Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

İyi geceler kızlar uyku düzeniniz nasıl bizimki berbat hergece 3 olmadan uyumuyo saat 6:30 gibi kalkıyo 9 a kadar ayakta sonra 10 a kadar uyuyo o bidaha gün içinde toplamda 1 saat uyursa uyuyo o sonra yine 3 te uyuyo gözleri kapanıyo uykusuzluktan kendinle savaş veriyo resmen 2 dakika dalıyo sonra gözlerini açıyor dersiniz ki saatlerce uyumuş ama ben çok yoruluyorum kimsede yok yanımda resmen tükeniyorum kundak yaptım salladım yok milupa ınn gece çayı varmış bebekler için bide papatya çayı onu dene dediler aranızda kullanan varmı napıcağımı şaşırdım

canıım bende de aynı sorun var. tek başımayım . kimse yok çok zor anlıyorumm seni bu yüzden .humana iyi geceler çayını denedim işe yarıyorr. tavsiye ederim gerçi kimine yaramıyormuş ama bir dene istersen

Canım bende tekim annem gitti çok zor oldu görsen gözleri kıpkırmızı oluyo uykusuzluktan kendini uyandırmak için çaba sarfediyor resmen deneyeyim bende belki işe yarar kaç cc veriyodun tatlım aç tok farediyo mu

canım sütten sonra ver ne kadar içerse 100 lğk hazırlıyoırum ben ne kadarını alırsa işte

Kızlar uyku konusunda bende aynı durumdaydım..Bi tek gece düzenli uyuyordu.. Şimdi baya düzelttik saylır.. Ağlamalar gaz ve uykusuzluk yüzünden olabilir..emme zamanı geldiğinde önce altını değiştirin sonra emzirin.. Yedikten sonra gazını cıkartın mutlaka ve hemen yatırmayın bi süre omzunuzda yatsın daha sonra yatırın..
Yatırdığımda uyumayınca salladım ben oda olmayınca kucağıma alıp evde dolaşarak pıt pıt poposuna vurarak uyuttum.. bu şekilde yapınca ağlasa bile susup uyuyor.. Tabi cok zor.. düşük kilolu doğdugundan hala zayıf sayılır ama biraz kilo alsa naparım bilmiyorum.. Allahtan uyuyunca cok fazla sallamaya gerek kalmıyo uyuyo kısa sürede.. Sağlıkları yerinde olsun iyi olsunlar yeterki.. Bi şekilde düzenmiz oturur elbet..

Canım benimki uyumuyo ağlamıyoda bugün 7 de uyandı hala ayakta gün içinde toplam 1 saat anca uyuyo en uzun uykusu gece 4 saat toplam 6 saat falan uyuyo 24 saat te Buda çok az gözleri kapanıyo 2 3 dak uyuyo hoop uyanıyo yetmez ki 6 saat uyku ona çok küçük d aha zaten zayıf doğdu hiç toparlayamayacak gece uyurkende kıpır kıpır uyanmaya çalışıyor ama hâli yok uyanmaya ben ruh gibi geziyorum onu düşün gazı olsa ağlar bağırır diyorum ben anlamadım bu işi yarın doktoruna gidicez bakalım o diyecek ilaçta vermek istemiyorum annelik ne zor şeymiş o uyumuyo benim içim acıyo

kızlar miniklere banyodan sonra vücuduna ne sürüyorsunuz?

Cnm ben sürmüyormuş bişey çünkü benim sıpa ciplak olmayı hiç sevmiyo üstünü değiştirirken bile ciglik cigliga bagiriyo oyuZden hemen giydiriyorum ama bence varsa elinde doğal zeytinyagi sür ..

Bizde de yani durum var cnm ama Gunduz uyuyorsak gece uyumuyoruz , gece uyursak Gunduz uyumuyoruz uyuyoruz dediğim de çok değil yarım saat 1saat .. Benim yanimda 15 günlükten beri kimseler yok dayanmaya calisşyorum ama onceden hiç olmayan mosmor gözaltı torbalarim var artik...

olsa bi türlü olmasa bi türlü yaaa. benim annemde eşim olsaydı giderdi şimdiye kadar, gelir gelmez gidecek. elbette desteği var ama çokta çakışıyoruz. kaşla göz arasında ayaklarına koyup sallıyo, softada parmağını yemeklere bandırıp vermeye çalışıyo, bide çocuk huysuzluk etsin hemen sütünmü yetmiyoki demeye başlıyo çok sinir oluyorum. halbuki günde 8-10 kere bez değiştiriyoruz, kakasınıda çişinide yapıyo. doymamış olsa yapmaz o kadar. bunun yanında tabiki çok yardımı var o olmasa yapamazdım. ama artık anne baba çocuk, yani çekirdek aile formuna geçmek istiyorum....

boş memde çare buldum veriyorum ağzına kendi uyuyor genelde, bi tek sıkıntı gece geç yatıyor 1-2 gibi ama yatınca derin uyuyo

Canim ya durumumuz ayni artik göz torbalarini gectim uykusuzluk ve stresten kocaman kocaman sivilceler cikiyor suratimda:'( :'( benim hamileligimden şu anima kadar eşim disinda hic kimse yok ustelik dogumdan sonra eşim ameliyat oldu 25 gunluk bebek ile tasindim hic kimse yardim etmedi, tasinmamiza 3 gun kala esimin ailesi (ablasi abisi hepsi) turkiye ye tatile gittiler bizi yalniz biraktilar. Benimde ailem yok burda anlayacaginiz yalniz hasta adam ve kirki cikmamis bebekle bir basimiza yaptik herseyi:-( Birde oglum tum ailecek ozlemle beklenen bir bebekti ona ragmen bizi yalniz biraktilar birde oglumu cok sevdiklerini soyluyorlar ya sinirden deli oluyorum valla!! Tasinma telasimiz bitti hepsi tektek tatilden döndü resmen planli programli herseyleri

Cnm ultrasonu nasil cekiyorlar ? sende girip tutuyor musun bebegi yoksa gorevliler mi aliyo bebegi..Ben girmezsem cektirmem benn

canım korkma sende giriyorsun bebeğin bir tarafını açıyorsun kalça kısmından önce o tarafa bakıyor doktor ultrason cihazıyla sonra o taraftaki bandı yapıştırıyoorsun bezin bandını yani diğer tarafını açıp baktırıyorsun korkulacak birşey değil yani

ah ah sabahlara kadar uyumuyordum tıkanıyordu benim kızım ağzından burnundan geliyordu sütler ilk zamanlar oda panik oluyordu bende şükür atlattık o günleri artık tıkanmıyor ama şimdide gündüzleri beni hiç yanından ayırmıyor odadan çıksam bas bas bağırıyor illa yanında oturtacak hiç iş yapamaz oldum gerçi onuda öğrendik alıyorum ana kucağına oda oda geziyoruz beraber öyle yapıyorum işlerimi bütün düzenimiz değişti zamanla dahada değişirde iyi bir düzen oturturuz inşallah

kızlar ya bu doğum paramızı ne zaman alacağız acaba alan varmı aranızda birde muhasebeye verdiğimiz evraklar dışında sgk ya vereceğimiz birşey varmı körü körüne beklemeyelim

Cnm yaa senin isin de ne kadar zor.. Askerlik gibi oldu valla.. Cok haklisin..Bir yerden sonra insan esinden otesini istemiyo..

Bebegin kilo aliyorsa sutun yetiyordur zaten..Bide 6 aydan once niye birseyler verir ki anneler , hic anlamiyorum.. Benim annemde yigenime veriyordu ablam gormeden.. Masallahh Agah 'a , kocaman olmustur babasini beklerken..Bir an once babasi ile kavusursunuz insallah cnmcmm...

Cnm benim yaa..Senin durum benden de vahimmis..Bende kendimi kotu goruyordum bide ev tasimak...Ustelik esin ameliyat olmus..Nasil biraktilar ki oyle..Bide geldiklerinde hicbirsey yokmus gibi davranirlar kesin.. :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…