Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Gaz sancısı olabilir mi? yoksa kuacağa mı alıştı...

Canım neden olduğunu bilmiyorum ama doğumdan sonra bende de olmuştu. 1 aya kadar geçiyor merak etme..

Canlar hepinize iyi bayramlar.. Allah hepimize yavrularımızı bağışlasın ve daha uzuuunn uzuuuunn bayramlar görelim birlikte inş.. Öpüldünüz.

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah canım..

gökçecim ben sezeryandan sonra 2. gün kucağıma alıp hareket edebildim bebeğimi.. hastanede yatar pozisyonda emzirdim inan sevemedim koklayamadım o iki gün bile kendimi yabancı gibi hissettim ona.. sen ki kaç gün ayrı kaldın çok normal bunları hissetmen.. benimki bile 8. günümüz daha yeni yeni kokuma alıştı.. hiç merak etme zaman herşeyin ilacı..

tatlım ne korsesi ya bnm 5 aylık gibi göbeğim var aklımın ucundan geçmedi korse. bence takmamalısın. sezeryan oldun sende hatrladım kdryla. dikişlerinde var. gider zaten zamanla göbeğin ilk 3 ay çok önemli. az sık dişini. bide ayakta kalma fazla. zaten bol su içiyormuşsun o çok iyi.. umarım geçer şişlerin bir an önce..

benimde göğüs uçlarım fena.. yaralar bereler içindeyim. saolsun hastanedeki hemşire 2 gün sonra gösterdi nasıl emzireceğimi.. bende ucunu verdim kendim tabi.. hala düzelmedi. kolay kolay da geçecek gibi değil.. yanıyorum ne zormuş annelik.. zaten saat başı uyanıyo gece.. başım falan dönüyo artık.. ama herşeye değer onun kokusu yavrum benim özledim bile gidip bi bakıyım:) hadi hayırlı bayramlar güzel teyzelerimiz..

Kizlar bende sali günü asya mi kucagima aldim saglikli bir çekilde iyiyz çok şukur dün akşam çiktik evimizdeyiz kizim 50cm 4300doğdu teyzeleri

Kizlar bende sali günü asya mi kucagima aldim saglikli bir çekilde iyiyz çok şukur dün akşam çiktik evimizdeyiz kizim 50cm 4300doğdu teyzeleri

allah analı babalı büyütsün inş maşallah tosuncuğa darısı benim gibi bekleyenlere inş

Ben akilli bebegimi emzirirken geziyordum sopor oksun die hep ayaktaidim yani meger o yapiomus. Birakt ama dunden beri ayaklarimi hep havada tutmaya cakisiom gerileme yok ama ilerlemede yok sukur. Antibiyotike devam ediom canim bnde dedigin gibi bitene kadar az kaldi zatii. .

Canım neden olduğunu bilmiyorum ama doğumdan sonra bende de olmuştu. 1 aya kadar geçiyor merak etme..
Saol canim insallah gecer tez zamanda..

tatlım ne korsesi ya bnm 5 aylık gibi göbeğim var aklımın ucundan geçmedi korse. bence takmamalısın. sezeryan oldun sende hatrladım kdryla. dikişlerinde var. gider zaten zamanla göbeğin ilk 3 ay çok önemli. az sık dişini. bide ayakta kalma fazla. zaten bol su içiyormuşsun o çok iyi.. umarım geçer şişlerin bir an önce..[/QUOTE]

Dr. Danistim canim takabilirsin dedi ama dar bisi degil zaten 34 bnden ike hamis oldim simdi olsa olsa 38 imdir hamis kiyafetlerim hep s beden idi buna ragmen 44 beden korse aldim dar degil yani 3. Gun basladim takmaya ve mutis faysasini girdum bnimde 5 aylik gibi idi simdi 4.5 aylik 2 gunde pek bisi olmadi ama toparladi cidden.
Ayakta kalmamaya calisiom artik faydasini gordum ilerleme durdu en azindan..

1000 kere masallah.. dogum nasil oldu. Rabbim bebeisleeimize saglik versin insallah..

Bugun dengesizin biri bana dediki normal mi sezeryan mi oldu. Sezaryan dedim. Gozler faltasi gibi acildi uzaya cikiom gel dedim sanki.. senmi istedin zorunlumu dedi.. kendi hur iradem ile ben istedim iyki istemisim cokta memnunum dedim. Insan bi nasiksin der gecmis olsun der. Mal lik para ile degil iste afedersiniz yani

kızlar inanır mısınız bikaç gün içinde bebek dahada aşağı indi. artık kasılmalar sırasında ufak sancılarda oluyo, kalçamda ağrılar başladı birden ve belimdede. hissediyorum az kaldı bayağı ama korkmaya başladım, nasıl olacak..... tırsıyoruuummmm

allah yardımcımız olsun canım bende tırsıyorum:18: rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inş artık bi an önce olsun istiyorum bekledikçe daha çok artıyor stressss

Ayneeennnn bende hem sıtres hem heyecanla beklıyorum ve sankı saatler dakıkalar gecmıyoooorr

bebişler hızla gelmeye devam ediyor.. Allah analı babalı büyütsün canım:)

bi de "hımm olsun napıcan" falan diyolar insan daha çok sinir oluyor. birtek biz yeni doğum yapan anneler hiçbirşey bilmiyoruz bizim dışımızda herkes herşeyi çok biliyor

Herkeze tşkler kizlar biz iyiyiz çok şükür spinal sezeryan oldum çokda memlun kaldim kizimi gösterdiklerinde bi tuaf oldum bakiyorum bos bos bu muydu ya dedm 9ay benim içimde yaşayan simsiyah da yaşlari var ve benim midem hiç yanmadi kara bi kizim var yani :)

selam arkadaslar bende 4.08.2013 sezaryan dogum yaptim guzel siyah sacli bir oglum oldu .cok sukur sagligi iyi.onunla ilgilenmekten zaman bulunmuyor internete girmek icin,

İyi bayramlar kızlar. Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun Rabbim analı Babalı büyütsün.
Doğumu bekleyen arkadaşları da bir avazda kurtarsın Rabbim.
Bebişleri kuvağımıza alınca pek takip edemiyoruz malumunuz :)

Bizimde gaz sancılarımız başladı ovalıyarak hareket yaptırarak geçirmeye çalışıyoruz. Uykusuz kalıyoruz fakat onların bir gülüşü Herşeye bedel:) Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin herbirimize..

salı günü epudural sezeryan ile doğum yaptım kızlar...kızım 3.360 gr dogdu...sağlıklıyız çok şükür...

sezeryandan bişey anlamadım çok kolay oluyo..sadece ilk gün ağrım oldu onada iğne yaptılar...

allah herkese nasip etsin...evim süt kokuyoooo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…