- 14 Aralık 2012
- 1.233
- 4
Mrb kızlar. Uzun zamandır yazamıyorum. Sıkıntılarımın ardı arkası kesilmiyor. 30. haftaya kadar normal giden gebeliğimde 30 dan sonra kabusları yaşamya başladık. önce 3 dk da bir benim hissetmediğim sancılar başladı. onu ilaçlarla durduk. bu sefer bebeğim 31. haftada takıldı büyümüyor. şimdi 36. haftadayım ama 32 haftalık gözüküyor ve sadece 1700 gram. Hamileliğimde yaşadığım üzüntülerin etkisiyle uterin arterlerde çentik oluşmuş ve bebeğe yeterince kan gitmediği için büyümüyor. Doktorum 37 ye girer girmez alalım bebeği dedi. Çünkü şu anda kalp atışları ve diğer fonksiyonları normal gözüküyor riske atmayalım dedi. küveze girecek gibi duruyor bu durumda. Çok endişeliyim. salı sabah 8 de yatışım olacak. Ne olur bu mübarek günde dua edin bebğim sağlıklı olsun. doğumdan sezeryandan kesilmekten hiç korkmuyorum sadece sağlıklı olsun bi şey istemem. Allah hepimizin yardımcısı olsun miniklerimizi korusun. Doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun. Doğum yapacaklara yardım etsin İnşallah...
Persemde gunu uzun süren sancılardan sonra epidural normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım.. gecmişi hic okuyamadım doğum yapanlar varsa Allah analı babalı büyütsün inşalllahh.. doğum yapacak olanlara sabır güc kuvvet versin diyorum :).. Hastaneye gittiğimde doğum sancılarım başlamıştı yatışım yapıldıktan 24 saat sonra doğum yapabildim son 12 saat suni sancı verıldi.. bebeğim 2700 gr kücük dogdu ama kuveze alınmadı sağlıgı yerinde cok sukur emme problemimizde kalmadı sadece biraz sütüm az gibi.. Benim icin biraz zor gecti Rabbim size kolaylık versn inşallahh.. böyle mucizevi bişeye değer..
Bu arada herkese epidural normal doğumu tavsiye edebilirim.. doğum esnasına kadar olan süreyi kesinlikle uzatmıyo yalnız hafif uyuşuk olduğunuzdan ıkınma sorunu yaşayabilirsiniz böyle bi dezavantajı var ama eger nasıl yapacağınızı bilirseniz birazda dirayetli olursanız o problemide aşabilirsiniz..Yalnız sancılarınız cekilir cinsteyse yani dayanabiliyorsanız gerek yok bence..
Bu arada hepinizin Kandili mubarek olsun.. Rabbim dualarınızı kabul etsn inşallahhh....
Doğuran doğurana :) Doğuran ayrılıyor topikten biz naapalım çarşamba günü kontolümüz var bakalım drumuz ne diyecek bayrama kaldım galiba bayramda malum herkez biyerde
Canım aynı sorun bende vardı 3 hafta hiç kilo almadı bebeğim çentik vardı suyum azalmıştı 35+5 te aldı doktorum 2100 gr doğdu kızım şuan 2850gr maşallah iyi toparladı 22 günlük oldu hiç üzülme zayıf bebekler daha hızlı kilo alıyolar 3 gün küvezde kaldı oda ben insilün kullandığım için şekeri düşük doğdu sakın canını sıkma küçük olsun sağlıklı olsun önemli olan o doğunca daha hızlı kilo alıyolar merak etme tatlım
ayy sonunda :) sağlıkla kucağına al inşallah...
Cnm sen nasilsin ? Kontrolun var mi BAYRAM oncesi ? Benim Dr. 9 gün yok .. İnsallah o sirada doğurmam :)
canım bizdede yok en az 3 e kadar ayaktayız sonra 2 saatte bi kıyamet kopararak uyanıyo acıkıyor altını al derken yine aynı şey zaten gece yatağına koyunca gözlerini açıyor gece 1 saat bakışıyoruz saat oluyo 4Canım uyku duzeniniz nasıl?Ahmet Efe hala geceyle gunduzu karıstırıyor sanırım.10 gunluk olduk ama daha bi duzen oturtamadık.sizde durum nasıl?
Evet canım büyüyo çok şükür dışarıda daha çabuk büyüyorlar tatlım o yüzden diyorum sana sıkma canını diye ben iyiyim canım çıkıyorum lahusa modundan alışıyoruz kuzumla birbirimizeCnmm maşallah kuzucuğuna ne güzel toparlanivermis :) sen nasilsin buarada ?
merhaba kızlar
spinal sezeryanla salı günü bebeğimi kucağıma aldı... allah herkese bu duyguyu nasip etsin küçük melekler çok güzeller..
Doguma giriyorum kizlar.. islemlerim yapiliyor..
Persemde gunu uzun süren sancılardan sonra epidural normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım.. gecmişi hic okuyamadım doğum yapanlar varsa Allah analı babalı büyütsün inşalllahh.. doğum yapacak olanlara sabır güc kuvvet versin diyorum :).. Hastaneye gittiğimde doğum sancılarım başlamıştı yatışım yapıldıktan 24 saat sonra doğum yapabildim son 12 saat suni sancı verıldi.. bebeğim 2700 gr kücük dogdu ama kuveze alınmadı sağlıgı yerinde cok sukur emme problemimizde kalmadı sadece biraz sütüm az gibi.. Benim icin biraz zor gecti Rabbim size kolaylık versn inşallahh.. böyle mucizevi bişeye değer..
Bu arada herkese epidural normal doğumu tavsiye edebilirim.. doğum esnasına kadar olan süreyi kesinlikle uzatmıyo yalnız hafif uyuşuk olduğunuzdan ıkınma sorunu yaşayabilirsiniz böyle bi dezavantajı var ama eger nasıl yapacağınızı bilirseniz birazda dirayetli olursanız o problemide aşabilirsiniz..Yalnız sancılarınız cekilir cinsteyse yani dayanabiliyorsanız gerek yok bence..
Bu arada hepinizin Kandili mubarek olsun.. Rabbim dualarınızı kabul etsn inşallahhh....
Merhaba Kizlar dun telfunu elime aldim ama yazamadim. Cok kotuydum... Allah razi olsun. Merak etmissiniz.. Hepinize operasyon sirasinda dilim dondugu kadar dua ettim... Tansiyonum dustu biara amilyatta duzelince baya rahatladim.. spinal oldum Cok sukur iyiydi. En korkunc olan hemiserelerimn ve doktorumun karnima muayene ederken bastirmalarydi.. en aci tarafi buydu sanirim... Dun kotu olmamim sebebi rahat gaz cikaramamdi.bugun Cok iyiyim cok sukur..... Sezeryanim keyifli gecti. Muzik esligindeydi. :) banada hangi sarkiyi istedigimi soruyorlardi....Drumdan cok memnun kaldim ... Gelelim hayatimin geri kalanini ona adayacagim prensime.. o benim bundan sonraki nefes almayi istemeye sebebim. Herseyim.. cok seviyorum onu. Bi arkadas yazmis gebelikteki besledgin duygularla dogduktan sonraki duygular bambaska.. gordugunde daha bi seviyor daha aciyorsun sana muhtac oldugunu gorunce.. Rabbim kimseyi cocuklariyla imtihan etmesin... Butun acilara katlanilir ucunda boyle guzel bir melek varsa.. evimizin nesesi herseyi oglusum ile opuyoruz hepinizi cok...dualarimiz dogum yapacak arkadaslarla... :)
Uykudan ziyade sen ustune isemesine hazırla canım kendini :) benim sıpam bayılıo annenin ustune lsemeye.bu sabah da gokcenin dedigi durumla karsılastım :):) ustume kaka yaptı :) tam altını siliodum gazı varmıs heralde gazla beraber birsuru kaka ustume pijamama .. cok guldum ama.normalde herseye midesi bulanan ben cocugumun pokunu bile seviyorum ya :)
Benim oglusum babasının aynısı :) hatta aynı yerde dogum lekesi var ikisinde de.yuh bu kadar olur dedim :) nasıl askla baktıysam kocacıma tıpkısının minigini dogurdum :)
kızlar çarşamba günü saat 17.20 de aldım eylülümü kucağıma sağ sağlim malum yoğun geçiyor giremedim bir türlü spinal sezeryan olduk suyumuz dahada azalmıştı riske atmadık çok güzel bir duygu darısı başınıza diyorum geçmişi okuyamadım daha doğum yapan varmı bilmiyorum ama kızım ve ben çok gazlıyız tek sorunumuz bu öpüyoruz hepinizi bu arada sarılık başladı bizde ya inşallah çabucak atlatırız dua edin
Uykudan ziyade sen ustune isemesine hazırla canım kendini :) benim sıpam bayılıo annenin ustune lsemeye.bu sabah da gokcenin dedigi durumla karsılastım :):) ustume kaka yaptı :) tam altını siliodum gazı varmıs heralde gazla beraber birsuru kaka ustume pijamama .. cok guldum ama.normalde herseye midesi bulanan ben cocugumun pokunu bile seviyorum ya :)
bide pipinin alt kısmı cok cabuk pisik oluo hava almadıgı icin.arada altını acık bırakıyorum ben.tabi isemesini goze almak lazım :) aklında bulunsun canım az kaldı senin de :)
kızlar çarşamba günü saat 17.20 de aldım eylülümü kucağıma sağ sağlim malum yoğun geçiyor giremedim bir türlü spinal sezeryan olduk suyumuz dahada azalmıştı riske atmadık çok güzel bir duygu darısı başınıza diyorum geçmişi okuyamadım daha doğum yapan varmı bilmiyorum ama kızım ve ben çok gazlıyız tek sorunumuz bu öpüyoruz hepinizi bu arada sarılık başladı bizde ya inşallah çabucak atlatırız dua edin
pazartesi kontrolüm, aslında perşembeydi ama bi hafta sonrası bayram ya tatile denk gelmesin diye pazartesi gideyim bi hafta sonra yine pazartesi giderim son zamanlarda arayı açmayayım dedim.
bu arada günlük sütlerden al iç olur mu? sek veya sütaşın cam şişelerde yarım lt.lik günlük sütleri var, besin değerleri daha yüksek. onlardan al. bende onlardan günde bitane bitiriyorum
Merhaba Kizlar dun telfunu elime aldim ama yazamadim. Cok kotuydum... Allah razi olsun. Merak etmissiniz.. Hepinize operasyon sirasinda dilim dondugu kadar dua ettim... Tansiyonum dustu biara amilyatta duzelince baya rahatladim.. spinal oldum Cok sukur iyiydi. En korkunc olan hemiserelerimn ve doktorumun karnima muayene ederken bastirmalarydi.. en aci tarafi buydu sanirim... Dun kotu olmamim sebebi rahat gaz cikaramamdi.bugun Cok iyiyim cok sukur..... Sezeryanim keyifli gecti. Muzik esligindeydi. :) banada hangi sarkiyi istedigimi soruyorlardi....Drumdan cok memnun kaldim ... Gelelim hayatimin geri kalanini ona adayacagim prensime.. o benim bundan sonraki nefes almayi istemeye sebebim. Herseyim.. cok seviyorum onu. Bi arkadas yazmis gebelikteki besledgin duygularla dogduktan sonraki duygular bambaska.. gordugunde daha bi seviyor daha aciyorsun sana muhtac oldugunu gorunce.. Rabbim kimseyi cocuklariyla imtihan etmesin... Butun acilara katlanilir ucunda boyle guzel bir melek varsa.. evimizin nesesi herseyi oglusum ile opuyoruz hepinizi cok...dualarimiz dogum yapacak arkadaslarla... :)
Gözün aydin canim allah anali babali büyütsün eylül kizimizi inş.gaz sikintilarida geçerde rahatlarsiniz canimkızlar çarşamba günü saat 17.20 de aldım eylülümü kucağıma sağ sağlim malum yoğun geçiyor giremedim bir türlü spinal sezeryan olduk suyumuz dahada azalmıştı riske atmadık çok güzel bir duygu darısı başınıza diyorum geçmişi okuyamadım daha doğum yapan varmı bilmiyorum ama kızım ve ben çok gazlıyız tek sorunumuz bu öpüyoruz hepinizi bu arada sarılık başladı bizde ya inşallah çabucak atlatırız dua edin