Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

kızlar çok moralim bozuk.. sabah 6 gibi uyandı bebeğim. baktım altı pis önce altını değiştirip sonra emziriyim dedim. altını temizlerken göbek deliğinin içinden sarı-yeşil arası bir renkte bir sıvı çıkmış onu gördüm. hemen acile gittik. kültür aldılar sonucu 3 gün sonra çıkıcakmış 3 gün sonrasıda cts.ye denk geliyor.. sanırım pztsiye kaldık. acaba cts kültür sonucu çıkarmı? kan aldılar birde şükür kanı normal çıktı enfeksiyon çıkmadı yani. bu göbeğinden akan şey ne acaba aklıma kötü kötü şeyler geliyo..

geçmiş olsun cnm belki göbeği kururken tam kapanmamıştır ondan akıntı gelmiş olabilir... o şekil olunca bi sıvı sürüyorlar okadar bizimde kuruması çok geç olmuştu süreceklerdi ama kurudu sonra telaş yapmamaya çalış cnm önemli bir şey değildir umarım

getirme aklına kötü şey cnm ya inş. bişeyi yoktur miniğin çok geçmiş olsun cnm ya niye hiç bişe demedilermi neden olabiliceği hakkında

Canım iyi düşünelim iyi olsun inşallah endişelendiğin bişey değildir.

hayır kızlar hiç bişey demediler. tabi onlar acilde neler neler görüyorlar umurlarında bile olmadı belki ama ben günler nasıl geçicek napıcam bilmiyorum. dua edin inşallah kötü birşey değildir Allah korusun yavrularımızı inşallah..

gecmis olsun canim,insallah bir sey yoktur.

Canım sen nerede oturuyorsun ki semt olarak? Ben Medipolde Serdar bey var ona götürüyorum

Cnm topuk kaninda benim yavrumda inletti resmen k i kucagimdaydi sedyeye falan yatirmadim da... Yavrum agladi ben onunla aglayacaktim zor tuttum kendimi Cok sukur ama bu asida sadece asi yaparken agladi biraz , sonrada hic bir huzursuzluk ates falan olmadi cok sukur...

KArma asidan cok korkuyorum ama 3 tane asi bir arada ve bebegi cok zorluyormus...Artik 3 gun bize haram olur Rabbim yavrularimiza ve bize guc versin..Onlari aglarken gorupte birsey yapamamak cok zor

2. ay asisini yaptiran deneyimli hanimlar bize biraz bilgi verin ..Beni simdiden stres sardi Cok mu zor gecti ?

Cnm benimmm .. Ne ki acaba ? Hic birsey demiyorlar ya ozaman uyuz oluyorum.. Insallah ciddi birsey degildir..Dualarimiz seninle..Kotu dusunmeyelim ama kotu olmasin.. Rabbim bebegine guc versin..

kızlar bez konusundaki deneyimlerinizi merak ediyorum. hangilerini kullandınız? hangisi iyi geldi, hangisi pişik yaptı vs...

ben ilk 1 numara paketimi hugies almıştım, 2 paket kullandım, arada kakasını çok yaptığı zaman sızdırma oldu onun dışında hiç bir problem olmadı
2 numarayı prima pampers aldım, 80lik paketten. prima biraz pişik yaptı, sızdırma sık sık oluyo ve deterjan gibi kokuyo...
şimdi molfix aldım onu deniyoruz bakalım...

stres yapmayın kızlar ben de çok korkuyordum aşı vurunurken baya bi ağladı ama sonrasında ateş felan yapmadı doktor da yeni aşılar artık ateş felan yapmıyor endişelenmeyin dedi. iyi düşünün iyi olsun. bol bol emzirin aşıdan sonra allahın izniyle bişeycikler olmaz inşallah...

Kızlar bebişim emmeye başladı 2 gündür biberon yok çok mutlu oldum dün 2. Ay aşısını olduk aşıya gitmeden önce yarım paranox fitil koyduk ne ateş ne huZursuzluk hiç birini yaşamadık sizde yapın aşıya gitmeden önce çünkü karma aşı ateş yaparmış 3 tane birden vurdular çok ağladı kuzum ilk kez o kadar bağırarak ağladı içim yandı resmen ama sonrası sorunsuzdu fitil işini ihmal etmeyin

canım öp oğluşları benim için bende bugün doktora götürdüm kuzumu maşallah herşeyi iyi rota aşısını sordum 3. ayda yapacağız dedi ytapılması gerekiyormuş 3 kasımda olacağız ilk dozunu bakalım hayırlısıyla

bu ishal ve kusma aşısı dimi ben yaptırıcam 3. ve 5. ayda 2 doz

evet canım o aşı bende yaptıracağım 3 kasımda

canım hiç korkma doktorum bana eve gelir gelmez 1 kaşık carpıol şurup ver hemen yeni aşılar pek ateş yapmıyor ama dedi tedbbirimizi alalım dedi baktın ateşi var hala 6 saat sonra tekrar ver bir kaşık dedi eğer düşmezse fitiş onuda yarım oalarak verecekmişiz 3 ekimde aşılarımız var bakalım ne olacak yazarım yine

canım ben doğduğundan beri prima premium care kullandım devamda ediyorum maşallah hiç pişik olmadık memnunum ben

kızlar bu arada kalça ultrasonlarınız nasıl geçti bizim kalca açılarımız biri 57 biri 58 çıktı 2 bez bağlıyorum 23 ekime gün verdiler bakalım ne olacak bu kalça çıkığı demek değilmiş ama tam yerine oturmamış dedi sınır 60 ve üstüymüş az altında çıktık yani

canım ben prima pampers bez ve prima pampers ıslak mendille başladım. hiç pişik olmadı çok şükür. geçen de eşim indirim va diye baby star diye ülkerin çıkardığı bez almış. denedik bir paket. baktım pişik olmadı. onu kullanıyorum ıslak mendil olarak da prima pampers. gene pişik olmadı şükür. walla hiç düşünmemiştim uyduruk gelmişti bana ülker bez mi yapar diye ama bzimkine hem pişik yapmadı hem sızdırmadı. ama stokladığım primalard var 3-4-5 numara. önceden almamak gerekiyormuş prima pişik yapsa yanmıştım:) sen stok yapmışmıydın?

ben daha çektirmedim 2 hafta sonra çektiricem. inşallah bir problem çıkmaz rabbim korusun inşallah bebişlerimizi..

aşı öncesi ilaç fitil vermek doğru değil bence.. çocuğun o aşıya karşı direnç göstermesi lazım ama sen ilaç vererek bunun önünü kesiyorsun.. yine de sizin tercihiniz.. bi de kalça ultrasonu da çok gereksiz bi sıkıntı olsa zaten hareketlerinden belli olur, ben çektirmicem çocuğu boşuna hırpalamaya gerek yok

stok yapmadım canım sadece 2 paket 1 numara almıştım doğumdan önce tam geldi. bi arkadaşımda bana bimdeki bezleri önerdi ama ben almak istemedim en azından şimdi cildi hassasken. ama bebeğe göre değişiyo bezlerin uyumu bazı bebekler en dandiği hoşuna gidiyo
ben ıslak mendil kullanmıyorum bu arada kaynamış soğumuş suyla kapaklı bi kaba hazırladığım pamukları ıslatıyorum onu kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…