canım bende başta vermiycem dedim. sonra baktım olmuyo verdim emziği ama bu seferde o almadı.. en son nuk marka kauçuk emzik aldım onu emiyor ama zorla genede hiç almamasından iyidir alışır umarım zamanla. dışarı çıkınca falan işime yarar. evde gene ayağında falan sallayabiliyosun ama dışarı çıktık geçen beni rezil etti:)
bende aynı emziği aldım gerektiği zaman veriyorum. ama dün akşam oda fayda etmedi sıcaktan mıdır nedir çok zor uyuttum. sonra gece ne ben çalar saati duymuşum nede o acıkıp ağladı valla 4 saat olmuş yavrum kalkamamışım emizrmek için. sabah çılgınlar gibi tutuyo memeyi.
birde benimki bazen çok sinirli oluyo. memeyi emerken çığlıklar atıyo kızgın oluyo söyleniyo kollarını atıyo elleriyle suratını sıkıyo saçlarını çekiyo. gazımı var diyorum çıkarttırmaya çalışıyorum, sakinleştirmeye çalışıyorum, sakinleşiyo memeye gelince yine sinirleniyo.
bende aynı emziği aldım gerektiği zaman veriyorum. ama dün akşam oda fayda etmedi sıcaktan mıdır nedir çok zor uyuttum. sonra gece ne ben çalar saati duymuşum nede o acıkıp ağladı valla 4 saat olmuş yavrum kalkamamışım emizrmek için. sabah çılgınlar gibi tutuyo memeyi.
birde benimki bazen çok sinirli oluyo. memeyi emerken çığlıklar atıyo kızgın oluyo söyleniyo kollarını atıyo elleriyle suratını sıkıyo saçlarını çekiyo. gazımı var diyorum çıkarttırmaya çalışıyorum, sakinleştirmeye çalışıyorum, sakinleşiyo memeye gelince yine sinirleniyo.
bebeğini benim gibi sallayıp uyutan varmı kızlar.. ben hiç istemiyorum ama mecbur bırakıyor ya
aynı benimkini anlatıyorsun benimkide yapıyor onu bazen deliriyorum. gazı var sanıyorum bu sefer emmeye çalışıyo memeye götürüyorum elleriyle vuruyo gibi yapıyo bağırıyo dediğin gibi.. napıcaz bilmiyorum
kızlar giremiyorum artık eskisi gibi ne zormuş bebek bakımı bazen sabahlıyoruz bazende gece uyuyor gündüz yanından ayırmıyor benimki gülücüklere balşadı gibi 1 2 gündür inanılmaz güzel oluor gülünce aklımı kaybetmezsem ben bu kuzuyla iyidir çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm rabbim nazarglardan korusun hepimizin yavrularını öncelikle kendi nazarlarımızdan da anne ve babanında nazarı çok değermiş kızlar okuyun sizde bol bolöpüyoruz sizi eylülümle
Kizlar bugun bebegim 1 aylik oldu asisini doktoru yapacak.sali gunune randevu aldim.acaba vakit gecmis mi oluyo bilgisi olan var mi
kızlar sütünüzü ne ara sağıyorsunuz ben bebek emdikten sonra sağmayı deniyorum çok az çıkıyor?
emdikten sonra az çıkar tabi cnm hatta yeterince emiyosa sağmana gerek bile yok bence. benim oğlum gece ilk uykusunu biraz uzun uyuyor o zman göğüslerim çok sertleşip ağrıyor sağıyorum ben de.
kaç kilo bebişin cnm? 4 saat uyku bizim için normal mesela dr umuz söyledi. uyursa tabi
çok acıkınca benim oğlum da biraz sinirli oluyo memede ama hemen geçiyor. senin dediğin emme arasında oluyo bizde mesela 10dk emiyor sonra oluyo o da gaz ya da kaka sancısından kesinlikle. bazen kendisi bırakır memeyi erkenden uyuyo gibi olur ama o da gaz mesela kaldırıp gazını çıkarınca devam ediyor emmeye gazı ya da kakası varken ememiyor bebişler
kızlar sütünüzü ne ara sağıyorsunuz ben bebek emdikten sonra sağmayı deniyorum çok az çıkıyor?
kızlar işe yarayacağını düşünüyorum:) deneyin bakalım sizinkiler ne tepki veriyor.. şimdi bu memede emerken vurup ağlayıp çekincede emme gösterme durumu varya hani ne istediğini bilmiyor halde ağlayarak.. emiyorken aynı şeyi yaptığında memeden çekip gazı çıkartmak yerine emdiği sırada poposunun hafif yukarı kısmına yavaş yavaş vurun.. sakinleşip emmeye devam ediyor emmesi bitincede kaldırıp gazını çıkartın ben denedim hırçınlığı yatışmaya başladı..
Kizlar bugun bebegim 1 aylik oldu asisini doktoru yapacak.sali gunune randevu aldim.acaba vakit gecmis mi oluyo bilgisi olan var mi
kızlar işe yarayacağını düşünüyorum:) deneyin bakalım sizinkiler ne tepki veriyor.. şimdi bu memede emerken vurup ağlayıp çekincede emme gösterme durumu varya hani ne istediğini bilmiyor halde ağlayarak.. emiyorken aynı şeyi yaptığında memeden çekip gazı çıkartmak yerine emdiği sırada poposunun hafif yukarı kısmına yavaş yavaş vurun.. sakinleşip emmeye devam ediyor emmesi bitincede kaldırıp gazını çıkartın ben denedim hırçınlığı yatışmaya başladı..
Canımm hoşgeldin yanımaaaa.. Sırf bu yüzden emmeikleri için sütüm kesildi. Gazdan memeyi alsada bağırıyorlar hemen. Emmiyor biberonda da aynı. Kolik cnm yapacak bişi yok. Umarımsütüm kesilmez benimki gibi..