evet işe yarıyor...
kızlar bu gece en kötü gecemizi geçirdik.. tam bir kabustu benim için ve bebeğimin nasıl bu kadar uyanık kalabildiğine şaştım kaldım.. akşam 6dan gece 2buçuğa kadar uyumadı. ağladı. heleki gece 12den sonra feryatlar kopartarak ağladı. devamlı emmek istedi. memede uyudu yerine koyunca ağladı. süt kalmadı devamlı göğüste beklediği için.. göğüslerimde çok acımaya başladı sonunda uyudu ama nasıl uyudu.. sütümün yetmediğini düşünüyüyorum. ne yapmalıyım kızlar.. sğmak için makine aldım ama sağmaya bile fırsat vermiyor devamlı emiyor. gece bir ara 4 saat uyuyor ozaman ancak doluyor göğüslerim..
Yarın sabah sağlık Ocağı'na gidiyoruz ilk aşımız için. Kaçta orda olmamız gerektiğini bilen var mı?
yarın sabah sağlık ocağı'na gidiyoruz ilk aşımız için. Kaçta orda olmamız gerektiğini bilen var mı?
Yarın sabah sağlık Ocağı'na gidiyoruz ilk aşımız için. Kaçta orda olmamız gerektiğini bilen var mı?
ben 10 yada 11 de yaptırdım aşıyı. tam hatırlamıyorum. ama hemşire bana karma aşı için mutlaka şu saatte gel dedi 12 miydi neydi.. bi anlamı varmı bilmiyorum 2. aşıyı yaptıranlar bilirler sanırım
farketmez cnm ben 2de gitmiştim
Cnm saati varmis.. 9 ila 10 arasiymis..Yaptirdik bakalim ne olacakk ..Insallah cok agris sizi yapmaz..Sizde huzursuzluk , agri yada ates tapti mi ?
canım benimkiler hep hastanede yapıldı. Ama saatin fark edeceğini sanmıyorumç..
ben 10 yada 11 de yaptırdım aşıyı. tam hatırlamıyorum. ama hemşire bana karma aşı için mutlaka şu saatte gel dedi 12 miydi neydi.. bi anlamı varmı bilmiyorum 2. aşıyı yaptıranlar bilirler sanırım
Cnm saati varmis.. 9 ila 10 arasiymis..Yaptirdik bakalim ne olacakk ..Insallah cok agris sizi yapmaz..Sizde huzursuzluk , agri yada ates tapti mi ?
Bizede 10 da yaptilar cnm.. arma asi icinde banyo yaptirip gelin dediler..Karma olacak cunku dediler..Bugun cok zor dayandim .1 ay sonra ne olacak bilmiyorumm Rabbim yavrularimiza guc versin..
Bizede 10 da yaptilar cnm.. arma asi icinde banyo yaptirip gelin dediler..Karma olacak cunku dediler..Bugun cok zor dayandim .1 ay sonra ne olacak bilmiyorumm Rabbim yavrularimiza guc versin..
kızlar rota aşısını duyan yada yaptıran varmı kuzenime doktoru önermiş bende doktorumuza perşembe soracağım bakalım ne diyecek