Canım dün gece saat 2 den beri uyumadı 5 dak uyuyo basıyo çığlığı sonra 1 saat ayakta sonra yine 5 dak uyuyo yine aynı çıldırcam artık zoru ne onuda bilmiyoruz en son eşimin kucağına attım saat 1 de 2 saat uyudum şimdi kalktım huy değiştiriyor galiba
Kizlar hamikelikte nerdeyse hic odemim olmadi ama bugun digumun 4. Gunu ve bacak ayak ve bikegim deli gibi sisti yardim edin lutfen nirmalmi yasayan varmi ne yapcam bilmiorum. Gunde 3 lt. Fazla su iciyorum ama hep ayaktayim o yuzden olabilirmi. Bide dun korse takmaya basladim bu yuzden olabilirmi bide su antibiyotik vae sezeryan sonrasi kullanilan ondan okabilirmi yaaa. Off..
Kızlar biz yine hastaneye yattık fototerapi goruyoruz sarılıktan dolayı.gecen gun yattıgımızda dusmustu ama taburcu olduktan sonra tekrar artmaya basladı devamlı emzirmeme ragmen.sarılık cok uyuturmus ama bizde oyle cok uyku da yok ama bi turlu atlatamadık dua edin nolur
Kizlaaarrr ya ben hepinizi cok ozledim. Aras in alinan topuk kaninda bir deger yuksek cikmis knunla ugrasmaktan gelemdim gidemedim. Ama gevmisi okudum dogum yapan yum arkadaslarima hayirli olsun dileklerimi iletiyorum. Allah anali babali buyutsun. Yapacak arkadaslarima da Allah kolaylik versin diyorum. Kizlaaarr yorgunum uykusuzum cok kotu ve zor durumdayim ama inanin umurumda degil. Yavrularimi izlemek o kadar guzelki unutuyorum herseyi. Kucagina alan arkadaslarim ne demek istedigimi anliyorlardir eminim.
Ancak bir sorun var. kendimi hala anne olmus gibi hissetmiyorum. Sanki bakmam gerekiyormusda o yuzden ilgileniyormusum hibi hissediyirum. Kendi yegenime olan duygularim daha yogundu.
Kardesimin tanidigi prdagog bir doktor var Aras icin dokunsun kna mutlaka en son o hastaneden ciktigi icin daha cok ten temasi kuesun demis ama inanin baskalrindan cocugum bana kalmiyor daha bir iki gundur ilğilenebiliyorum. Yardim almam gerektigini soylemis psikolojik anlamda ama giderk vaktim yok. inanin bazen wc ye gidemiyorum. Bu kuvez olayi 35 gun cocuklarimdan ayri kalmak cok sarsti beni. Toparlanamiyorum en kisa zamanda psikolojik dedtek almaya baslayacagim.
Hepinize hayirli dogumlar diliyrum. Allah benim yasadiklarimi yasatmasin hic biriniE. Opuyorum hepinizi...
Kizlar hamikelikte nerdeyse hic odemim olmadi ama bugun digumun 4. Gunu ve bacak ayak ve bikegim deli gibi sisti yardim edin lutfen nirmalmi yasayan varmi ne yapcam bilmiorum. Gunde 3 lt. Fazla su iciyorum ama hep ayaktayim o yuzden olabilirmi. Bide dun korse takmaya basladim bu yuzden olabilirmi bide su antibiyotik vae sezeryan sonrasi kullanilan ondan okabilirmi yaaa. Off..
Kizlar bende sali günü asya mi kucagima aldim saglikli bir çekilde iyiyz çok şukur dün akşam çiktik evimizdeyiz kizim 50cm 4300doğdu teyzeleri
Ben akilli bebegimi emzirirken geziyordum sopor oksun die hep ayaktaidim yani meger o yapiomus. Birakt ama dunden beri ayaklarimi hep havada tutmaya cakisiom gerileme yok ama ilerlemede yok sukur. Antibiyotike devam ediom canim bnde dedigin gibi bitene kadar az kaldi zatii. .Canım bende yasadım aynı durumu benimde 3.gun sismeye basladı ama gorsen insan ayagı demezsin..cok ayakta kalıyoruz dinlenemiyoruz ya ondan oluomus ben doktoruma sordum cok korktum cunku.bebek uyudugu zaman sen de uzan ayaklarını yuksekte tut.blraz zaman alıo duzelmesi ama gecio Allahın izniyle.antibiyotikleri de ihmal etme ben soylemesi ayıp isal oldum antibiyotikten ama doktorum sakın bırakma enfeksiyon kaparsın dedi.az kaldı zaaten bitmek uzere.
Saol canim insallah gecer tez zamanda..Canım neden olduğunu bilmiyorum ama doğumdan sonra bende de olmuştu. 1 aya kadar geçiyor merak etme..
Kizlar bende sali günü asya mi kucagima aldim saglikli bir çekilde iyiyz çok şukur dün akşam çiktik evimizdeyiz kizim 50cm 4300doğdu teyzeleri
kızlar inanır mısınız bikaç gün içinde bebek dahada aşağı indi. artık kasılmalar sırasında ufak sancılarda oluyo, kalçamda ağrılar başladı birden ve belimdede. hissediyorum az kaldı bayağı ama korkmaya başladım, nasıl olacak..... tırsıyoruuummmm
Bugun dengesizin biri bana dediki normal mi sezeryan mi oldu. Sezaryan dedim. Gozler faltasi gibi acildi uzaya cikiom gel dedim sanki.. senmi istedin zorunlumu dedi.. kendi hur iradem ile ben istedim iyki istemisim cokta memnunum dedim. Insan bi nasiksin der gecmis olsun der. Mal lik para ile degil iste afedersiniz yani
selam arkadaslar bende 4.08.2013 sezaryan dogum yaptim guzel siyah sacli bir oglum oldu .cok sukur sagligi iyi.onunla ilgilenmekten zaman bulunmuyor internete girmek icin,