Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

çiçekçim mutlu birisi tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün darsısı bizlere inş

bugün kontrole gittim sancım var ama doğum sancısı değil önemli değil dedi doktor.
minişim 2,600 küçük görünüyo biraz ama bence daha büyük dedi dr. cihazların yanılma payı var dedi. bide kafası biraz küçük görünüyo ama ayrıntılı ultrason yapmıştık hareketleri suyuda çok iyi problem olduğunu sanmıyorum dedi.
20 gün içinde doğumu bekliyorum dedi. bu arada 4 gün yokum ebeler falanda yok doğum olursa vakıf gurebaya falan gidebilirsin dedi ama bayramda olacağını zannetmiyorum aklında olsun diye söylüyorum dedi....
hayırlısı olsun inşallah bekler benim küçük aşkım....

Cnmcm daha 20 gün var ya ne güzel ozamana kadar en az 700-800 gram daha alir tobis tobis olur inşallah :) saglikli yaa önemli olan o sürekli konus sen aman bekle annem diye bende diyorum bayramda dur diye ama sanki benimkide bekleyecek gibi hissediyorum hatta okadar aliştim ki sanki hep karnimda kalacak minikim :) doğumunu hayal edemiyorum hiç çok ilginç geliyo. Hani dogum yapan arkadaslara çok imreniyorum çok mutlular ama kendimi hiç hayal edemiyorum çok garip di mi ?

bende babacığını bekle diyorum, bayramdan sonra gelecek inşallah... uslu uslu uyu bakayım diyorum. ama bende yakında doğuracakmışım gibi hissetmiyorum. bayramda gelmez herhalde...

Canim ben sut icemiyorum ozellikle son zamanlarda bolca yogurt ve cacik yedim ve bebegim 400 gr almisti nerdeyse doktorum tombul bi kiz olcsk galiba dedi.daha vaktinde var bence yogurdu dene

Canim ben sut icemiyorum ozellikle son zamanlarda bolca yogurt ve cacik yedim ve bebegim 400 gr almisti nerdeyse doktorum tombul bi kiz olcsk galiba dedi.daha vaktinde var bence yogurdu dene

yoğurduda yiyorum canım. ama zaten doktorum 2,500-3000 kg arası normal kabul ediliyo çok küçük değil dedi. doğumun daha kolay olur dedi. çok can sıkacak bir durum değil yeni. bebekleri bu kilolarda olanlar üzülmesin. zaten doktorum kendi söyledi cihazdada yanılmaya payı olur bence daha büyük dedi. hayırlısı olsun kızlar, sağlıklı olsun doğduktan sonra daha çabuk kilo alırlarmış....

ayy sonunda :) sağlıkla kucağına al inşallah...

ayyyy liliiiii kendim doguma gidecek kadar heyecanlandim valla :)) sonunda geldi bekledigin an..bir avazda kurtul insallah...hayirli haberlerini bekliyorummmm...

lili kucağına almıştır şimdi

Ve sunballl ve pampam

Slm kizlar. Spinal anestesi ile yaginimi kucagima aldim hersey superdi. Bebegim ve ben cok iyiyiz sonda ciktigi gibi ayaklandim gaz problemim olmadi hep gezdim ve 6 lt.den faxla su ictim. Hst. Verdiklwri disinda bisi yemedim buyuk wc yapamadim hali ile yemekler hep sivi idi cunku.. bu yuzden lavman yapildi asla korkack bisi degil ve b.wc yaomis oldum bugun taburcuyuz. Hersey yolunda bebegim kadir gecesi dogdu.. Rabbim gonlume gore verdi...

Bizden simdilik bu kadar...

Kizlar bebegim hala donmedi sezeryan videolarinda ters gelisli bebegin cikarilmasi cok zordu korkuyorum bebegime bisey olcak diye.icimizde ters gelisli bebek dogum yapan varmi .bebek nefessiz kaliyor mu basi cikana kadar acaba

Kizlar bebegim hala donmedi sezeryan videolarinda ters gelisli bebegin cikarilmasi cok zordu korkuyorum bebegime bisey olcak diye.icimizde ters gelisli bebek dogum yapan varmi .bebek nefessiz kaliyor mu basi cikana kadar acaba

normal doğumda oksijensiz kalma riski yüksek ama sezaryende bebeği heemn çıkardıkları için oksijensiz kalma ihtimali çok az diye biliyorum ben

allah analı babalı büyütsün canım hikayeni ve foto bekliyoruz

canım nasıl mübarek bir gecede geldi ne mutlu sana
Allah analı babalı büyütsün....

benim şu an doğum pozisyonunda olmasına rağmen doktorum bugün doğuma kadar değişebilir dedi. seninde değişebilir. hem doğum sırasında hala ters gelişli ise sezeryenle alıverirler merak etme....

Allah analı babalı büyütsün çiçekcim:) bende seni merak ediyordum aynı gün doğdu minişlerimiz:) gaz damlası var dr.a söyledin mi gazı çıkmıyor diye. bize her ihtimale karşı yazdı dr.

geçmiş olsun tatlım. evet bol bol emzirceksin başka caren yok ben sarılık olmasın diye 1 haftadır göğsümde tutuyorum paramparça oldu göğüslerim

aynen bana da öyle geliyordu. zaten doğuncada inanamıyorsun merak etme. ben daha yeni yeni inanabiliyorum:) hala hayal gibi sanki.. Rabbim sana da hayırlı sağlıklı doğum ve evlat nasip etsin inşallah..

:) doğuran doğurana.. hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah..

Kızlar biz yine hastaneye yattık fototerapi goruyoruz sarılıktan dolayı.gecen gun yattıgımızda dusmustu ama taburcu olduktan sonra tekrar artmaya basladı devamlı emzirmeme ragmen.sarılık cok uyuturmus ama bizde oyle cok uyku da yok ama bi turlu atlatamadık dua edin nolur

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin inş en kısa zamnda toparlar

bayanlar ben 38.haftamdayım ellerım ve ayaklarımda asırı derecede kasıntı var .gecelerı yatırmıyor kasıntılar .delırcek gbıyım ıcınızde benım durumumda olan varmı varsa nasıl care buluolar..

Oyy oyy !

Bende dogum yapmayanlardanım daha-cok sukur kurtulmus nerede ıse herkez-gozunuz aydın kızlar..

kontrole gıttım hersey gayet normalmıs-yanı beklemeye devam hıcbır degısıklık yok...

Yuruyus yapıyoruz her gun nerdeyse 1 saat-baskılarım oluyor kasıklarım agrıyor o anlarda vs. dınlenıyorum hooopp bıtıyor...
Bakalım nee zamana gelecek benım kızım....

Aynen canım bizde bugün cıktık Allah yardımcın olsun gercekten cok zor bişeymiş ama merak etme gecer.. Ben hem emzirip hem sağıp veriyorum canım.. emzirdikten sonra sağdıgım sütü biberonla veriyorum ama yarım saatten fazla emzirmem sürüyor uyudugu icin.. 2 bck saatte bir emzir canım en gec.. Bu arada benim bebegimde aynı babası bende nasıl duygularla baktıysam artık :)... Allah acil şifalar versn..

Yeni doğum yapmış arkadaşlarIn gözü aydın Allah analı babalı büyütsğn inşallahhh.. Uykusuz biraz zorlu ama cok keyifli bi yola girmiş bulunuyoruz :) Allah yardımcımız olsun..

canım nasıl mübarek bir gecede geldi ne mutlu sana
Allah analı babalı büyütsün....
Cok sukur canim bir onceki gece cok dua etmistim. Rabbim ne hayirli ise yolunu kolaylastir die. Hamile kaldimdan beri de her namazda kadir gecesi dogum yapmami nasip et insallah Allahim dedim. Cok sukur bin sukur.
allah analı babalı büyütsün canım hikayeni ve foto bekliyoruz
Hikayemi anlatacam aklimda canim...

Bende 2 sa. Bir sut sagiyirum 2 sa. 1 30 ml vermek sart onun disinda hep mememde yada uykuda zaten. Insallah seninde sarilik olan bebeklerinde sariliklari gecer hemen.. gecmis olsun canim..

Kizlar..
Nazardan bebeginizi koruyun. Emmiyo cok aglio sutum yetmio deyin ben oyle yapiyorum ve 2 gunde farki gordum. Sewenlerin kotu niyetli olmasa bile cok nazari degiyo.
Birde uykunuza dikkat edin anneler sut sati disinda bwbek uyurken sizde uyuyun herseyi birakin..
Ben bugun korse takmaya basladim bu arada bu ne be 34 bedenime aldik 44 beden korse ) saglik olsun..
Simdilik benden bu kadar yarin kont. Var. Operim hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…