsun istiyorum..Dogumdan beri araba kullanamiyorum cunkuAklima kotu kotu seyler geliyo.Yavrumu koydugum taraftan ya araba gelip carparsa falan ..
sorma benimkide haftaya pazartesi olacak. sarılık için topuk kanı alınırken ağlamaktan katıldı kuzucum benim, benimde tansiyonum düştü elim ayağım boşaldı o ağlarken. alışıcaz ne yapalım daha bir sürü aşı var...
Canım sen nerede oturuyorsun ki semt olarak? Ben Medipolde Serdar bey var ona götürüyorum
Cnm topuk kaninda benim yavrumda inletti resmen k i kucagimdaydi sedyeye falan yatirmadim da... Yavrum agladi ben onunla aglayacaktim zor tuttum kendimiCok sukur ama bu asida sadece asi yaparken agladi biraz , sonrada hic bir huzursuzluk ates falan olmadi cok sukur...
KArma asidan cok korkuyorum ama3 tane asi bir arada ve bebegi cok zorluyormus...Artik 3 gun bize haram olur Rabbim yavrularimiza ve bize guc versin..Onlari aglarken gorupte birsey yapamamak cok zor
2. ay asisini yaptiran deneyimli hanimlar bize biraz bilgi verin ..Beni simdiden stres sardiCok mu zor gecti ?
Selam kızlar. OğluşlarA birlikte öperiz sizi ve bebişlerinizi. Zaman hızla akıyor cuma günü tam 2 aylık olucaz Allah izin verirse. Şu an Çanakkale deyim kayınvalide birlikte bakıyoruz oğluşlarA sağolsun çok yardımcı oluyor. Gün içinde alıp kordona iniyoruz burası o anlam da rahat bol boş iyot alıyoruz:)
Bakıma gelince 2 çocuk gerçekten kolay değil birini besle altını al Gazını alıp rahatlatırken diğeri başlıyor ona aynı şeyler ama şükür diyorum şikayet çi değilim bunlar geçici bir süre. Tadını çıkarmak gerekir. He bu arada gece de 2 kere kalkıyoruz arada uyanmalarımız oluyor hemen yapıştırıyorum göğsümü dalıyorlar.
Onlarla konuşuyoruz acayip dinliyorlar tepki veriyorlar ve gülücük atmaya başladık işte o an hiçbir şeye değilmez Rabbim benimkilerde birlikte cümlesini hep güldürsün. İşte böyle büyüyoruz:)
Bizde önümüzdeki hafta karma aşımızı olacağıZ banyo yaptırın dediler çünkü 3 gün yaptıramıcakmışız.
Çiçek Gökçe Vurdur du o aşıyı bizde olacağız söylemişti bana.
Zorlu bir süreçten geçiyoruz fakat hepsi gibi geçicek bol bol okuyalım bebişleri
Bizden şimdilik bu kadar yazarız yine:)
bu ishal ve kusma aşısı dimi ben yaptırıcam 3. ve 5. ayda 2 doz
Cnm topuk kaninda benim yavrumda inletti resmen k i kucagimdaydi sedyeye falan yatirmadim da... Yavrum agladi ben onunla aglayacaktim zor tuttum kendimiCok sukur ama bu asida sadece asi yaparken agladi biraz , sonrada hic bir huzursuzluk ates falan olmadi cok sukur...
KArma asidan cok korkuyorum ama3 tane asi bir arada ve bebegi cok zorluyormus...Artik 3 gun bize haram olur Rabbim yavrularimiza ve bize guc versin..Onlari aglarken gorupte birsey yapamamak cok zor
2. ay asisini yaptiran deneyimli hanimlar bize biraz bilgi verin ..Beni simdiden stres sardiCok mu zor gecti ?
kızlar bez konusundaki deneyimlerinizi merak ediyorum. hangilerini kullandınız? hangisi iyi geldi, hangisi pişik yaptı vs...
ben ilk 1 numara paketimi hugies almıştım, 2 paket kullandım, arada kakasını çok yaptığı zaman sızdırma oldu onun dışında hiç bir problem olmadı
2 numarayı prima pampers aldım, 80lik paketten. prima biraz pişik yaptı, sızdırma sık sık oluyo ve deterjan gibi kokuyo...
şimdi molfix aldım onu deniyoruz bakalım...
kızlar bez konusundaki deneyimlerinizi merak ediyorum. hangilerini kullandınız? hangisi iyi geldi, hangisi pişik yaptı vs...
ben ilk 1 numara paketimi hugies almıştım, 2 paket kullandım, arada kakasını çok yaptığı zaman sızdırma oldu onun dışında hiç bir problem olmadı
2 numarayı prima pampers aldım, 80lik paketten. prima biraz pişik yaptı, sızdırma sık sık oluyo ve deterjan gibi kokuyo...
şimdi molfix aldım onu deniyoruz bakalım...
kızlar bu arada kalça ultrasonlarınız nasıl geçti bizim kalca açılarımız biri 57 biri 58 çıktı 2 bez bağlıyorum 23 ekime gün verdiler bakalım ne olacak bu kalça çıkığı demek değilmiş ama tam yerine oturmamış dedi sınır 60 ve üstüymüş az altında çıktık yani
Kızlar bebişim emmeye başladı 2 gündür biberon yok çok mutlu oldum dün 2. Ay aşısını olduk aşıya gitmeden önce yarım paranox fitil koyduk ne ateş ne huZursuzluk hiç birini yaşamadık sizde yapın aşıya gitmeden önce çünkü karma aşı ateş yaparmış 3 tane birden vurdular çok ağladı kuzum ilk kez o kadar bağırarak ağladı içim yandı resmen ama sonrası sorunsuzdu fitil işini ihmal etmeyin
canım ben prima pampers bez ve prima pampers ıslak mendille başladım. hiç pişik olmadı çok şükür. geçen de eşim indirim va diye baby star diye ülkerin çıkardığı bez almış. denedik bir paket. baktım pişik olmadı. onu kullanıyorum ıslak mendil olarak da prima pampers. gene pişik olmadı şükür. walla hiç düşünmemiştim uyduruk gelmişti bana ülker bez mi yapar diye ama bzimkine hem pişik yapmadı hem sızdırmadı. ama stokladığım primalard var 3-4-5 numara. önceden almamak gerekiyormuş prima pişik yapsa yanmıştım:) sen stok yapmışmıydın?