Moralsizim ama genel olarak iyiyim. Psikolojim bozuk herkes lohusalıktan diyor ama lohusalık mı kaldı arkadaş yaşadıklarımdan desek daha doğru olur. İş durumu çok umurumda değil açıkçası. Eşim kendine bir yer açma hazırlığında.. Ben pek ilgilenmiyorum. Şu an ilgilendiğim tek şey çocuklarım. Ama konuşacak birini bulmam lazım.
canım çok üzüldüm şimdi neden böyle olduki aslında en mutlu günleriniz eşinde işini kaybetmiş olması psikolojisni bozmuş olmalı inş atlatırsınız iki meleğiniz var sizin yasadıklarını bilmiyorum ama inş herşey yoluna girer ve güzel mutlu günler yasarsınız canımCanım sonunda boşayacağım aşacağım gerçekten herşeyi. Ama ne anladım biliyor musunuz kızlar.. 6 yıldır yaşadığım bu evlilik hikayesinde maalesefki dış karakter benmişim. Hiç bir zaman eş olamamış hiç bir zaman güvenilmemişim. Geçen gün duydum eşimin ağzından bilmediğim herşeyi. Sonunda öğrendim ki hiç kimseymişim. Bunu 2 çocuktan sonra anlamak daha üzücüymüş maalesef..
Kizlar bizimde dün kontrolumuz vardi herşey normal kizim 3945 olmuş masallah kuzuma 6 ağustosda sezeryana alicak bebek kilolu bide ben normalden korktugum icin hayirlisi bkalim ama ağirlastim çok allahtan annem geldi toparladi beni temizlikci geldi ev tamam halilar yikamadan geldi odamiz tamam çantalarda hazirlandi bekleyiş başladi çok heycanliyim
Kizlar ruyamda bebegimi gordum yaklasik 3 yasinda vardi oyle dogmus yami kocaman ama cok yakisikliydi.. konisuo tuvaletini bile tuvalete yaoio du oha dedim yani ... bu kadar olur.. cok kotu bi ruyaydi..
Ayyy bende dogurcam o zaman aynilari bendede var hehehcanim telden goremiomda kacinci hf. Dogum olmus oldu...
yurumegi herkes soluoama yapyapamiyorum ben yaaaa. Yalniz cikamiom disari cikmiom yani malum su geksin diye bekliomesim aksamlari illa cikalim dio kiyamiyorum canima balkonu kapatmaya tadilata kalkistik cok yoruluo esim.. bende ayak pedali almaya yada bisiklet almaya karar verdim..
cnm ne kadar guzel..Saglicakla ve normal dogumla almissin yavrunu kucagina..Peki kac kilo dogdu ? Hani iri ise belki ikinma ondan zor olmustur ? Bide kesi yapildi mi ? ( Ben ondan korkuyorum biraz..)
ama masallahh rabbim saglicakla buyutmenizi nasip etsin ve darisi dogurmayan tuuum hamilelereee :)
canım hayırlı uğurlu olsun ilk normal doğum
Masallah oglum 3500 gr 52 cm dogdu, aslinda o kadarda iri degil ama ikinma bana gercen zor geldi resmen gucum yyetmedi. Kesi yapildi malesef ama ben hissetmedim sonradan oturmada biraz sıkınti okuyor birde tuvalette kucuk suyu yaparken birazcik aci oluyor :-( korkma canim rabbim oyle bir yardim ediyorki, insallah fazla sanci cekmeden rrahat bir dogum yaparsin insallahhhhh....
kolay geçmesine çok sevindim canım. ben de bunun için bol bol dua ediyorum. bebeğin hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah. bakalım benimki nasıl olacak. benim öyle çok ağrılı sancım olmadı. adet sancısı gibi oluyo ve karnım kasılıyo akşamları. doğumdan önce çokk daha fazla mı oluyor
Canımm Allah analı babalı büyütsün sağlıklı olmanıza çok sevndim. Hayırlısıyla evinize de gelirsiniz inş. 3 kişilik öpüldünüz.
Ayyy bende dogurcam o zaman aynilari bendede var hehehcanim telden goremiomda kacinci hf. Dogum olmus oldu...
yurumegi herkes soluoama yapyapamiyorum ben yaaaa. Yalniz cikamiom disari cikmiom yani malum su geksin diye bekliomesim aksamlari illa cikalim dio kiyamiyorum canima balkonu kapatmaya tadilata kalkistik cok yoruluo esim.. bende ayak pedali almaya yada bisiklet almaya karar verdim..
38+2 de oldu dogum, bende kiyamiyordum esime ama onceki dogumum sezeryan oldugu icin dr bu seferde yine sezeryan olabilirsin diyince bende sordum ne yapabilirim diye oda merdiven cikmami ve yurumemi soyledi. Bende son hafta esimle her gece cikip en az 1 saat yurudum ve merdiven cikip indim.
kızlar kalça ağrısı çeken ver mı?
iki gündür sağ kalçam çok ağrıyor.bacağımın üzerine basamıyorum topallıyorum
ayyyy salı gününe çok az kaldı..günler geçtikçe heyecanlanıyorum..salı günü sabah 8:30 da sezeryanım var:18::18::18:
Hayirlisi olur ins.benimde senden bi hafta sonra sezeryan olcak.hala karar veremedim genel mi epidural mi diye.kilolu hamile kalmistim.sismanlarda epidural tutmayabiliyimus.doktorum epidural iyidir dedi ama ben genel olcam galibs.acikcasi korkuyorum.sen neye karar verdin
Canım hiç korkma kesinlikle epidural ol herşeyi görüyorsun ağrın az oluyo daha önce safrakesesinden ameliyat olmuştum uyanmam geceyi buldu ama bunda çok rahattım hiç sezeryan istemeyen ben iyiki epidural olmuşum diyorum zaten sakinleştiride veriyolar
allah analı babalı büyütsün sağ salim kurtuldunuz çok şükür darısı bizlere oğluşunun ömrü uzun allahın hayrı ve bereketi üstüne olsun
ay süersin birde ilk doğumun sezaryen he.. nasıl özendim sana Rabbım hepimize rahat doğumlar nasip etsin inşallah..