Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

kızlar bu gece en kötü gecemizi geçirdik.. tam bir kabustu benim için ve bebeğimin nasıl bu kadar uyanık kalabildiğine şaştım kaldım.. akşam 6dan gece 2buçuğa kadar uyumadı. ağladı. heleki gece 12den sonra feryatlar kopartarak ağladı. devamlı emmek istedi. memede uyudu yerine koyunca ağladı. süt kalmadı devamlı göğüste beklediği için.. göğüslerimde çok acımaya başladı sonunda uyudu ama nasıl uyudu.. sütümün yetmediğini düşünüyüyorum. ne yapmalıyım kızlar.. sğmak için makine aldım ama sağmaya bile fırsat vermiyor devamlı emiyor. gece bir ara 4 saat uyuyor ozaman ancak doluyor göğüslerim..

gün içinde sağıp biriktirp gece vermeyi düşünüyorum şimdilik.. 70 cc çıktı. emzirdikten 1 saat sonra sağdım iki göğüsten. bunu gün içinde 2 kez daha yapsam gece memeye ek olarak yeter sanırım?

Kızlar gaz sorunları başlamış gördüğüm kadarıyla.. Öncelikle şunu unutmayın bunun çözümü yok.. Yırtına yırtına ağlıyorlar.

benim oğluşlar için her türlü emziği denedim. Almadılar ve öğürdüler her seferinde.. Marfketten gittim 2,5 tl lik emzik buldum hadi deneyim dedim. şekerli sularla alıştılar sonunda...aMA DAMAKLI DEĞİL ESKİ TİP EMZİKLERE..

Gece uykumuz gazımız yoksa güzel ama gaz sancılarımız varsa oturuyoruz. Genellikle de sancılı oluyoruz. Gündüzleri sürekli onlarla ilgileniyorum. Uyurlarsa ufak tefek işler yapıyorum ama onun dışında ev işine elimi bile sürmüyorum hafta sonu eşim oğluşlara bakarken bende işlerimi yapıyorum...

Wc ye bile biri gelince gidebiliyorum. Ama bunca şeye rağmen şükürler olsun diye her gün her dakika dua ediyorum.

Aras'ın topuk kanı değeri yüksekliği hala çözümlenmedi. Hiç bir doktor sorumluluk almak istemediği için bizi sürekli sevk ediyorlar. Bugün bir hastaneye gittik doktorun bir hastasını gördüm. Daha 1 yaşında değil çocuk zeka geriliği var. Yani eğer Arasa'ın topuk kanı değerindeki FKÜ hala yüksekse ve tedavi edilmezse ileriki aşaması o kız gibi olmak. Ağlamamak için zor durdumki doktora eski yaptırdığımız tahlil sonuçlarını gösterdim. %100 birşeyi yok dedi. Bu seferde mutluluktan ağlayacaktım. Tabi emin olmak için kendi hastanesinde de tahlil yapılmasını istedi. hem sarp hem aras için verdik kanımızı çıktık. 15 gün sonra belli olacak.

Kızlar bizim yaşadığımız bir mucize. Evet bazen sabrım kalmıyor sancı krizlerinden dolayı. Bazen kızıyorum kendime. Ama onlarsız bir hayat düşünemiyorum ve hayatımda yaşayacağım en güzel zamanları hayatımı yaşayım sonra ç.ocuk yaparım diye geçiştirdiğim ve hayata karşı bu kadar bencil olduğum için kızıyorum kendime. Ne tuhaftırki sanki benim tek çocuğum olmamalıymış hp iki tane olmalıymış gibi hissediyorum :) Hep soruyorlar ikisi arasında ayrım var mı diye. Evet var diyorum . Sarp için kalbimin bir yarısını Aras içinde diğer yarısını verip ikisi için ölebilirim. Sadece kalbimin sağ ve solu ayrımı var o kadar.

Her sabah gülücüklerle uyanıyoruz. Çok konuşuyorum onlarla öyle hareketler yapıyorlarki konuşabilseler eşlik edecekler benimle sohbete... Onlar uyurken iş yapmıyorum fazla. Onları izlemek herşeye değer. Buzamanları çabuk geçecek ve bir daha gelmeyecek. Bunları iş yaparak ya da başka şeylerle meşgul olarak kaçırmak istemiyorum.

Onlar uyurken ellerini tutuyorum, kafalarını okşuyorum. Yanaklarını seviyorum. O kadar alışkınlarki sevmeme ben onlara temas etmezsem uyumuyorlar. Ya elini ya yanağını tutup uyutacağım. Ya da göğsümde yatırıp poposunu okşayacağım. Kokularını içine çekip aldığım her nefeste şükredeceğim.. hayat o zaman güzel bana.

İkiside farklı kokuyor. Ama ikisi de aşkı simgeliyor. Hepinize aşklarınızla mutluluklar diliyorum...

kızlar bu gece en kötü gecemizi geçirdik.. tam bir kabustu benim için ve bebeğimin nasıl bu kadar uyanık kalabildiğine şaştım kaldım.. akşam 6dan gece 2buçuğa kadar uyumadı. ağladı. heleki gece 12den sonra feryatlar kopartarak ağladı. devamlı emmek istedi. memede uyudu yerine koyunca ağladı. süt kalmadı devamlı göğüste beklediği için.. göğüslerimde çok acımaya başladı sonunda uyudu ama nasıl uyudu.. sütümün yetmediğini düşünüyüyorum. ne yapmalıyım kızlar.. sğmak için makine aldım ama sağmaya bile fırsat vermiyor devamlı emiyor. gece bir ara 4 saat uyuyor ozaman ancak doluyor göğüslerim..

Canım emzirdikten sonra biraz mama verebilirsin. Sana da bebeğe de yazık böyle.. Ama önce doymadığından mı yoksa sancısı falan mı olduğundan emin olmak lazım. Doymuyorsa mutlaka mama takviyesi yap. Güçsüz düşüp hasta olmasın.

Yarın sabah sağlık Ocağı'na gidiyoruz ilk aşımız için. Kaçta orda olmamız gerektiğini bilen var mı?

Yarın sabah sağlık Ocağı'na gidiyoruz ilk aşımız için. Kaçta orda olmamız gerektiğini bilen var mı?

ben 10 yada 11 de yaptırdım aşıyı. tam hatırlamıyorum. ama hemşire bana karma aşı için mutlaka şu saatte gel dedi 12 miydi neydi.. bi anlamı varmı bilmiyorum 2. aşıyı yaptıranlar bilirler sanırım

ben 10 yada 11 de yaptırdım aşıyı. tam hatırlamıyorum. ama hemşire bana karma aşı için mutlaka şu saatte gel dedi 12 miydi neydi.. bi anlamı varmı bilmiyorum 2. aşıyı yaptıranlar bilirler sanırım

Banada sabah erken gel dedi 9 da nedenini bilmiyorum bende

canım benimkiler hep hastanede yapıldı. Ama saatin fark edeceğini sanmıyorumç..

Cnm ben dr.umu degistirecegim..Oyuzden saglik ocagina gittim..Senin dr. un kimdi ? İyi bi dr. a goturmek istiyorum ama artik evede yakin olsun istiyorum..Dogumdan beri araba kullanamiyorum cunku :KK43: Aklima kotu kotu seyler geliyo.Yavrumu koydugum taraftan ya araba gelip carparsa falan ..

Bizede 10 da yaptilar cnm.. arma asi icinde banyo yaptirip gelin dediler..Karma olacak cunku dediler.. :KK43: Bugun cok zor dayandim .1 ay sonra ne olacak bilmiyorumm :KK43: Rabbim yavrularimiza guc versin..

Bizede 10 da yaptilar cnm.. arma asi icinde banyo yaptirip gelin dediler..Karma olacak cunku dediler.. :KK43: Bugun cok zor dayandim .1 ay sonra ne olacak bilmiyorumm :KK43: Rabbim yavrularimiza guc versin..

aynen banyo yaptırın dediler banada 3 gün yaptırmayacakmışız çünkü vurulduktan sonra

kızlar rota aşısını duyan yada yaptıran varmı kuzenime doktoru önermiş bende doktorumuza perşembe soracağım bakalım ne diyecek

sorma benimkide haftaya pazartesi olacak. sarılık için topuk kanı alınırken ağlamaktan katıldı kuzucum benim, benimde tansiyonum düştü elim ayağım boşaldı o ağlarken. alışıcaz ne yapalım daha bir sürü aşı var...

Selam kızlar. OğluşlarA birlikte öperiz sizi ve bebişlerinizi. Zaman hızla akıyor cuma günü tam 2 aylık olucaz Allah izin verirse. Şu an Çanakkale deyim kayınvalide birlikte bakıyoruz oğluşlarA sağolsun çok yardımcı oluyor. Gün içinde alıp kordona iniyoruz burası o anlam da rahat bol boş iyot alıyoruz:)
Bakıma gelince 2 çocuk gerçekten kolay değil birini besle altını al Gazını alıp rahatlatırken diğeri başlıyor ona aynı şeyler ama şükür diyorum şikayet çi değilim bunlar geçici bir süre. Tadını çıkarmak gerekir. He bu arada gece de 2 kere kalkıyoruz arada uyanmalarımız oluyor hemen yapıştırıyorum göğsümü dalıyorlar.
Onlarla konuşuyoruz acayip dinliyorlar tepki veriyorlar ve gülücük atmaya başladık işte o an hiçbir şeye değilmez Rabbim benimkilerde birlikte cümlesini hep güldürsün. İşte böyle büyüyoruz:)
Bizde önümüzdeki hafta karma aşımızı olacağıZ banyo yaptırın dediler çünkü 3 gün yaptıramıcakmışız.
Çiçek Gökçe Vurdur du o aşıyı bizde olacağız söylemişti bana.
Zorlu bir süreçten geçiyoruz fakat hepsi gibi geçicek bol bol okuyalım bebişleri
Bizden şimdilik bu kadar yazarız yine:)

X