Dogum yapan arkadaslar bebeklerinizde sarılık oldu mu?benim guzel oglumun tam sınırda cıktı bugun.doktor yarın sabah tekrar gelin tekrar bakalım dedi.insallah duser cok kahroldum ben
cok duygusalım ya ..
Bi de cok asırı halsiz hissediyorum kendimi.gunlerce haftalarca sancı cekip sonra sezeryan oldum simdi de uykusuz geceler..bebegim saglıklı olsun da sorun degil.ama sanırım vucudum iflas etti artık hem fiziksel hem duygusal olarak cok yorgun hissediyorum kendimi.kansızlıgımın da etkisi var sanırım.
Sutu olmayan arkadaslar humana still tea aldı esim hergun 4 kupa iciyorum hurma yiyorum bol su iciyorum ve sanırım faydası olmaya basladı.sut olayı biraz da psikolojikmis.kendinizi sutum var olacak ye alıstırırsanız gelirmis oyle dedi bana hastanedekiler..gelio cok sukur ama yetio mu bilmiyorum insallah zamanla artar.
Bebisi.in fotosunu da yuklicem insallah en kısa zamanda.
Dogum yapacak arkadaslar simdiden uyuyun dinlenin :) dogum yapanlar Allah size de bana da guc versin uylusuzluk konusunda :)
Ama hersey bi yana o boncuk gozlere bakıp miss kokuyu cekince dunya siliniyor insanın gozunden.koynunuzda uyuyakalması heran sizi istemesi dunyalara deger