- 14 Aralık 2012
- 1.233
- 4
Mrb kızlar. Uzun zamandır yazamıyorum. Sıkıntılarımın ardı arkası kesilmiyor. 30. haftaya kadar normal giden gebeliğimde 30 dan sonra kabusları yaşamya başladık. önce 3 dk da bir benim hissetmediğim sancılar başladı. onu ilaçlarla durduk. bu sefer bebeğim 31. haftada takıldı büyümüyor. şimdi 36. haftadayım ama 32 haftalık gözüküyor ve sadece 1700 gram. Hamileliğimde yaşadığım üzüntülerin etkisiyle uterin arterlerde çentik oluşmuş ve bebeğe yeterince kan gitmediği için büyümüyor. Doktorum 37 ye girer girmez alalım bebeği dedi. Çünkü şu anda kalp atışları ve diğer fonksiyonları normal gözüküyor riske atmayalım dedi. küveze girecek gibi duruyor bu durumda. Çok endişeliyim. salı sabah 8 de yatışım olacak. Ne olur bu mübarek günde dua edin bebğim sağlıklı olsun. doğumdan sezeryandan kesilmekten hiç korkmuyorum sadece sağlıklı olsun bi şey istemem. Allah hepimizin yardımcısı olsun miniklerimizi korusun. Doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun. Doğum yapacaklara yardım etsin İnşallah...
Cnm benim iyi düşünelim iyi olsun inşallah benimde küçük biraz ben her gece koca bir bardak balli mutlu süt iciyorum ve haslanmis yumurta yiyorum hergun sende dene iyi olurlar inşallah ..