- 10 Kasım 2010
- 395
- 17
ayyyy salı gününe çok az kaldı..günler geçtikçe heyecanlanıyorum..salı günü sabah 8:30 da sezeryanım var:18::18::18:
Rabbim yardinciniz olsun, saglikla yavrunu kucagina almayi nasip etsin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyy salı gününe çok az kaldı..günler geçtikçe heyecanlanıyorum..salı günü sabah 8:30 da sezeryanım var:18::18::18:
Canım sonunda boşayacağım aşacağım gerçekten herşeyi. Ama ne anladım biliyor musunuz kızlar.. 6 yıldır yaşadığım bu evlilik hikayesinde maalesefki dış karakter benmişim. Hiç bir zaman eş olamamış hiç bir zaman güvenilmemişim. Geçen gün duydum eşimin ağzından bilmediğim herşeyi. Sonunda öğrendim ki hiç kimseymişim. Bunu 2 çocuktan sonra anlamak daha üzücüymüş maalesef..
Hayirlisi olur ins.benimde senden bi hafta sonra sezeryan olcak.hala karar veremedim genel mi epidural mi diye.kilolu hamile kalmistim.sismanlarda epidural tutmayabiliyimus.doktorum epidural iyidir dedi ama ben genel olcam galibs.acikcasi korkuyorum.sen neye karar verdin
canım mutlaka epdural ve ya spinali tercih et. ben hastanede çalışıyorum çok fazla sezeryan izledim, kilolu kadınlarda bebeği çıkarmak biraz daha zor olabiliyor. genel anestezide anestezist ilacı yapar yapmaz ameliyata başlanıyor,ilaç bebeğe gitmesin bebek hemen çıksın diye. ikiz gebelikte, kilolu annelerde ve karnında yapışıklık olanlarda bu sürebiraz uzuyor. amaepiduralde ilaç yaptıktan sonra bebeğe hiçgitmediğiiçin acele etmiyorlar, bebek de strese girmiyor. bel ağrısı öyle çok sık olmuyor merak etme. baş ağrısı ise spinalde daha çok ama o da 1000 de 1 diyebilirim.
Dogum moduna gecen bebeklerin hareketleri yok denecek kadar azaliyormus. Digru mu kizlar duydunuzmu boyle birsey..
Ayrica tas gibi oldu diyiruz ya gibegimiz ama hemen gecio benim bugunden beri tas gibi koca bi kutle sanki. Iturunca karnimin degdigi yer bacagimda sanki uzerinde tas varmis gibi sert.. sizlerde de varmi boyle bir durum. .
Yarin 39.hf. doluyor sabah randevum var bakalim ne diyecek dr. Bebegimin posisyonu kilosu hakkinda.. pampam bisi yazmadi demi bugun idi dogum.. nasil gecti acaba..
ağrın falan varmı canım nasıl hissediyosun gerçekten çok az kalmış allah hayırlı doğum nasip etsin sağlıcakla gelsin pampam dan haber yok
Dogum moduna gecen bebeklerin hareketleri yok denecek kadar azaliyormus. Digru mu kizlar duydunuzmu boyle birsey..
Ayrica tas gibi oldu diyiruz ya gibegimiz ama hemen gecio benim bugunden beri tas gibi koca bi kutle sanki. Iturunca karnimin degdigi yer bacagimda sanki uzerinde tas varmis gibi sert.. sizlerde de varmi boyle bir durum. .
Sagol canım cevap verdigin icin.bizim de bugun yatısımız yapıldı.dun 16 dı deger bugun 17 olmus.normal sınır 17 dedi doktor.suan hastanedeyiz.bebegim ısıgın altında yatıyor.cok agladım ben gozleri baglanıp ystırılınca.sanırım lohusalıktan kaynaklanıo asırı duygusalım.Allahtan ozel odadayız esim de yanımda.bebegi sık sık emzir dedi hemsire.blzimki cıplak kalımca korkuyor bide.ilk koydugumuzda cok korktu agladı.emzik verdik agzına pıspısladım biraz sakinlesti.uyuyor simdi.ama dedigin gibi cok zor .Allahım dermansız dert vermesin kimseye.biz bunu bile kaldıramıyoruz.dua edicem bebegine ve sana sen de bize et olur mu
Biz de taburcu olduk cok sukur.degerimiz dun 12 di.yarın kontrolumuz var insallah azalmıstır ama yızu falan hala sarı yavrumun.biz de ozelde yattık.ucret almadılar.dogum yaptıgım hastane oldugu icin mi bilmiyorum ama yeni dogan hizmetlerinde ucret almıyoruz dediler.4 saat uzay diye bi kuvez var cekmece gibi biseye koyuyorsun bebegi onda yattı sonra da diger fototerapi kuvezinde.dogum yaptıgımda kaldıgım oda gibi bi odada kaldık.esim de kaldı bizimle.sık sık emzirip bez degistirip tekrar yatırıyorduk.o goz baglama olayına aglaya aglaya mahvoldu bebegim.bizim hastane medical park.acaba hastaneye gore mi degisiyor ki ucretli olup olmaması?
Bu arada oglum simdiden 3500 oldu arti eksi var tabi ama 41. Hf bekler isem kesin 3600 un ustune cikacak. Ozaman da asla normal dogum yaptirmam dr.um dedi.. ben yine bekleyim en iyisi mudahale etmek istemiyorum. . Lilinin gobegi klimali bekleme salonu mubarekk )